Dodaj do ulubionych

mój kumpel jest HETERYKIEM

16.12.05, 11:39
i co ja mam z tym fantem zrobić??? smile))
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:40
      Nic, chyba że przyjeżdża na weekend do ciebie?
      • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:41
        no własnie tak i co ja mam zrobic??? he? smile))
        • trzydziecha1 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:50
          wydepiluj sie ładnie ;PP
          • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:53
            eee tam, wole byc owłosiona, nie ma to jak włochy-najlepszy afrodyzjak! smile
            • trzydziecha1 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:56
              ja wolę włochów wink)
              • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:57
                Włosi beee, za krzykliwi smile)) i małe ptaszki ponoc maja smile
                • trzydziecha1 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:58
                  no weź mnie nie rozczarowuj sad((
                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:00
                    no tak słyszałam, a wkazdej plotce odrobina prawdy jest smile
    • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:41
      asiulka81 napisała:

> i co ja mam z tym fantem zrobić??? smile))
      >
      > Rozbierz do naga wystaw za okno i patrz jak sępy nad nim krążą
      >
      • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:43
        kakija napisała:

> > Rozbierz do naga wystaw za okno i patrz jak sępy nad nim krążą

Dobra opcja, ale raczej myslałam o tym zeby konia do domu przytargac smile))
        • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:49
          asiulka81 napisała:

> kakija napisała:
          >
          >
          > > > Rozbierz do naga wystaw za okno i patrz jak sępy nad nim krążą
          >
          > Dobra opcja, ale raczej myslałam o tym zeby konia do domu przytargac smile))
          >
          > Obawiam się że Jemu potrzebne są ostre doznania, ale Koń może być ale na
          dworze
          • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:52
            a na koniku mozne by sobie pochasac smile))
            • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:55
              asiulka81 napisała:

> a na koniku mozne by sobie pochasac smile))
              >
              No to pochasaj, On czy Ty? Bo o jego zdrowie bym się obawiała
              • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:56
                a czy to wazne kto chasa??? smile

oby urozmaicenie było smile
                • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:57
                  asiulka81 napisała:

> a czy to wazne kto chasa??? smile
                  >
                  > oby urozmaicenie było smile
                  >
                  Na jednym koniu oboje? Biedny koń heteryk i niewyżyta
                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:01
                    jaka tam niewyzyta??? normalna jestem (chyba!) smile))
                    • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:05
                      asiulka81 napisała:

> jaka tam niewyzyta??? normalna jestem (chyba!) smile))
                      >
                      > No kochana jak się samej ma wątpliwości to ja już nie wiem
                      • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:10
                        ła Matko smile

a masz pomysła jak rozwiac te watpilowsci? smile))
                        • kakija Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:35
                          asiulka81 napisała:

> ła Matko smile
                          >
                          > a masz pomysła jak rozwiac te watpilowsci? smile))
                          > A pewnie że wiem, otwórz okno smilesmile
                          >
    • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:42
      skorzystać !!! smile))))
      • asiulka81 witaj ladyx :) 16.12.05, 11:43
        jak samopoczucie?
        • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 11:51
          dobrze, będę żyć smile Tylko wyglądam trochę jak terminator sad((
          • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 11:55
            a podchodziłaś 10 do egz?
            • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 11:57
              tak, na 120 osób w moim mieście dostało się tylko 6. Ja niestety nie jestem
              taka zdolna sad Ale nie łudziłam się, więc jest ok.
              • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 11:59
                a na R czy na A zdawalas?

ale obiektywnie test nie był taki trudny tyle ze masa materiału.

moja kumpela miała 188 punktów i o mało co sie we wtorek nie pocieła z
                wsciekłości! tak mało brakowało jej...

ale na wiosne jest kolejne podejscie
                • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:04
                  na R.
                  No nie był, ale jakoś trudno mi uwierzyć, żeby tylko te 6 było tak genialnych
                  (zwłaszcza, że niektórzy więcej czasu spędzili gapiąc się na komisję niż
                  czytając...)
                  A na A był taki sam ? (u mnie zdało ok 80 %)
                  Ale na N. to nikt
                  • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:09
                    nie wiem czy był taki sam na A, widziałam tylko test na R.

a w koszalinskim ponoc NIKT nie zdał! załamka!

a co do tych siedzacych i gapiacych sie na komisje to wiesz jak jest, kilka
                    miejsc jest zawsze z góry zarezerwowanych-nie ma sie co oszukiwac sad
                    • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:13
                      kilka, np. 6 ?... A na wiosnę też na R ? Ja już sama nie wiem. Może skorzystam
                      ze zmiany ustawy...
                      • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:20
                        mam nadzieje ze sie tym nie poddołowałas! Powinnas próbować!!! A nuż sie uda!

Ja mysle o P, ale na mnie jeszcze czas! smile
                        • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:21
                          zaraz Ci coś napiszę na @
                      • szejtan Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:21
                        Nie mam pojęcia o czym gadacie ale mi to pachnie §.
                        wink
                        • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:22
                          szejtan napisał:

> Nie mam pojęcia o czym gadacie ale mi to pachnie §.
                          > wink
                          >

masz racje ale cicho szaaaa smile))
                          • szejtan Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:24
                            > masz racje

No nie mów że taki bystry i domyslny jestem wink

> ale cicho szaaaa smile))

A czy ja cos mówiłem ?wink))

A "P" to od "papugi"? wink
                            • ladyx Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:26
                              Papuga to raczej A smile
                              • szejtan Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:27
                                No właśnie, cała reszta rozszyfrowana, ale P mi nie pasi jeszcze (chyba ze A, R
                                i N razem wzięte) wink
                                • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:28
                                  szejtan napisał:

> No właśnie, cała reszta rozszyfrowana, ale P mi nie pasi jeszcze (chyba ze A,
                                  R
                                  >
                                  > i N razem wzięte) wink
                                  >

ales ty niedomyslny! Jest jeszcze P i S. I ja mysle o P !
                            • asiulka81 Re: witaj ladyx :) 16.12.05, 12:26
                              P nie od papugi!!! ja z dala od nich!!!

Mam raczej zaciecie prospołeczne niz prokasiaste!
    • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:57
      to niech lepiej on coś z tobą zrobi)
      • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 11:58
        a jak nieśmiały ? albo tak jak ten z wątku na mężczyźnie nie da rady
        wcelować ;DDDDD
        • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:00
          jak nie umie wycelowac to feeee
          • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:05
            Ale w razie czego to mu pomożesz, bez pytania na forum czy tak można big_grinDD
            • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:10
              swoja raczka ładnie go do celu poprowadze big_grinDDD
              • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:13
                tzn, chciałabys by on cię poprosił o rękę?? Mówiłaś ze na razie nie chcesz
                wychodzic za mąż))
                • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:17
                  ostatnio w ogole stwierdzilam ze nie zamierzam slubowac. To chyba nie dla mnie.
                  Chyba jednak wole byc wolnym strzelcem.
                  • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:26
                    a jaką zwierzynę bys chciała ustrzelić najbardziej?)
                    • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:28
                      natenczas zadnej zwierzyny nie chce...

a potem to sie zobaczy smile)) wyjdzie w praniu smile))
                      • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:32
                        przeczytałaś ?
                        • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:35
                          tia przeczytałam i odpisałam! smile
                          • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:48
                            asiulka81 napisała:

> tia przeczytałam i odpisałam! smile
                            >
                            >
                            i znowu to samo smile))
                            • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:53
                              jo tyż smile
                              • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:00
                                preczytałam mejla i rozbawilas mnie na maxa smile)) nie słuchaj taty! smile))
                                Najwyzej bedzie na scianie i co z tego!!! smile)) wazne ze jest!!!

aaaa ja zawsze marzylam o tym by byc kura domowa ale niestety nie bedzie mi to
                                dane sad((
                                • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:05
                                  nie łam się. Jak mnie ktoś chce, to wszystko możliwe ;DDD
                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:06
                                    a ja tak uwielbiam sprzatac!!!
                                    smile))
                                    • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:07
                                      ja nie, ale muszę, bo się zaraz na czymś zabiję wink))
                                      • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:09
                                        w razie co jak juz bedziesz bogata to pamietaj o mnie, mozesz mnie wtedy
                                        zatrudnic na etacie jako sprzataczke! gwarantuje ze bedziesz zadowolona! smile))
                                        • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:30
                                          a dobrze gotujesz ?
                                          • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:32
                                            buuu wstyd przyznac ale gotowac niezbyt umiem sad((

ale sprzatam swietnie!!!
                                            • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:37
                                              bo wiesz, jakbyś jeszcze dobrze gotowała + parę innych drobiazgów, to by mnie
                                              chłop wymienił sad
                                              • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:39
                                                na pewno by Cie nie wymienił! bzdur nie plec!!! smile))
                                                • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:41
                                                  no dobra, przywołałaś mnie do porządku smile))
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:43
                                                    powinnas pamietac o tym ze jestes wyjatkowa i jedyna w swoim rodzaju ! smile
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:49
                                                    jeju, ale jesteś kochana. Ogromne buziaczki smile))))) Ty też jesteś super, ktoś
                                                    to wreszcie zrozumie i nie da Ci nigdy odejść.
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:53
                                                    tez masz ode mnie buziaczki smile)))
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:56
                                                    dzięki. Już się nie całujmy publicznie, bo te świntuchy jeszcze będą podglądać
                                                    i się niezdrowo podniecać ;DDD
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:58
                                                    oki, nie bede Ci psuc opinii, ja juz mam sławe lesby na FM takze oszczedze Ci
                                                    plotek smile))
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:02
                                                    marna coś ta Twoja sława, bo do moich uszu nic nie doszło smile))
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:03
                                                    Niemozliwe! Kreciłapka chyba z kilkanascie razy nazwał mnie lesbijka! smile))
                                                    hi hi
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:07
                                                    chciałby chłopina. Może myślał, że przyprowadzisz kumpelkę i załapie się na
                                                    jakiś trójkąt wink)) Albo chociaż popatrzy smile
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:09
                                                    no niestety nie bedzie mu dane popatrzec smile)) he he smile))

czy u Ciebie tez taka paskudna pogoda??? cały czas pada! buuuu
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:15
                                                    nie pada, ale wieje, jest ciemno i ponuro. Światło nawet muszę świecić
                                                  • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:16
                                                    a ja musze zaraz wylezc bo ide na zakupy a tak mi sie nie chce! Chyba pierwszy
                                                    raz w zyciu nie chce mi sie isc na zakupy! Zle ze mna! smile)))
                                                  • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:19
                                                    jak mus, to mus. Ja jeszcze jakąś godzinkę , a potem świąteczne porządki sad
                      • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:37
                        ech, ty już jesteś stracona dla ludzkości(
                        • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:39
                          widokzmarsa napisał:

> ech, ty już jesteś stracona dla ludzkości(

widac takie moje przeznaczenie.

juz Ci kiedys pisałam ze nie kazdy moze byc szczeliwy nie kazdy ma to co chce.
                          • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:52
                            tak, ale każdy też moze upierać się by spieprzyc sobie zycie w sposób jaki jemu
                            jest wygodny))
                            • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 12:57
                              widokzmarsa napisał:

> tak, ale każdy też moze upierać się by spieprzyc sobie zycie w sposób jaki
                              jemu jest wygodny))

uwazasz ze sie upieram???

a nie pomyslales o tym ze moze nie mam innych mozliwosci???
                              ze moze nie chce ranic innych ludzi i siebie tez z reszta???
                              • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:01
                                aaa, to ty masz tak jak ja. Ale to raczej wynika z innych przyczyn, tyle że ty
                                jestes sziksa jeszcze.
                                • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:05
                                  i co z tego ze jestem siksa?
                                  moja mama mowi ze psychicznie jestem od niej starsza o jakies kilkadziesiat
                                  lat. Wiek metrykalny nie ma tu nic do rzeczy.

• widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:09
                                    o widzisz, czyli jednak mogłabys się ze mną spotykac)))
                                    a właściwie to powinnaś się zbuntowac i nie słuchac mamy, jeszcze jej uwierzysz
                                    i ci tak zostanie..
                                    • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:20
                                      widokzmarsa napisał:

> o widzisz, czyli jednak mogłabys się ze mną spotykac)))

pewnie ze mogłabym tylko najpierw musiałoby mi sie zachciec smile))

> a właściwie to powinnaś się zbuntowac i nie słuchac mamy, jeszcze jej
                                      uwierzysz i ci tak zostanie..

alez ona ma racje! niektore poglady mam jak stara baba! no ale niektore jak 12
                                      latka smile))
                                      • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:25
                                        moje wybryki na forum oceniono na ok 35 lat. Śmiać się płakać ?
                                        • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:29
                                          a kto cie tak ocenił??? toc to głupek jakis!!!

ja po Twoich postach myslalam ze masz ok 20 lat, takze ok smile))
                                          • ladyx Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:31
                                            taki jeden smile
                                            nie mów, że głupek, bo całkiem fajny wink
                                            20 ?! Toś mnie chyba załamała. Plotę, ale chyba nie aż takie bzdury sad((
                                            • asiulka81 Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:33
                                              no dobra, nie głupek! niech ci bedzie smile))

a bzdury to kazdy tu plecie smile))
                                      • widokzmarsa Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:30
                                        to trzymaj się tych młodszych) zdrówko, ide pracować
    • edka-schizofredka wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:15

• asiulka81 Re: wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:17
        aaaaa ale to tylko kumpel smile))
        • ladyx Re: wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:19
          to nie porzucaj. Wystaw rano za drzwi wink
          • asiulka81 Re: wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:20
            ladyx napisała:

> to nie porzucaj. Wystaw rano za drzwi wink

a jak nie bedzie miał jak wrócic do domu????
            • edka-schizofredka Re: wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:21
              to wystaw w południe smile
              • asiulka81 Re: wykorzystaj i porzuć :)))))... 16.12.05, 12:23
                macie racje, bede miłosierna i wystawie w poludnie smile))

ach, ma dobroc nie zna granic smile))
    • margie Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 13:24
      pzreczytalam heretykiem.... czytam te wpisy, czytam i nic nie pojmuje, czemu te
      ludzie o seksie piszo???smile))
      • kobieta_na_pasach Re: mój kumpel jest HETERYKIEM 16.12.05, 14:28
        margie napisała:

> pzreczytalam heretykiem.... czytam te wpisy, czytam i nic nie pojmuje, czemu
        te> ludzie o seksie piszo???smile))

gdybys czytala wszystko od poczatku mialabys lepsze rozeznanie i nie zadawala
        glupich pytansmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka