13.11.11, 20:08
Wymiana poglądów o rozmieszczeniu flag pokazuje jak wójt dzieli, a nie łaczy mieszkańców gminy. Ale ten człowiek to "produkt komuny", zresztą część kierowników gminnych to podobne osoby. Młodzi szczególnie są mobingowani i wykorzystowani przez dułet Orłowski-z-ca. Momentami mam wrażenie , że ludzie , Nasi mieszkańcy nie chcą tego widzieć, lepszy jest spokój "święty spokój". Co do nauczycieli to problem nie tylko Naszej gminy, coraz więcej ludzi w Polsce widzi , że nauczyciel to przesadne przywileje i duże pieniądze w porównaniu do najniższej krajowej.
Obserwuj wątek
    • abcd-5 Re: flagi 14.11.11, 09:18
      Wiesz sterownia, jak się ciebie tak czyta na tym forum, to ma się wrażenie, że nie jesteś "produktem komuny", jak nazwałeś wójta gminy, a jakąś pomyłką systemu oświaty, a wręcz jego wybrykiem, czy rażącą pomyłką. Piszesz gdzieś, że ukończyłaś studia wyższe i tak sobie myślę, że biedny ten nasz kraj, jeśli takie perełki jak ty tytułują się ludźmi wykształconymi, zarzucając przy okazji "nieuctwo" i brak kompetencji innym, jak np. wójtowi gminy.
      Wiem, że i nauczyciele zaglądają czasem na to forum, ale jak zauważyłeś twoje chore wywody są tylko głosem wołającym na puszczy, bo nikt na poziomie nie podejmuje z tobą żadnej dyskusji, bo zwyczajnie nie ma z kim. Zaraz mi zarzucisz, że ja to zrobiłem, ale nienawidzę chamstwa i jak czytam taki chłam, zapala mi się czerwona lampka.
      Twoje określenia grup ludzi typu: "produkt komuny" (o wójcie i urzędnikach gminy), "banda" , "ciemnogród" (to z kolei o nauczycielach) jest tylko dowodem na to, że tak bardzo nienawidzisz tej tej grupy zawodowej, bo jak twierdzisz ,"nauczyciele stanowią najwiekszy elektorat wójta" i tu jest pies pogrzebany sterownio.
      A już żenujące jest twoje nieuctwo i braki w prawidłowej pisowni polskiej (ciągle wszak podkreślasz swoje wyższe wykształcenie) i takie twory, jak: "tumionych" zamiast tłumionych, bądź "dułet Orłowski - zastępca", zamiast duet..., zakrawają o kpinę polskiego systemu oświaty i rzeczywiście w tym jednym względzie się z tobą zgodzę - potrzebna jest natychmiastowa rewolucja w tym resorcie, aby żadne tumany z dyplomem studiów wyższych nie "tumiły" już porządnych obywateli naszej gminy;)
      Zarzucasz kilkakrotnie, że wójt nie łączy mieszkańców gminy a ich dzieli. Myślę, że ciebie wójt powinien połączyć, ale z numerem dyżurnym na psychiatrii w Świeciu:D:D:DE
    • toronto123 Re: flagi 14.11.11, 12:58
      faktycznie, twoim nauczycielom, szczególnie tym od polskiego należy się obcięcie pensji skoro duet przez ł piszesz :D:D:D:D:D
      • abcd-5 Re: flagi 15.11.11, 11:33
        Toronto, ja też myślę, że ten "dułet" sterowni przejdzie do historii tego forum :D:D:D
        Ciekawe jaki kierunek studiów skończyła ta bystrzacha?;)
        Mnie bawi jeszcze inny jej cytat:
        "Jest kilu młodych wsrod urzędników , ale jest tumionych przez Orłowskiego i Antczaka. Do następnych wyborów zwyciężymy, jak Kaczyński J.":O:D:D
        Wynika z tego, że sterownia mógłby stworzyć świetny "dułet" z prezesem PiS-u? Wszak już wkrótce razem zwyciężą:D:D:D Strach się bać:O:D
        • nikita573 Re: flagi 15.11.11, 11:49
          belfer-abcd,jak zawsze na posterunku, zaciekle broni uprzywilejowanych nauczycieli
          :):):):):):):):):):):):):):):):):):)
          • abcd-5 Re: flagi 15.11.11, 12:23
            Czyżby nikito? :O Nie wiedziałem, że pan wójt jest też nauczycielem?

Za to mam nieodparte wrażenie, że ta żmija sterownia, to Ty, bo tak jat Ty nienawidzi i Wójta Gminy Topólka i nauczycieli :D:D:D
            • nikita573 Re: flagi 16.11.11, 07:50
              Pudło abcd, ja w przeciwności do ciebie pod nikogo się nie podszywam.Kameleonie.
              Wójt nie nauczyciel, ale córeczka w gimnazjum pracuje.Protekcja tatusia?
              :):):):):):):):):):):):):):)
              • abcd-5 Re: flagi 16.11.11, 09:51
                No teraz to już przesadziłaś nikito:O I co z tego, że córka p.wójta pracuje w szkole? Czy fakt, że jest córką wójta nie daje jej prawa do pracy? No pomyśl co ty za bzdury wypisujesz?:O Według ciebie ma przebywać na zasiłku dla bezrobotnych do końca życia tylko z tego powodu, że jest córką wójta? Tak się składa, że znam panią Anię. To bardzo miła i oddana swojej pracy osoba. Mogę nawet śmiało stwierdzić, że ta pani wykonuje swój zawód z powołania, a dzieciaki ją bardzo lubią.
                Dla porównania, czy syn księdza nie mógłby być księdzem, bo uznałabyś to za protekcję tatusia?;)
                • nikita573 Re: flagi 17.11.11, 18:08
                  o tym czy jest lubiana przez dzieci to tylko one mogą powiedzieć,dziwne tylko ze dla ani praca na miejscu się znalazła, jeszcze przed końcem studiów , ci gorsi musza dojeżdżać?
                  • abcd-5 Re: flagi 17.11.11, 19:41
                    nikita573 napisała:
                    > o tym czy jest lubiana przez dzieci to tylko one mogą powiedzieć...

Właśnie na podstawie opinii dzieci i młodzieży wyciągam takie wnioski nikito. A co do twoich insynuacji odnośnie zajmowanego stanowiska, to o ile mi wiadomo p.Ania jest bibliotekarką i taką właśnie funkcje pełni w szkole, nie nauczycielki, jak twierdzisz.
                    • nikita573 Re: flagi 17.11.11, 20:44
                      dobrze wiem jaką funkcje pełni p. Ania a także to co o niej dzieci myślą
    • prawolewy Re: flagi 17.11.11, 19:39
      Co do kompetencji owej nauczycielki to zdania są juz podzielone.Dzieci w prowadzonym przez nią teatrzyku przez 3 lata przedstawiały "czerwonego kapturka" jak by tylko jedna bajka była ktorą można wystawic. No ale za to dzieci pojechały na turne-po gminie a raczej po tych wiejskich świetlicach! Czerwony kapturek wiecznie żywy!
      • abcd-5 Re: flagi 17.11.11, 19:57
        prawolewy napisał:
        > No ale za to dzieci pojechały na turne-po gminie a raczej po tych wiejskich świetlicach! Czerwony kapturek wiecznie żywy!

:D:D:D Ludzie, ale mam ubaw, powaga. Prawolewy, udało ci się z tym turne:D
        W Naszych Sprawach widziałem zdjęcia z tego "turne" i nie widać na twarzach tych dzieci aby były niezadowolone. Wręcz przeciwnie, wszystkie roześmiane i szczęśliwe.

No a że Czerwony Kapturek cieszy się taką popularnością i nie schodzi z "desek teatru", widać takie jest zapotrzebowanie odbiorcy;)
    • student2011 Re: flagi 19.11.11, 01:41
      Polak od urodzenia chyba jest zawistny i zazdrosny, a ty szczególnie. W dodatku trzeba być kompletnym debilem aby napisać "dułet" w sytuacji kiedy w edytorze występuje automatyczny słownik ortograficzny :P
      Dlaczego porównujesz ich zarobki do najniższej krajowej ? czyli wg ciebie nauczyciel ma zarabiać tyle co szeregowy pracownik biedronki tak ? Dobre :)
      Wysokość zarobków ustala klika na wiejskiej a nie rada gminy Topólki więc chyba nie ten adres :P

• thangha Re: flagi 19.11.11, 06:50
        Moim zdaniem nauczyciele mają dobre płace:) wychowują nasze dzieci. A jak w każdej szkole są uczniowie którzy rozrabiaja na lekcjach , a nauczyciele muszą ich uspokoić . Dzieci niestety większości rzeczy uczą się od rodziców
        • abcd-5 Re: flagi 19.11.11, 12:50
          Thangha to miłe co piszesz, ale nie rób tego, bo zaraz Cię okrzykną, że jesteś nauczycielem i dlatego bronisz tych "nygusów, nieuków i ciemnogród":D;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka