05.07.12, 23:17
A miało być tak bosko :)

W każdym bądź razie mój żywot płaski jest pełen niełaski.
Jak mijam kolejne przeszkody widzę że są kłody.
Kłody przeskakuję z kłódką na ustach bo milczenie jest złotem a ja cholernie pusta!
Jak mi się przez chwilę wydaje że jestem bardzo bystra przychodzi wielki piorun trzepnie mnie w pysk a mój czar już pryska!
Jak już wracam do domu to nie mówię nikomu:
- nie mówię nikomu szczerze że w polski kapitał nie wierzę
- nikomu nie powiem że dumna prędzej doczeka mnie trumna
- dzieci ochronię przed zmęczoną mamą a jak jutro pójdę to będzie to samo
-nikt mnie nigdy tak nie traktował że czułam się wydojona krowa
- nikt mi nigdy nie mówił że jestem do niczego ale mądry menadżer nie powiedział nic innego

Dla poprawy własnego humoru tu i ówdzie i wszędzie modły będę odprawiać dla tego dnia w którym mnie już w Polskim Ku Obezwaładnionym nie będzie!!!!
Obserwuj wątek
    • istnycyrk Re: :) 06.07.12, 20:52
      Życzę Ci odwagi w poszukiwaniu pracy.
      Nie bój się. Poza tą firmą też jest świat.
      Ja wypowiedziałam umowę. Teraz pracuję sobie spokojnie, bez presji do końca umowy, a potem czeka mnie inna praca.
      Życzę Ci wszystkiego dobrego. Szukaj czego innego i nie daj się wykończyć.
      • banner5 Re: :) 06.07.12, 22:21
        Z tego co się orientuje tak dużo ofert pracy w pko bp na doradcę klienta i kasjera nie było do lat. Nie wiem, może To dzieło tej strategi LIDER.....że tak ludzie odchodzą.
      • 8jaga8 Re: :) 07.07.12, 20:40
        Gratuluję kochana! Nawet nie wiesz jak się cieszę ze ci się udało!!!! Życzę samych sukcesów!!!
        • istnycyrk Re: :) 07.07.12, 22:14
          Tobie też się uda ! :D
          Jestem z małego miasteczka, ale nie boje się zmian.
          To przecież nie musi być bank - wszędzie jest podobnie :/

Zachęcam ... pracuj i szukaj. Uruchom znajomości, kontakty, proś o cynk znajomych, rodzinę... jak coś usłyszysz, składaj CV - za którymś razem się uda - zobaczysz :)
          Nie jesteśmy tacy beznadziejni, za jakich nas ma ten bank
          • exworker Re: :) 23.07.12, 17:00
            Oczywiście. Tam gdzie jesteście czekacie na wykonanie wyroku bo on już zapadł - oni patrzą wypalić ludzi i wymienić na nowych a cały tej pijar jest potrzebny, żeby proces wypalania był w miarę najdłuższy i aby pracownik nie był świadomy, co z nim robią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka