lukaj1953 20.01.11, 17:50 CRB zaczyna się pakować, już otrzymali kartony i czekają na dalsze instrukcje.Czy ktoś wie więcej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirka_ol Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 20.01.11, 18:03 o to chodzi, że nikt nic nie wie, totalny bałagan, generalnie wszyscy czekają na taki papierek zwany wypowiedzeniem :(( Odpowiedz Link
alma590 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 20.01.11, 22:27 CRB nie istnieje od 01 grudnia 2010r. W jego miejsce powstały COD-y . Pracownicy poszczególnych wydziałów z dawnego CRB,jeszcze przed jego formalną likwidacją, zostali przyporządkowani do poszczególnych COD-ów w zależności od tego, jakie czynności wykonują. Naczelnikom zmieniono stanowiska na ekspertów. I tak pracownicy dawnego WMP z jednego oddziału mogą mieć innego dyrektora , innego naczelnika i należeć do innego COD-u. Były naczelnik jako dzisiejszy ekspert pełni rolę koordynatora prac wykonywanych przez podległych (wcześniej) sobie pracowników. Prawdą jest , że się niektórzy już pakują, inni będą się pakować w najbliższym czasie a inni trochę później. Większość z nas pożegna się z bankiem do końca grudnia. Nieliczni dotrwają do końca 1 kwartału 2012. Czyli wszystko idzie zgodnie z harmonogramem wcześniej publikowanym na Intrze. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
wampirka_ol Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 20.01.11, 22:36 Koleżanka przytoczyła to co już wiemy :( Odpowiedz Link
alma590 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 20.01.11, 23:12 wampirka_ol napisała: > Koleżanka przytoczyła to co już wiemy :( Wiem, że pracownicy wydziału WKT i WKM z regionu śląsko-opolskiego już dostali wypowiedzenia i pracują do końca marca. Jeżeli jesteś z wydziału WKT mogę ci podać termin zaplanowanej likwidacji lokalizacji twojego regionu. | Odpowiedz Link
sarenka50084 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 08:04 Witaj. Co z CRB Bełchatów i Piotrków Tryb. Kiedy musimy się pakować. Są takie różne zdania na ten temat Odpowiedz Link
sarenka50084 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 08:19 Właściwie to chodzi mi o region łódzki. Odpowiedz Link
sarenka50084 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 08:20 Jaki jest okres wypowiedzenia. 3 miesięczny czy........ Odpowiedz Link
alma590 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 20:02 Witam Termin likwidacji WKT w Łodzi zgodnie z harmonogramem przypada w sierpniu 2011r. Moja wiedza dotyczy tylko tego wydziału. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
sarenka50084 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 21:06 Czy masz informację o WMP regionu łódzkiego kiedy musimy się faktycznie pakować. Jaki jest okres wypowiedzenia Odpowiedz Link
alma590 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 21.01.11, 22:15 sarenka50084 napisała: > Czy masz informację o WMP regionu łódzkiego kiedy musimy się faktycznie pakować > . Jaki jest okres wypowiedzenia Nie mogę wypowiadać się na temat dawnego WMP a dzisiejszego WRD, ponieważ nie mam na ten temat wiedzy. 10 osób z wydziału prawie 30 osobowego już się pakuje, ale nic szczegółowego nie napiszę (o ile pamiętam ich pracę przejmuje COD Poznań). Tak jak pisałam wcześniej, mogę podawać informacje dotyczące tylko wydziału WKT. Harmonogram przejęć tego wydziału o tyle łatwiej można było opracować, że przekazanie będzie tylko do jednego COD-u i zarówno ilość pracowników w poszczególnych lokalizacjach jest niewielka (od 1 do 15) jak i zakres prac mniej różnorodny niż WRD. Jak wygląda sprawa wypowiedzeń? Wolałabym, żeby się wypowiadali ci, co już te wypowiedzenia otrzymali (region śląsko-opolski, z którym miałam kontakt i prawdopodobnie małopolsko-świętokrzyski, jak wynikałoby z harmonogramu). --------------------------------------------------------------- <Lepsza przyjaźń jednego człowieka rozumnego niż wszystkich głupców. /Demokryt/ :-*> Odpowiedz Link
alekkozl98 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 24.01.11, 22:32 Wielkopolska otrzymała również kartony do pakowania ale ogólnie to nikt nic nie wie z pracowników WMD ogólnie jeden wielki bałagan Odpowiedz Link
wampirka_ol Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 25.02.11, 20:43 Kiedy administratorzy obsługujący MŚP dostaną wypowiedzenia?? Ktoś wie?? Odpowiedz Link
sarenka50084 Re: CRB ZWIJA ŻAGLE!? 28.02.11, 11:06 Słyszałem, że min. Piotrków Tryb. dostał wypowiedzenia. Odpowiedz Link