Gość: DaRas IP: 195.82.176.* 06.07.04, 15:27 Czy ktoś mi wreszcie doradzi jak "eksmitować zielone żyjątka z liści sałaty" czy umiecie tylko wojować na forum...........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystynaopty1 Re: SAŁATA?! 06.07.04, 22:46 Gość portalu: DaRas napisał(a): > Czy ktoś mi wreszcie doradzi jak "eksmitować zielone żyjątka z liści sałaty" > czy umiecie tylko wojować na forum...........? A dlaczego chcesz zabrać tym zwierzątkom liść sałaty? Kto Ci dał prawo zabierać im ich jedzenie i skazywać je na głód i śmierć? Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: SAŁATA?! 07.07.04, 00:41 O jakich zyjatkach mowisz ? Ja na salacie, nawet samodzielnie zrywanej znajdowalam co najwyzej grudki ziemi. Czyzby ze zielone zyjatka to ufoludki byly ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: SAŁATA?! IP: *.icpnet.pl 07.07.04, 09:17 to taka wczesniej popryskana była sałata co by te ufo najpierw zabić zeby przy zbiorze nie bylo nic na liściach zywego ;( ???? Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaRas Re: SAŁATA?! IP: 195.82.176.* 08.07.04, 21:49 Droga Krystyno sałatę wywaliłem, więc żyjątka mają co jeść i możesz już spać spokojnie nie martwiąc się ich losem!!!!!Houk Pierwszy ras je spotkałem, niestety nie mam swojego ogródka i jestem skazany na sklepy lub targowisko....i do tej pory też znajdowałem tylko grudki ziemi, no cóż pewnie przez najbliższy czas będę kupował sałatę z lupą i raczej nie poproszę dzieci by zrobiły mi kanapkę z sałatą......Pozdrawiam Mocno:) DaRas DOBRANOC KRYSTYNO! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: SAŁATA?! 11.07.04, 13:42 Cale szczescie, bo biedna Krysia jeszcze by sie ze zmartwienia pochorowala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaopty1 Re: SAŁATA?! 11.07.04, 13:54 Gość portalu: DaRas napisał(a): > Droga Krystyno sałatę wywaliłem, więc żyjątka mają co jeść i możesz już spać > spokojnie nie martwiąc się ich losem!!!!!Houk ;) > Pierwszy ras je spotkałem, niestety nie mam swojego ogródka i jestem skazany na sklepy lub targowisko....i do tej pory też znajdowałem tylko grudki ziemi, no cóż pewnie przez najbliższy czas będę kupował sałatę z lupą ;)) Ale uważaj, żeby ktoś nie wezwał dyskretnie jakiejś specjalnej karetki... ;) Ja proponuję - kupuj zawsze dwie sałaty, jedną dla żyjątek, a drugą dla siebie 8) Tym sposobem zawsze będziesz miał miłe towarzystwo przy stole ;) i raczej nie > poproszę dzieci by zrobiły mi kanapkę z sałatą......Pozdrawiam Mocno:) Łał! aż brak mi tchu... ;) DaRas > DOBRANOC KRYSTYNO! DOBRANOC... :) Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
urtiko Re: SAŁATA?! 12.07.04, 23:00 Gość portalu: DaRas napisał(a): > Czy ktoś mi wreszcie doradzi jak "eksmitować zielone żyjątka z liści sałaty" > czy umiecie tylko wojować na forum...........? Ja tam zielone żyjątka tylko na brokułach i kalafiorach potrafię znaleść... Odpowiedz Link Zgłoś