misiu-jeden 29.07.12, 17:46 Dla kury każde jajko to jej przyszłe dziecko - bądź weganinem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Jajka 30.07.12, 08:36 misiu-jeden napisał: > Dla kury każde jajko to jej przyszłe dziecko - bądź weganinem To musi być naprawdę ciężki stan, kiedy wegiant odczuwa potrzebę trollowania nawet na własnym forum :D PROTIP: Jajka w sklepie są niezapłodnione. Każdy mój plemnik to potencjalne przyszłe dziecko. Mam oskarżać dziewczynę o kanibalizm po każdym BJ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-jeden Re: Jajka 30.07.12, 09:34 feel_good_inc napisał: > Każdy mój plemnik to potencjalne przyszłe dziecko. Mam oskarżać dziewczynę o ka > nibalizm po każdym BJ? Naprawdę robisz to, świntuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jajka 30.07.12, 10:24 misiu-jeden napisał: > feel_good_inc napisał: > > > Każdy mój plemnik to potencjalne przyszłe dziecko. Mam oskarżać dziewczyn > ę o ka > > nibalizm po każdym BJ? > > Naprawdę robisz to, świntuchu? Seks oralny? Z kobietą? Rozumiem, że to może być dla ciebie nowość, ale ludzie naprawdę to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-jeden Re: Jajka 30.07.12, 10:32 feel_good_inc napisał: > Seks oralny? Z kobietą? Znaczy się podczas orki seks. Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jajka 30.07.12, 11:47 misiu-jeden napisał: > Znaczy się podczas orki seks. Hm... Piłeś? Nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Jajka 30.07.12, 13:07 feel_good_inc napisał: > misiu-jeden napisał: > > Znaczy się podczas orki seks. Hm... > > Piłeś? Nie pisz. > Nie piłeś ?? WYPIJ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 sam se bądź 30.07.12, 21:51 misiu-jeden napisał: > Dla kury każde jajko to jej przyszłe dziecko - bądź weganinem kury nie mają dzieci - mają kurczeta. psy mają szczenięta. krowy - cielęta konie - źrebaki świnie - peosięta. a dzieci to mają ludzie. weganie mają wobec powyższego wegusiów. sam se bądź. Odpowiedz Link Zgłoś