mampytanie20 29.03.08, 13:38 PSYCZHICZNA NAPEWNO TAK ALE FIZYCZNIE? CZEKAM NA KOMENTARZE OSOB KTORE PRACOWALY JAKO DYSPONENT AHA JAK JEST Z PODZYKAMI FAKTYCZNIE SA RAZ NA POL ROKU? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia300 Re: DYSPONENT - CZY TO CIEZKA PRACA? 29.03.08, 17:57 Dysponent (kasjer-dysponent) to najmniej doceniane stanowisko. Praca może nie jest bardzo ciężka, ale dość upierdliwa. A podwyżki są raz a nie dwa razy w roku! Odpowiedz Link
wampir67 Re: DYSPONENT - CZY TO CIEZKA PRACA? 26.04.08, 23:36 Najgorsza praca w banku. Nigdy nie polecam. Teraz jest się popychadłem i zatkajdziurą. Nie dość ,że musisz wykonywać obowiązki kasjera, to jeszcze doradcy, dysponenta i analityka. Na razie tylko nie sprzątamy (a może tak?) Odpowiedz Link
agula.7 Re: DYSPONENT - CZY TO CIEZKA PRACA? 29.04.08, 17:44 mam pytanko czy jest jakaś możliwość aby tak w skrócie napisać co robimy a dokładniej jak wprowadzamy przelewy bezgotówkowe, z konta na konto itp. Zaczęłam teraz prace jako kasjer a nie bardzo to wszystko ogarniam:-( Odpowiedz Link