Dodaj do ulubionych

dlaczego polska dietetyka jest nic nie warta

IP: *.crowley.pl 09.05.04, 21:10
.. bo do 1989 roku kontynuowała chlubne tradycje naszych przyjaciół Moskali:
tłusto, duzo miesa ,kalorycznie
... bo do 1989 roku nie przeprowadzono w Polsce żadnych sensownych badań w
zakresie dietetyki
... bo do 1989 roku nie korzystano praktycznie z "burzuazyjnych "pomysłow w
dziedzinie dietetyki

.. bo polskie zalecenia dietetyczne do 1989 roku nawiązywały do teorii
kaloryczno-białkowej z początku XX wieku:
.. bo polskie dzienne normy spożycia zalecały np. spożywanie produktu
zupełnie zbędnego jakim jest cukier
... bo polskie normy spożycia nie rożróżniałymiedzy mąką o dużym stopniu
przemiału a maka pełnoziarnistą

... bo po 1989 roku na czele Instytutu Żwyności iZywienia stali i stoja ci
sami ludzie którzy poprzednio zalecali diete a la :"u naszych przyjaciól
Moskali"

.. bo po 1989 roku już w ogóle zabrakło pieniedzy na jakiekolwieksensowne
badania

... bo po 1989 roku stara kadra nadal bardzo niechętnie korzysta z
dostepnejnawetw internecie wiedzy światowej z zakresu dietetyki
Obserwuj wątek
    • Gość: telemasca Re: dlaczego polska dietetyka jest nic nie warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:35
      Wszystko wyssane z palca jak zwykle. Zmyslone "fakty" wziete z sufitu. Brumbak
      jestes bardziej beznadziejny niz myslalam, nasz ty "autorytecie" buahahaha.
      • Gość: brumbak Re: dlaczego telemasca nic nie wnosi na to forum IP: *.crowley.pl 10.05.04, 17:06
        Gość portalu: telemasca napisał(a):

> Wszystko wyssane z palca jak zwykle. Zmyslone "fakty" wziete z sufitu.
        Brumbak
        > jestes bardziej beznadziejny niz myslalam, nasz ty "autorytecie" buahahaha.
        ....

telemasca przejrzyj swoje posty
        zero konkretów ,faktów
        tylko wybrzydzanie
        albo obrzucanie błotem jak teraz

to co napisałem to fakty
        --acha, i ucz sie angielskiego
        poczytaj pARĘ KSIĄZEK
        [podam na forum dalszą literature uzupełniającą
        z drugiej strony to miłe
        że wszystko przed toba
        i angielski
        i jakakolwiek wiedza z dietetyki...

ja robię swoje
        nie przejumuję sie tak głupimi uwagami jak Twoje(taki wierszyk)
        • Gość: telemasca Re: dlaczego brumbak jest wielkim lolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:48
          ROFTL brumbaku rozbawiasz mnie coraz bardziej. Nie odwracaj kota ogonem, wiesz
          o co chodzilo. Twoje fakty dotyczace polskiej dietetyki sa wyssane z palca.
          Ponadto robisz z siebie koszmarnego debila uwazajac sie za autorytet. Wybacz
          ale ktos kto ma osiagniecia naukowe, tytul i mocna pozycje na uczelni jest dla
          mnie wiekszym autorytetem niz gląb z forum internetowego. Juz nie raz
          zauwazylam ze twoje "fakty" sa wycinane i redagowane ze zrodel, w zwiazku z
          czym zmieniaja swoj sens. Angielski nasz ty "naukowcu" znam zapewne lepiej od
          ciebie, ale nie uwazam ze zrodlo (podkreslam RZEKOME!) zawierajace kilka zdan w
          jezyku Szekspira jest bardziej wiarygodne niz polskie. Ty za to masz narabane:
          podniecasz sie angielskim (oczywiscie brumburaku nikt lepiej niz ty jezyka tego
          nie rozumie...jestes elitarny LOL), nie lubisz Polakow (czego juz wyraz dawales
          kilka razy uwazajac ich za ciemniakow), uwazasz sie za jakis autorytet w
          sprawach naukowych (no coz nie wiem co ci dalo do tego prawo bo jestes zwyklym
          matolem, zapewne jeszcze na studiach, albo ledwie z matura...ewentualnie masz
          skonczona politechnike). Podsumowujac: nie trzeba nic "wnosic na forum" lolu bo
          to nie jest jakas powazna instutycja. Najwyrazniej ty nie masz nic lepszego do
          roboty oprocz klepania w klawiature. Takze brumburaku bede odpowiadala na twoje
          posty jak mi sie podoba i kiedy bede chciala. Bede z ciebie drwila, kpila etc
          bo jestes lolem i sprawia mi to przyjemnosc. Papa
          • Gość: brumbak Re:telemasca - złośliwa zołza IP: *.crowley.pl 11.05.04, 19:25
            .. coraz gorzej z tobą
            taki dołek
            życze szybkiego powrotu do zdrowia
            choc w twoim marnym stanie psychicznym
            jakieś koszmarne kompleksy?
            to chyba niestety niemozliwe
            • Gość: telemasca Re:brumbak - badziewny lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 22:54
              Jaki kulturalny i grzeczny czlowiek. Ho ho ho
              • Gość: połamana_tęcza Re:brumbak - badziewny lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:03
                brumbak i kultura?!
                hmmmm...
                • Gość: brumbak Re:brumbak - badziewny lol IP: *.crowley.pl 11.05.04, 23:32
                  > Gość portalu: połamana_tęcza napisał(a):

> brumbak i kultura?!
                  Jak najbardziej
                  > Kulturalny czlowiek, też potrafi odpoiwadac inwektywami na inwektywy, to
                  składnik naszej kultury...
          • Gość: brumbak Re: telemasca = kłamstwa, demagogia , wyzwiska IP: *.crowley.pl 12.05.04, 20:21

> ". Twoje fakty dotyczace polskiej dietetyki sa wyssane z palca."
            >>>
            KŁĄMStwo z twojej strony
            ja podaje fakty , JAK ICH NIE ZNASZ TO SIE GRZECZNIE PYTAJ A NIE wylatuj z
            pyskiem.
            Faktem jest ,że w POlsce nie przeprowadzono ŻADNYCH , słownie : żadnycH( to tak
            dla podkreslenia) badań z dziedziny dietetyki
            - jeżeli takowe znasz nie ma sprawy -podaj na forum- bez krepacji
            - polska dietetyka nie ma żadnego zauważalnego wkładu w wiedzę o odżywianiu,
            jeżeli wiesz cos na ten temat - podaj na forum a nie rzucaj wyzwiskami - co
            rzeczywiście potrafisz robić DOSKONALE

"
            > Ponadto robisz z siebie koszmarnego debila uwazajac sie za autorytet."

- znów pokazujesz swe zwykłe chamstwo, rzucając wyzwiskami
            ,,, wybacz ale na tym forum jestem expertem - łatwo to poznac po zawartości
            moich postów- po prostu znam, czytałem bardzo wiele opracowań i poruszam się
            swobodnie w tej tematyce - i tylko to i tylko tyle mam na myśli mówiąc o sobie
            expert. do ciebie to nie dociera bo nie chcesz nawet korzystac z
            imperialistycznych zapewne z twego punktu widzenia źródeł - ale ja dlatego
            własnie cytuje te xródła o i podaję namiary na ważne prace naukowe - bo ja
            osobiście niczego nie wymyślam - mam tylko bardzo dobrą orientację na poglądy
            obowiązująće w dietetyce
            "
            Wybacz
            > mnie wiekszym autorytetem niz gląb z forum internetowego."
            >>>>
            Tu się zgadzamz Tobą w 200%
            Dlatego włąsnie - jak napisałem wyżej- korzystam z najlepszych źródeł - dorobku
            ludzi z tytułami profesorskimi i doktorskimi.
            "Juz nie raz
            > zauwazylam ze twoje "fakty" sa wycinane i redagowane ze zrodel, w zwiazku z
            > czym zmieniaja swoj sens."
            KŁAMSTWO
            ja tam gdzie mogę podaję stronę internetową wiec jak umiesz czytac i ci sie
            chce to sprawdź, gdzie nie ma niest4ety odnośnika internetowego podaje
            dokładnie źródło a cytuje tyle ile mogę- nic nie zmieniając

"Angielski nasz ty "naukowcu" znam zapewne lepiej od
            > ciebie, ale nie uwazam ze zrodlo (podkreslam RZEKOME!) zawierajace kilka zdan
            w jezyku Szekspira jest bardziej wiarygodne niz polskie."

>> BZDURA z twojej strony i kompletny brak WIEDZY
            • Gość: Zie8h BRUMBAK BUFONIE STOP IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.05.04, 23:40
              Przepraszam ale juz nie moge milczec. Brumbak czasami zachowujesz sie jak
              ostatni burak. Przeczytales kilkadziesiat artykulow na temat zywienia i myslisz
              ze jestes wielkim znawca. Ekspertem to mozesz byc sobie pod osiedlowym kioskiem
              ze slodyczami, ale tylko gdy twoi rozmowcy sa na etapie berka kucanego. Jesli
              chodzi o wiedze dietetyczna to kazdy srednio dorozwiniety licealista
              korzystajac z internetu moze znalezc to wszystko co tu nam bezmyslnie wklejasz.
              Jednak juz najmniejsza analiza i wyciagniecie wnioskow z tego co skopiowales
              cie przerasta. Mianujesz sie tu wielkim ekspertem w sprawie diet jednak nie
              znasz podstawowych pojec i terminow. Dobiles mnie "ekspercie" tym stwierdzeniem
              ze w Polsce nie przeprowadzono zadnych badan z dziedziny dietetyki. Normalnie
              ignoruje takich osobnikow jak ty ale juz nie moge. Wytez swoj mozg wejdz na
              strone sggw i znajdz taki wydzial o zywieniu czlowieka i konsumpcji i zapoznaj
              sie z badaniami jakie na tej uczelni byly lub sa nadal prowadzone.
              BEZ ODBIORU
              • Gość: brumbak Re: Zieuh nieuku do ksiązek IP: *.crowley.pl 13.05.04, 17:36
                Gość portalu: Zie8h napisał(a):

> . Dobiles mnie "ekspercie" tym stwierdzeniem
                > > ze w Polsce nie przeprowadzono zadnych badan z dziedziny dietetyki.
                Normalnie
                > ignoruje takich osobnikow jak ty ale juz nie moge. Wytez swoj mozg wejdz na
                > strone sggw i znajdz taki wydzial o zywieniu czlowieka i konsumpcji i
                zapoznaj sie z badaniami jakie na tej uczelni byly lub sa nadal prowadzone.
                >
                ..
                cojakis mutant od telemaski? kolejny?
                i ta sama metoda kłamstw , wyzwisk i ignorancji
                ..
                nie pisałem że w w POlsce nie przeprowadzono żadnych badań tylko żadnych
                poważnych -
                - na pewno nie prowadił ich Instytut Zywności iŻwywienia w Warszawie - wiem na
                ten temat znacznie w wiece j niz ty- mam nawet wydawnictwo IŻIZ ze zbiorem
                kilkunastu pracw na temat odżywiania w nim prowadzonych.
                ..
                jak nie rozumiesz jaka jest róznica miedzy badaniami w dietetyce powaznymi a
                NIc nie znaczącymi to ci naszkicuję:
                -p- 1. skala : ilośc osób poddanych badanaiom , obesrwacji i czas
                porównanie:
                największe badania amerykańskie , japońskie dotyczyły populacji ponad 10 tys
                osób i trwały ponad 10 lat każde
                w Polsce najwyżej 200 setki i pare tygodni
                oczywiście zakres badań w Polsce też był bardzo ograniczony, z reguły jest to
                skupienie się na jednym (słownie jednym zagadnieniu) popularne sa np. badania
                typu : - Poziom żelaza u kobiet sportowców w zależności od diety.
                Jedno z opisanych przez IŻiZ badań obejmowało kilkunastu sportowców i trwało 2
                tygodnie

2. jak nie wiadomo o co chodzi o pieniądae
                powazne badania to kwoty pary milionów dolarów
                NIKT NIGDY w Polsce takiej kwoty nie miał i nie wydał
                .......
                nie licze na zrozumienie przez CIebie tego co napisałem bo twój post świadczy o
                głebokiej ignorancji

• Gość: telemasca brumbak: glupi a do tego bezszczelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 23:45
                  Ty jestes jeszcze do tego niesamowicie bezszczelny impertynencki bufonie.
                  Ktoregos dnia jak sie tak napompujesz to pekniesz. Slowem: ciagle inwektywy,
                  egocentryzm, przemadrzalstwo, siano w glowie to twoja specjalnosc. Nie chce mi
                  sie kontynuowac z toba dalej tej dyskusji bo robi sie rzygliwa, zupelnie tak
                  jak ty. Uwazasz sie z Bog wie kogo a jestes tak naprawde...nikim. Co ci zrobila
                  ta dziewczyna? Teraz wiesz dlaczego nikt oprocz Jedrusia cie tu nie lubi
                  (zaimki osobowe celowo sa pisane z malej litery).
                • Gość: rodzynek brumbak pocieszny jesteś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 15:13
                  Panie prof. Brumbak, masz nawet zbiór prac wydanych przez IŻiŻ ho ho ho. To
                  wyjaśnia dlaczego twoje słowa na temat diety są coś warte. No tak, jeszcze te
                  amerykańskie artykuły, które czytasz, zapomniałbym. Czyli mam rozumieć, że
                  jesteś ponad naszymi dietetykami?
                  Nie tobie oceniać czy badania naszych dietetyków to coś poważnego czy nic nie
                  nowego nie wnoszą. Miarą czy badania są poważne jest np. czasopismo gdzie
                  opublikowano wyniki. Jeśli nasi dietetycy publikują artykuły w zachodnich
                  czasopismach naukowych (zbierają przy okazji np. 10 punktów "impaktowych") to
                  te badania są poważne. Te twoje japońsko amerykańskie badania (chodzi o ten
                  projekt o którym kiedyś pisałeś?) opublikowano w jakimś poważnym dietetycznym
                  czytadle?
                  • Gość: brumbak Re: rodzynek ignorancki spamerze IP: *.crowley.pl 19.05.04, 16:46
                    -RODZYNEK: rzucasz hasłami na okrągło
                    - zero faktów
                    tylko wyzwiska
                    podłączenie pod telemaskę?
                    - ten sam poziom chamstwa i głupoty
                    • Gość: rodzynek brumbak pocieszny spamerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 17:51
                      Ten wątek ostatecznie pokazał kim jesteś naprawdę - internetowy profesorku
                      bufonku.
                      • Gość: brumbak Re: rodzynek beznadziejny spamerze IP: *.crowley.pl 19.05.04, 17:59
                        Goś Gość portalu: rodzynek napisał(a):

> Ten wątek ostatecznie pokazał kim jesteś naprawdę - internetowy profesorku
                        > bufonku.

> Ten twoj komentarz tylko potwierdził to co wiadomo od początku o tobie:
                        miesny spamer od rzeźnika
                        • Gość: rodzynek brumbak pocieszny bufoniasty spamer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 22:52
                          ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.

Mam rozumieć, że jesteś ponad wszystkimi polskimi dietetykami? Jeśli polska
                          dietetyka jest nic nie warta a ty taki "oczytany"? <lol>
                    • narysuj.mi.baranka Copy and paste 21.05.04, 15:22
                      Brumbaku, zrozum, ze Twoje 'fakty' (copy and paste) wywoluja niechec. Ciagle
                      otwieram Twoje posty z nadzieja, ze znajde tam Twoje wypowiedzi a tam ciagle
                      zasada copy and paste. Coz to za dialog?
            • Gość: telemasca Re: telemasca = kłamstwa, demagogia , wyzwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 00:42
              Loooooool chamski buracki "ekspercie". Nareszcie pokazales swoja prawdziwa
              twarz: balon, bufon, troglodyta, przymuł, nieokrzesany tłumok i furiat. Pa pa
              • Gość: brumbak Re: telemasca = kłamstwa, demagogia , wyzwiska IP: *.crowley.pl 13.05.04, 17:38

> Loooooool chamski buracki "ekspercie". Nareszcie pokazales swoja prawdziwa
                > twarz: balon, bufon, troglodyta, przymuł, nieokrzesany tłumok i furiat. Pa pa
                ,,,,
                bałem się że troche przesadziłem ale moja opinia o tobie jest niestety
                prawdziwa : doskonała TYLKo w wyzwiskach
                • Gość: telemasca brumbak = chamstwo, bezsczelnosc , kretynizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 23:50
                  Rozbawiles mnie. Twoja opinia jakos malo mnie interesuje bezszczelny chamie.
                  Niestety nie bales sie ze przesadziles bo takie szambo wyplywa z twich ust na
                  tym forum na codzien. Dziekuje za zgrabny komplement, ale ja cie zadnym nie
                  pochwale. Wiedzy nie masz za grosz, inteligencji tez jakby ci sporo brakuje,
                  posilkujesz sie jedynie "copy+paste" z roznych stron internetowych. Moze nasz
                  drogi naukowcu dojdziesz do wlasnych wnioskow...w koncu kradniesz czyjas
                  wartosc intelektualna. Pa debilku
          • Gość: szuma Re: dlaczego brumbak jest wielkim lolem IP: *.waw-gor.leased.ids.pl 13.05.04, 14:54
            chłopie kimkolwiek jesteś PRZESADZASZ, kto dał Ci prawo obrażania innych?
            Wybacz ale sam jesteś głąb.
            • Gość: brumbak Re: dlaczego szuma widzi świat JEDNOSTRONNIE IP: *.crowley.pl 15.05.04, 09:23
              Gość portalu: szuma napisał(a):

> chłopie kimkolwiek jesteś PRZESADZASZ, kto dał Ci prawo obrażania innych?
              > Wybacz ale sam jesteś głąb.
              ................
              chłopie kimkolwiek jestes,
              dlaczego w sowim PIERWSZYM wejsciu na to forum
              rozdajesz cis tylko na lewo a nie na prawo?
              co ci dało takie prawo?
              gdybys napisał:
              - brumbak , telemasca dlaczego obrzucacie sie takimi wyzwiskami
              to miałoby sens
              - tak
              wynika
              że
              bardziej nić CO
              interesuje cię KTO
              tylko motywy sa nieznane
          • Gość: brumbak Re: dlaczego brumbak jest wielkim lolem IP: *.crowley.pl 15.05.04, 09:18

Wybacz
            mnie wiekszym autorytetem niz gląb z forum internetowego. ( powinno byc "ktoś z
            forum" - anie chamskie mwyzwisko)
            cytuję profesora Ziemlańskiego, osobe z tytułem dorobkiem , pozycja itp.
            Gość: telemasca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Data: 11.05.2004 09:48
            Wybacz
            mnie wiekszym autorytetem niz KTOŚ ( tak powinno być a nie jakieś chamskie
            wyzwisko czym lubi rzucac telemasca) z forum internetowego
            ....
            cytuję profesora , specjalistę (fromalnego) z zzakresu dietetyki Siwatosława
            Ziemlańskiego
            z jego artykułu w Zyjmy Dłużej pt. Nie luksus lecz koniecznośc

„...Warto o tym wiedziec ,że MIĘSA nie da sie niestety zastąpic żadnym
            produktem
            pochodzenia roslinnego. Propozycje zwolenników wegetarianizmu dotyczace
            zastapienia poprzez umiejętny dobór różnych produktów białka zwierzęcego,
            roslinnym bez szkody dla zdrowia sa nie do przyjęcia. Teoretycznie niedobór
            jakiegoś EGZOTYCZNEGO aminokwasu w okreslonym produkcie roslinnym mozna
            zastapić innym produktem roślinnym zawierającym ten aminokwas, wymaga tojednak
            dobrej znajomosci składu aminokwasowego produktów spozywczych.
            W praktyce jest to niezwykle trudne do zrealizowania , a przykładem tego
            moga byc niektóre kraje rozwijajace się , gdzaie rokrocznie SETKI TYSIECY
            DZIECI UMIERA Z POWODU NIEDOBORÓW BIAŁKOWO_KALORYCZNYCH>"

' pan profesor stosuje po prostu brzydkie chwyty poniżej pasa:
            - te dzieci, panie profesorze umieraja z GŁODU a nie z powodu braku jakiegoś
            aminokwasu czy nieznajomości składu aminokwasowego produktów

- "egzotyczny aminokwas" - nowa kategoria aminokwasów wymyslona przez prof.
            Ziemlańskiego

- cały artykuł w sposób demagogiczny i niestety kłamliwy ma zasugerować,że nie
            jedzenie miesa( wegetarianizm) może byc przyczyna śmierci z powodu niedoborów
            aminokwasów co jest po prostu bzdurą

- podobne bzudy wygłaszał prof. Keller z SGGW

- w artykule w Gazecie prof. Konarzewski "udowadniaŁ" że człowiek jest wybitnie
            mieśozerny stosując i demagogie i przekrecając fakty i pomijając istotne i
            manipulując nimi
            - sam tytuł o niczym niestety nie śwadczy
            • Gość: brumbak Re: dlaczego telemasca wspiera ignorancję i mieso IP: *.crowley.pl 15.05.04, 09:27
              odpowiadając wyżej na STEK wyzwisk telemaski nieopacznie nie zmieniłem
              chmskiego tytułu jej odpowiedzi , co teraz czynię

>
              > Wybacz
              > ale ktos kto ma osiagniecia naukowe, tytul i mocna pozycje na uczelni jest
              dla
              > mnie wiekszym autorytetem niz gląb z forum internetowego. ( powinno byc "ktoś
              z
              >
              > forum" - anie chamskie mwyzwisko)
              > cytuję profesora Ziemlańskiego, osobe z tytułem dorobkiem , pozycja itp.
              > Gość: telemasca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              > Data: 11.05.2004 09:48
              > Wybacz
              > ale ktos kto ma osiagniecia naukowe, tytul i mocna pozycje na uczelni jest
              dla
              > mnie wiekszym autorytetem niz KTOŚ ( tak powinno być a nie jakieś chamskie
              > wyzwisko czym lubi rzucac telemasca) z forum internetowego
              > ....
              > cytuję profesora , specjalistę (fromalnego) z zzakresu dietetyki Siwatosława
              > Ziemlańskiego
              > z jego artykułu w Zyjmy Dłużej pt. Nie luksus lecz koniecznośc
              >
              > „...Warto o tym wiedziec ,że MIĘSA nie da sie niestety zastąpic żadnym
              > produktem
              > pochodzenia roslinnego. Propozycje zwolenników wegetarianizmu dotyczace
              > zastapienia poprzez umiejętny dobór różnych produktów białka zwierzęcego,
              > roslinnym bez szkody dla zdrowia sa nie do przyjęcia. Teoretycznie niedobór
              > jakiegoś EGZOTYCZNEGO aminokwasu w okreslonym produkcie roslinnym mozna
              > zastapić innym produktem roślinnym zawierającym ten aminokwas, wymaga
              tojednak
              > dobrej znajomosci składu aminokwasowego produktów spozywczych.
              > W praktyce jest to niezwykle trudne do zrealizowania , a przykładem tego
              > moga byc niektóre kraje rozwijajace się , gdzaie rokrocznie SETKI TYSIECY
              > DZIECI UMIERA Z POWODU NIEDOBORÓW BIAŁKOWO_KALORYCZNYCH>"
              >
              > ' pan profesor stosuje po prostu brzydkie chwyty poniżej pasa:
              > - te dzieci, panie profesorze umieraja z GŁODU a nie z powodu braku jakiegoś
              > aminokwasu czy nieznajomości składu aminokwasowego produktów
              >
              > - "egzotyczny aminokwas" - nowa kategoria aminokwasów wymyslona przez prof.
              > Ziemlańskiego
              >
              > - cały artykuł w sposób demagogiczny i niestety kłamliwy ma zasugerować,że
              nie
              > jedzenie miesa( wegetarianizm) może byc przyczyna śmierci z powodu niedoborów
              > aminokwasów co jest po prostu bzdurą
              >
              > - podobne bzudy wygłaszał prof. Keller z SGGW
              >
              > - w artykule w Gazecie prof. Konarzewski "udowadniaŁ" że człowiek jest
              wybitnie
              >
              > mieśozerny stosując i demagogie i przekrecając fakty i pomijając istotne i
              > manipulując nimi
              > - sam tytuł o niczym niestety nie śwadczy
              • Gość: telemasca Re: dlaczego brumbak promuje glupote i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:14
                To proste:
                a) glupote: bo nie ma niezbitych argumentow, rzuca sie jak wesz na grzebieniu
                na dzwiek kazdej krytyki, nie ma podstawowej wiedzy, wypisuje nierzadko glupoty
                b) syf: poniewaz jest chamem, bufonem, ignorantem, hipokryta, prostakiem

To tyle...meczy mnie juz ta szczeniacka pyskowka. Najwyrazniej brumburak nie
                jest w stanie wybic sie ponad gowniarska wymiane zdan. Dno i tona mulu.
                • Gość: brumbak Re: dlaczego telemasca tylko syfiasto bulgocze? IP: *.crowley.pl 19.05.04, 16:29
                  > To proste:

> a) promuje glupote: bo nie ma żadnych argumentow, tylko rzuca wyzwiskami
                  > na dzwiek kazdej krytyki, nie ma podstawowej wiedzy, wypisuje nierzadko
                  glupoty
                  > b) syf: poniewaz jej wypowiedzi są chamskie, bufoniaste, ignoranckie, pełne
                  hipokryzji, wyjątkowo prostackie
                  >
                  > To tyle...dziwi i meczy mnie juz ta szczeniacka pyskowka ze strony telemaski
                  Najwyrazniej tlemasca nie am NIC do powiedzenia oprócz bulgotania swymi
                  wyzwiskami, które przyznaje, sa na niezłym poziomie...

--------------------------------------------------------------------------------
                  • Gość: telemasca Re: dlaczego brumbak smierdzi starymi ludzmi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:32
                    Lol irytujacy kupny gnomie. Moje posty sa objete prawem autorskim. Jak chcesz
                    je przerabiac i falszowac to zapytaj mnie o zgode. Dalej nie dyskutuje...jak
                    brzmi przyslowie...nie rusz g**** bo smierdzi. Papa
                    • Gość: brumbak Re: telemasca ma poważny problem z głową IP: *.crowley.pl 20.05.04, 07:28

> Lol irytujacy kupny gnomie. Moje posty sa objete prawem autorskim. Jak chcesz
                      > je przerabiac i falszowac to zapytaj mnie o zgode. Dalej nie dyskutuje...jak
                      > brzmi przyslowie...nie rusz g**** bo smierdzi. Papa
                      ..................
                      Słuchaj STARA,
                      twoje problemy z głowa wyglądaja( na podstawie twoich wypowiedzi)
                      znacznie POWAŻNIEJ niz to sie jeszcze wczoraj wydawało
                      -przejdź na forum ZDROWIE
                      tam szukaj RATUNKU
                      - wskazana konsultacja z psychiatrą
                      • Gość: misiu Re: telemasca ma poważny problem z głową IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.05.04, 08:40
                        Gość portalu: brumbak napisał(a):
                        > - wskazana konsultacja z psychiatrą.

A ty już właśnie wróciłeś po konsultacjach i znowu smędzisz?

• Gość: telemasca Re: brumbak ma poważny problem z erekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:10
                        Zart ci sie stepil brumburaku...a wlasciwie nigdy nie byl specjalnie
                        wyostrzony. Zreszta gdybym byla twoja STARA to juz dawno bym cie wyskrobala,
                        wiedzac jaki potworek sie urodzi.
                        -przejdz na forum Komputer >>> Wirusy
                        tam szukaj bratnich dusz zarazku.
                        papa
                        • Gość: Przemek Ale z was buraki IP: *.clubnet.pl 20.05.04, 15:51
                          Jak czytam wasze posty to nie dziwię się że Lepper ma takie poparcie w kraju bo
                          kretynów tu nie mało.Kumpel przysłał mi link do tej waszej dyskusji żebym się
                          pośmiał i tak zrobiłem buhhhhhhhhhaaaaaaaahahahahaha teraz ja go prześle dalej
                          żeby inni mieli uciechę.Ale nie martwcie się, z waszą głupotą w tym kraju nie
                          zginiecie jest mnóstwo pustych szpitali psychiatrycznych gdzie sobie bedziecie
                          mogli podyskutować przy herbatce i serialach.

A tak nawiązując do waszej głupiej dyskucji jak ktoś chce schudnąć to powinien
                          mniej jeść i ruszać dupsko na spacery albo joging, to proste i skuteczne i nie
                          trzeba do tego znajomości angielskiego!!
                          • Gość: are Re: Ale z was buraki IP: *.clubnet.pl 20.05.04, 15:56
                            ja tylko wyjasnie: post wyzej to osoba z mojej sieci lokalnej ktorej pokazalem
                            Wasz watek. to nie bylem ja tylko kumpel.
                            • Gość: Rycho Re: Ale z was buraki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:52
                              No to Twój kumpel zabrał głos w stylu "kibica z dala".
                              • Gość: brumbak Re: dlaczego jest tu tyle spamów IP: *.crowley.pl 20.05.04, 23:32
                                zobaczcie jaki jest temat wątku
                                a ile buraków i nawiedzonych pożniej nadaje
                                byle co
                                byle nie
                                na
                                temat
                          • Gość: Mariola Ale z was pala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:29
                            Jak czytam twoj post to nie dziwie sie ze Miller ma takie male poparcie w kraju
                            bo palek tu nie malo. Mama przyslala mi link do twojego postu zebym sie
                            pozmiala i tak zrobilam buahhhhhhhhhaaaaaaaaaahahahahaha teraz ja go przesle
                            dalej zeby inni mieli ucieche. Ale nie martw sie, z twoja glupota w tym kraju
                            nie zginiesz jest mnoswto pustych szpitali psychiatrycznych gdzie sobie
                            bedziesz mogl dyskutowac przy herbatce i serialach.

A tak nawiazujac do twojego postu jak ktos chce zabrac glos to powinien cos
                            wiedziec na jakikolwieg temat i miec pod kopula cos wiecej niz tylko siano,
                            albo zamknac dupsko, to proste i skuteczne i nie trzeba do tego znajomosci
                            angielskiego!!
                            • Gość: telemasca Re: Ale z was pala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:30
                              ja tylko wyjasnie: post wyzej to osoba z mojej sieci lokalnej ktorej pokazalam
                              Twoj watek. to nie bylam ja tylko moja corka.
                              • Gość: are nie osmieszaj sie. IP: *.clubnet.pl 20.05.04, 23:35
                                przeciez wiesz ze moglem przekierowac IP jakbym sie chcial pojawic pod innym
                                nickiem. albo zalogowac. radze nauczyc tego corke.
                                • Gość: telemasca Mariola cie nie lubi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:45
                                  No patrzcie panstwo...zrozumial aluzje. Jestem w glebokim szoku haha. Ale
                                  zapewne ci sie zgnily bananie nie chcialo. Mariola mowi ze cie nie lubie haha.
                                  • Gość: are Re: Mariola cie nie lubi IP: *.clubnet.pl 21.05.04, 00:48

> No patrzcie panstwo...zrozumial aluzje. Jestem w glebokim szoku haha. Ale
                                    > zapewne ci sie zgnily bananie nie chcialo. Mariola mowi ze cie nie lubie haha.

cos musialas odpowiedziec...
                                    • Gość: Przemek Re: Mariola cie nie lubi a brumbak ....... IP: *.clubnet.pl 21.05.04, 07:56
                                      Re: dlaczego jest tu tyle spamów
                                      Autor: Gość: brumbak

zobaczcie jaki jest temat wątku
                                      a ile buraków i nawiedzonych pożniej nadaje
                                      byle co
                                      byle nie
                                      na
                                      temat

Mój post był jak najbardziej na temat zawarłem w nim mądrość o diecie też.Ale
                                      napisałem to dość banalnym tonem, chcąc byście mnie zrozumieli.No coż pomyliłem
                                      się, widzę ,że tu nie tylko z lepperowcy ale i ludzie pamiętający Tymińskiego
                                      piszą, dlatego wyjaśnię:
                                      Dieta - jedyna skuteczna
                                      Jeść tylko mięso, najlepiej bizona, jak nie surowe to wędzone,raz w miesiącu
                                      serce bizona lub innego zwierza na surowo, pić tylko wodę źródlaną albo
                                      ognistą, ręce po jedzeniu wycierać we włosy, biegać po lesie strzelać z łuku i
                                      jeździć konno.
                                      Efekt- zgrabna sylwetka, długie włosy ale i tak wyginiecie jak po każdej innej
                                      diecie.

Ale z was pala
                                      Autor: Gość: Mariola

"...ble, ble, ble... "

Nio to teraz do ciebie Mariolciu.Powiedz mamuni niech ci ugotuje rosołku z
                                      kurki bo cosik
                                      marniutko wyglądasz :-< niech mamunia zostawi komputerek tacie a diete cioci i
                                      zrobi ci dobrego do jedzonka, a przy okazji sobie i niech przestanie palić
                                      papieroski bo ostatnie szare komórki pójdą spać.I ciesz się że żyjesz
                                      dziecinko, że cię mamunia nie "wyskrobała".

Re: Ale z was pala
                                      Autor: Gość: telemasca

Telemasco życie to nie serial kiedyś się kończy, zajmij się Mariolcią bo to
                                      dobre dziecko ale nawet z truskaweczki może wyrosnąć rzepa.
                                      Ps. ty chyba z Łodzi jesteś??Pozdrów męża i przypomnij mu że gumowe kule są
                                      koloru białego!
                                      • Gość: telemasca Mariola jeszcze bardziej cie nie lubi....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:04
                                        ...i mowi ze jestes psim politycznym srakiem hahahaha
                                        • Gość: are Ja tez jej nie lubie IP: *.clubnet.pl 21.05.04, 15:27
                                          niech sie "Mariola" poprzyglada stylowi Przemka i mojemu to dostrzeze
                                          roznice. wskazana nauka czytania ze zrozumieniem, powiedz to corce

i dlaczegoi milabym obrazac Brumbaka skoro prosilem go o pomoc odnosnie diety i
                                          jeszcze nie wyjasnil do konca? wskazana nauka czytania w ogole, ale lepiej ze
                                          zrozumieniem. przekaz corce.
                                          • Gość: telemasca Och Mariola cie wrecz nienawidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:23
                                            No wiec matolku:
                                            1) Istotnie styl twojego przydupasa przypominajacy antyklerykalno-LPRowski
                                            belkot jest rozny od mojego. Wszakze moje posty nie sa pelne politycznych
                                            aluzji ujawniajacych kompleksy i malostkowowsc autora.
                                            2) Istotnie twoj styl czyli lakoniczna natotka z instalacji klozetu jest takze
                                            calkiem niepodobny do mojego.
                                            3) Nie musisz mnie lubic, szczerze mowiac mam to w ampulla recti.
                                            4) Ostatnie zdania twojego postu to jakis fantasmagoryczny belkot. Kto ci kaze
                                            nie lubic brumbaka. Zaloze sie ze jemu na twojej akceptacji zalezy tak samo jak
                                            na mojej. Ponadto: skoro zalecasz mi czytac ze zrozumieniem, ja polece ci
                                            gruntowne powtorke gramatyki i skladni. Zreszta to juz kolejny przypadek twojej
                                            jawnej nadinterpretacji.
                                            5) Tak "by the way"...masz problem w postaci rozdwojenia jazni. Czy are to
                                            twoje ego a Przemek to id? Jest rownie prymitywny. Papa
    • narysuj.mi.baranka Brumbaku, czemu nie uzywasz stalego nicka? _n/t 21.05.04, 15:16

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka