Dodaj do ulubionych

Chłopek roztropek :)))

21.12.05, 09:43
brumbak napisał:

[...]
> albo odzywaj sie tylko w tych postach o sosach pomidorowych- w tym jestes
> dobry:))))

Bo ja Brumbak jestem normalny facet tzn.
umiem gotować, znam sie na gotowaniu i lubię gotować...
Aha...
I jako normalny facet potrafię się tym dzielić :)))
Obserwuj wątek
    • ola787 sos pomidorowy 21.12.05, 10:00
      dobry ten sos zaproponowales:>moze Brumbak tez powinien cos zaproponowac-jakis
      fajny przepis-w ramach Gwiazdki:>jedzenie jest istotne,na glodniaka czesto
      rodzi sie agresja,moze brumbak jest glodny czesto i ie ma mu kto uszykowac
      jedzenia. a jak Polak glodny...to zly...ja dzis mam juz wolne, i choc mam
      wyzsze wyksztalcenie i znam 3 jezyki obce, to tez gotuje. Gotuje sobie zupe
      buraczkowa, pieknie pachnie, pije kawke z koniaczkiem i jest mi super....trzeba
      zyc, smiac sie, pic wino, tanczyc i dogadzac sobie, a nie tylko zaczepiac
      innych.nie??cyberski-ja Cie wspieram:>>a moze Ty jestes "opty-cyberski" i musz
      e sieCiebie bac...
      • cyberski Re: sos pomidorowy 21.12.05, 10:06
        ola787 napisała:

> dobry ten sos zaproponowales:>moze Brumbak tez powinien cos zaproponowac-ja
        > kis
        > fajny przepis-w ramach Gwiazdki:>jedzenie jest istotne,na glodniaka czesto
        > rodzi sie agresja,moze brumbak jest glodny czesto i ie ma mu kto uszykowac
        > jedzenia. a jak Polak glodny...to zly...ja dzis mam juz wolne, i choc mam
        > wyzsze wyksztalcenie i znam 3 jezyki obce, to tez gotuje. Gotuje sobie zupe
        > buraczkowa, pieknie pachnie, pije kawke z koniaczkiem i jest mi super....trzeba
        >
        > zyc, smiac sie, pic wino, tanczyc i dogadzac sobie, a nie tylko zaczepiac
        > innych.nie??cyberski-ja Cie wspieram:>>a moze Ty jestes "opty-cyberski"
        > i musz
        > e sieCiebie bac...

Taaa... :)))
        Ze mnie to jest "opty-cyberski" jedyne w Brumbaczych zwidach więc na pewno bac się nie musisz :)))
        A kawa dobra...
        JEszcze 2 lata temu wogole jej nie piłem, ale jakoś mnie "napadło" i dziś mam z górą 2500 przepisów na kawę z czego ponad 800 przetestowanych :))) "Mogem" się co ciekawszymi podzielić :))) W końcu kawa to jak najbardziej wegetariański napj "no ni"? :)))

Ty masz dziś barszcz na obiad a ja chyba będę "męczył" warzywa w ziołach prowansalskich. Dla cóki dodatkowo ryba, bo życzenie takowe wyraziła :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka