paplanina 22.05.07, 09:17 co sądzicie o szpitalnych kolorach w gminie.można się pochorować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowyxxl Re: kolorystyka Urzędu Gminy 22.05.07, 22:14 paplanina napisała: > co sądzicie o szpitalnych kolorach w gminie.można się pochorować... Z chorobą poczekaj aż Wójt pompe kupi bo bez niej mogą Cię nie uratować, a wtegy to już tylko czarny Ci zostanie.Tak więc ciesz się paplanina tymi kolorami jakie są-nie wybrzydzaj.(: Odpowiedz Link Zgłoś
pipipala Re: kolorystyka Urzędu Gminy 23.05.07, 11:16 sorki, ale mi też się nie podoba ta zieleń.jak weszłem do gminy to myślałem że jestem w szpitalu. Proszę zmiencie ten kolor na bardziej przyjazny otoczeniu- cieplejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: kolorystyka Urzędu Gminy 24.05.07, 22:55 A Wy wciąż wybrzydzacie,a zielony to nie czerwony-no i zielone świątki w niedzielę,no i część rady zielona.Nie widziałem jeszcze tej zielonej gminy,ale już mi się podoba-to kolor wiosny,nadziei,i. dalej to już tylko czerwień siemankoxxl Odpowiedz Link Zgłoś
mnich16 Re: kolorystyka Urzędu Gminy 25.05.07, 17:30 Proponuję dodać wałek na ścianach o kolorze wymicin ibędzie jak w byłym biurze byłego sekretarza dziś wójta.hihi.... Odpowiedz Link Zgłoś