Gość: JUL IP: *.first.waw.pl / 10.0.0.* 12.09.02, 15:32 Czy przypadkiem ktoś wie gdzie można kupić olej migdałowy? Wszędzie szukałam, ale przeważnie nikt nawet nie wie, że taki istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanvean Re: olej migdałowy 12.09.02, 16:34 A istnieje taki olej? Ja mam tylko z orzeszków ziemnych oraz z orzechów laskowych. Z migdałów niegdy nie widziałem, ani nie słyszałem o takim. sanvean Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: olej migdałowy (do sanveana) 29.10.02, 00:07 Oczywiscie, ze istnieje olej migdalowy :-) Pachnie cudownie. Ale najczesciej uzywany jest do wyrobu dobrych kosmetykow pielegnacyjnych (czyli kremow). Odpowiedz Link Zgłoś
sanvean Re: olej migdałowy (do sanveana) 29.10.02, 17:05 _enola napisała: > Oczywiscie, ze istnieje olej migdalowy :-) Pachnie cudownie. Ale najczesciej > uzywany jest do wyrobu dobrych kosmetykow pielegnacyjnych (czyli kremow). Ja widziałem tylko olejek migdałowy do ciast. Usilnie szukam takiego zwykłego, bo migdały bardzo lubię, ale nigdzie nie spotkałem. sanvean Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyde Re: olej migdałowy IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 21:52 ja widzialem tylko w BOMI, obok mnie w CH Klif Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: olej migdałowy 31.10.02, 11:34 Byłam tam, jak zobaczyłam sekcję z olejami, to szczęka mi opadła do podłogi, samego oleju z oliwek mają tam chyba około 100 odmian (regał około 2,5 m x 1,8 m)Wszystkie inne rodzaje do wyboru i koloru, ale akurat migdałowy w oczy mi się nie rzucił, może chwilowo brak. Za to z kukurydzy, z orzeszków ziemnych, oliwa z cynamonem, oliwa z wanilią, oliwa z papryką... Szał. Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: olej migdałowy 22.06.15, 10:45 Spokojnie znajdziesz w dobrych delikatesach internetowych. Tylko uważaj żeby nie kupić maleńkiego opakowania do celów kosmetycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamstecki Re: olej migdałowy 19.08.15, 10:02 Olej migdałowy i miód ałtajski zawsze zamawiam przez Internet - nie spotkałam się raczej z tymi produktami w zwykłych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: olej migdałowy 28.08.15, 20:26 no a ja dziś spotkałam się z migdałowym olejem w małym tesco, 10zł butelka ( ta mała szklana) uważam, że dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś