miss_dronio 10.05.05, 19:06 Zielone, białe- cudowne w smaku i ponoć afrodyzjak:) Proszę o interesujace przepisy. Z przyjemnością zacznę sama: Zrobiłam dzisiaj spagetti z zielonymi szparagami w sosie z sera pleśniowego. Smak omdlewajacy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprice83 Re: SZPARAGI:) 10.05.05, 19:42 he he, to widze ja mam pecha do szparagów zrobiłam przepis podobny do tego ktory był w atlasie kulinarnym tyle ze nie na grillu a w piekarniku, coz.. nigdy nie przepadałam za tym warzywem to mnie do tego tym bardziej przekonalo koncowki były super, ale cała reszta jakas taka obslizgła, nie wiem czy to sie nie ugotowało/usmażyło, czy ja po prostu żle to jem;) ale podam przepis mamie, ona uwielbia szparagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: SZPARAGI:) 10.05.05, 20:41 Caprice, szparagi aby były smaczne powinny być cieniutkie i dośc starannie obrane. Moze czegoś zabrakło i dlatego nie smakowały?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
esyfloresy SZPARAGI W CIEŚCIE BISZKOPTOWYM 12.05.05, 21:46 www.wegekucharz.zh.pl/jarz_paszt/128.html Odpowiedz Link Zgłoś