pin0000 09.07.12, 09:53 Może zróbcie sobie rozmowę z exworkerem na privie? Spotkajcie się z nim, porozmawiajcie w cztery oczy itd. Nie każdy ma ochotę czytać jałowe dyskusje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter44 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 10:09 Ja czytam. Pogłębia to moją wiedzę o banku i sylwetkach dyskutantów. Odpowiedz Link
alma590 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 10:34 No chyba nie sądzisz po wypowiedziach exworkera, że o to mu chodzi ? On ma swoją misję walki z wyimaginowanymi przedstawicielami władzy.I do tego potrzebna mu oczywiście publiczność a nie priv. Spróbuj zwrócić się z tym apelem właśnie do niego :D A poza tym istnieje możliwość ignorowania wpisów tych użytkowników , których nie mamy ochoty czytać. Zrób to u siebie w ustawieniach i będziesz miał spokój. Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 11:20 Dokładnie tak - zablokuj mnie almo i masz spokój i niech dominuje jedynie słuszna prawda. Odpowiedz Link
alma590 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 12:36 exworker napisał: > Dokładnie tak - zablokuj mnie almo i masz spokój i niech dominuje jedynie słusz > na prawda. Ależ exworkerze, nikogo na tym forum nie blokuję, nawet tych chlapiących co jakiś czas błotem. No i nie pochlebiaj sobie, Ty nie budzisz mojego spokoju :D Odpowiedz Link
alma590 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 14:10 Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy ;) Miało być : Ty nie burzysz mojego spokoju :D Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 11:16 Na prawdę uważasz, że należy pozostawiac te brednie, które on wypisuje bez komentarza, godząc się w ten sposób na to by nasz wszystkich, pracowników banku dalej obrażał??? Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 11:22 Przecież Ty nie komentujesz tylko pieszesz o świstaku. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 11:27 A jak mam pisać do kogoś, kto jak świstak zawija w sreberka i manipuluje rzeczywistością udając, że bank wygląda inaczej niż wygląda na prawdę. Wszelkie moje próby byśmy dyskutowali na argumenty, pozostały bez twojej odpowiedzi. W każdym wątku na próby dyskusji merytorycznej zwiewałeś w opary agresji i inwektyw. Dla mnie tak właśnie zachowuje się zawijający w sreberka świstak. Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 12:07 Ja manipulę rzeczywistością ???? A kto nie chce się pochwaliś wynikami badań satysfakcji pracowników ? Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: No i znów manipulacja exworkera 09.07.12, 12:15 Ej świstaku niezły jajcarz z ciebie. Przecież sam napisałeś: "Re: Dlaczego dalej manipulujesz??? exworker 03.07.12, 16:58Odpowiedz Mam w dupie co o mnie sądzicie, szacowna wataho wzajemnej adoracji z centralki. Oczywiście, że nie napiszę, dlaczego znowu namawiasz mnie do przestępstwa ? Czy to godzi pracownikowi lidera ?". Sam nie chcesz przestępstwa popełnić a innych do tego namawisz. Oj nieładnie, nieładnie. Odpowiedz Link
mark13_13 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 09.07.12, 14:26 Witam Samo przedstawienie wyników badań satysfakcji gó..o da w zasadzie. Faktem jest że wyniki te się polepszyły to raz. A inna kwestia jest taka, że i tak od ideału one odbiegają dość daleko. A patrząc z jeszcze innej strony wielu tej ankiety nie wypełniło. Ja patrząc na naszą firmę widzę zmiany na lepsze i widzę rzeczy które powinny być jeszcze zmienione. I wcale nie jest tak źle jak pisze ex... i nie jest tak różowo jak pisze racjonalny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
istnycyrk Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 10.07.12, 19:40 Już od dłuższego czasu nie czytam tematów. gdzie dyskutują dwa - cztery nicki. Niczego to nie wnosi i czytać się nie chce Odpowiedz Link
lukaj1953 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 10.07.12, 20:22 też tak robię.Dziś spróbowałem poczytać, ale tego nie da się czytać! ta czwórka wzajemnych adoratorów sama się nakręca i podnieca swoimi wpisami, i myślą,że ciemny lud to kupi-powtórzę za pewnym politykiem.Ludzie w banku też myślą i wiedzą swoje!Nie żywią się rankingami.Dobrze wykonują swoją pracę i oczekują,żeby pracodawca to docenił. Odpowiedz Link
lolek159 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 10.07.12, 22:01 Mam wrażenie ,że to forum nie ma już sensu .To forum pracowników centrali. Najlepiej byłoby znaleźć jakiś program ,np Pospieszalskiego lub ,,Państwo w państwie" i opowiedzieć o pracy we wspaniałym banku.Mam nadzieję też ,że kiedyś zmieni się obca polityczna i zmieni się nasz los . Racjonalne wafle przestaną pasożytować na szarakach i i spijać śmietankę .Bawić się za nasze socjalne .W/g kodeksu pracy każdemu należy się tzw. wczasowe ,przecież na to płacimy na fundusz socjalny .Nawet tego nie wstydzicie się zabrać !!! Cieszcie się ,że potraficie tak wykorzystywać ludzi .Taki jest teraz świat !!!! Do przodu ,chapać ..... Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 28.07.12, 08:22 Ludzie Cię proszą, żebyś się opamiętał. Ignorujesz te głosy. Dlatego m.in. uważam, że jesteś człowiekiem bez honru, ciepłą kluchą. Mnie nikt nie wygania oprócz Ciebie i Twojej świty - lama, racjonalny i kuper ( podejrzewam, że to Twoje wpisy pod różnymi nickami ). Odpowiedz Link
skuter44 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 28.07.12, 08:41 Po co oczerniać się wzajemnie, prostować kręgosłupy, ubliżać sobie ?. Posądzanie "kto jest kto" nie ma sensu. Przecież gołym okiem widać, wcale nie trzeba sprawdzać IP, że adwersarze piszą pod różnymi nickami. I powtarzam - cierpi na tym temat główny, tj. dyskusja o problemach banku i jego pracowników. Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 29.07.12, 14:40 Cierpi. Czy to moja wina ? Czy ja wklejam rankingi ? Czy ja podbijam wątki z rankingami ? Czy ja wklejam cytaty ? Czy ja nie podejmuję rzeczowej rozmowy ? Odpowiedz Link
skuter44 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 29.07.12, 15:35 Ty też możesz wklejać rankingi. Możesz obalać merytorycznie" ich "rankingi i opinie. Nie robisz tego. W tym zastoju na forum masz swój niechlubny udział. Przyznaj. Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 01.08.12, 16:42 A nie przeszkadzajmy im, niech sobie rankingują w swoich wątkach. Odpowiedz Link
lolek159 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 10.07.12, 22:03 Mam wrażenie ,że to forum nie ma już sensu .To forum pracowników centrali. Najlepiej byłoby znaleźć jakiś program ,np Pospieszalskiego lub ,,Państwo w państwie" i opowiedzieć o pracy we wspaniałym banku.Mam nadzieję też ,że kiedyś zmieni się obcja polityczna i zmieni się nasz los . Racjonalne wafle przestaną pasożytować na szarakach i i spijać śmietankę .Bawić się za nasze socjalne .W/g kodeksu pracy każdemu należy się tzw. wczasowe ,przecież na to płacimy na fundusz socjalny .Nawet tego nie wstydzicie się zabrać !!! Cieszcie się ,że potraficie tak wykorzystywać ludzi .Taki jest teraz świat !!!! Do przodu ,chapać ..... Odpowiedz Link
mark13_13 Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 10.07.12, 23:20 Witam Szkoda że niestety kolejna Banda pasożytów zwana potocznie Związkami Zawodowymi która powinna być "głosem" pracowników (przynajmniej w moim mniemaniu), woli siedzieć cicho i prztyakiwać niż zabrać się za realne zmiany. Jak zwykle kończy się niestety na gadaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 14.07.12, 20:10 A ja bym prosił d.p.r., wafla,pieroga,experta i innych robiących sobie kpinę z tego forum chyba na polecenie centrali, aby przeczytali wyraźnie napisany cel tego forum i nie zabijali nas poprzez śmiech wywołany rankingami tudzież wzajemną adoracją. Odpowiedz Link
exworker Re: Do racjonalnego, ukrytego wafla itd 16.07.12, 07:11 Comprende, grubasy z pijawskiej ? Odpowiedz Link