chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 04.10.06, 23:08 Po zniknieciu wczesniejszego postu az strach sie wypowiadac... Cenzor tylko czyha... Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 01:11 chihiro2 napisała: > Po zniknieciu wczesniejszego postu az strach sie wypowiadac... Cenzor tylko > czyha... o jezu.. sledze na biezaco i nie zauwazylam... co wycial? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 10:19 Byl caly watek dotyczacy rocznicy, kilka wpisow sie pojawilo i w ciagu zaledwie kilku godzin skasowano caly watek. Nie mam pojecia czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 05.10.06, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 17:43 dlaczego brumbak jest wiecznie usuwany??? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 05.10.06, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 18:56 Brumbak nie jest usuwany. Cenzurowane lub usuwane są jedynie jego wpisy, jeśli łamią Regulamin. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 19:06 Czy TY Paskalu jesteś TYm Paskalem z tv tymn Francuzem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Pascl, pozwól żyć! ;))) 06.10.06, 16:45 No odpuść trochę Brumbakowi... Jak już uważasz, że trzeba, to kauj go po 24 godzinach... dwunastu, no dobra - sześciu... No nie bądź nyta, no!!! Pozwól innym się nacieszyć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 05.10.06, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Kolejnych pięciu i większej wyrozumiałości :-) 06.10.06, 15:13 Kochajmy zwięrzęta (w tym ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: Kolejnych pięciu i większej wyrozumiałości :- 07.10.06, 22:29 mwookash napisał: a o co niby chodzi w tym poście ? jeszcze wiekszej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Ja rozumiem 11.10.06, 16:24 że Tobie nie należy życzyć pomnożenia wyrozumiałości bo efekt nie będzie ciekawy. Ale mógłbyś sobie dodać wyrozumiałości. PS Gdybyś dalej nie rozumiał: zero razy coś równa się zero zero plus coś równa się coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 10:45 Rekleksje sa takie, ze wegetarianizm nie lagodzi obyczjaów. Widac to nawet w tym watku, gdzie duzo postow polecialo. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 08.10.06, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 16:41 Zgadzam sie, brumbaku, lepszy opiekun by sie przydal. Ktory zamiast jedynie usuwac posty, bardzo wybiorczo, wnosilby tez cos ciekawego do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 18:44 Zadaniem opiekuna nie jest wnoszenie ciekawych akcentów do dyskusji, ale pilnowanie przestrzegania Netykiety i Regulaminu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 10:56 (znany takze tu pod nickami misiu-1 i cyberski) sa fora - np. feminizm, gdzie moderatorzy wnosza duzo ciekawego do dyskusji w koncu bywasz na forum feminizm jako misiu-1, wiec tematyke nie jest Ci obca pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 12:16 Hmmm... Nie wiedziałem, że zostałem moderatorem tego forum... No, ale jak zwykle niewiele wiem więc proszę o jakiś dowód na mój "awans". Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:17 ggigus napisała: > sa fora - np. feminizm, gdzie moderatorzy wnosza duzo ciekawego do dyskusji Są też fora, np. Wgetarianizm, na których moderatorzy ograniczają się do wypełniania swoich obowiązków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 20:59 b.pascal napisał: > > > Są też fora, np. Wgetarianizm, na których moderatorzy ograniczają się do > wypełniania swoich obowiązków. :) > Kłamiesz pascal ( uwaga wg jabbura - wyrażenie się o kims Klamiesz nie jest obraxliwe- patrz forum o moderacji) zreszta w tym przypadku to szczera prawda że pascal kłamie..:))) wystarczy sprawdzic jak potraktował caprice jak wespół z nickiem miś złamał podstawowoa zasade Agory ochrony prywatności zabawiał się w w wyciąganie prywatnych danych internauty na forum fe, b. brzydko kłamczuchu Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:02 O rany! Skoro ktoś Wam. Nam nie pasuje a mamy demokracje to przecież można by powołac kogoś kompetentniejszego. Widze że chohiro jest od dawna vege i sporo wie !! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:18 Z żalem informuję, że w tej kwestii b.pascal nie kłamie... Pisał on bowiem o czasie teraźniejszym, a Ty Brumbaku o czasie przeszłym... Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:22 cyberski napisał: > Z żalem informuję, że w tej kwestii b.pascal nie kłamie... > Pisał on bowiem o czasie teraźniejszym, a Ty Brumbaku o czasie przeszłym... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:25 Od samego początku... Co nie zmienia faktu, że kłamałeś Brumbaku pisząc, że Pascal kłamie (w kwesti wyżej wspomnianej) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:26 cyberski napisał: > Od samego początku... > Co nie zmienia faktu, że kłamałeś Brumbaku pisząc, że Pascal kłamie (w kwesti w > yżej wspomnianej) ............. absolutnie nie kłamałem i nie kłamię nie robie tego ani w czasie teraźniejszym ani przeszłym brzydze sie kłamstwem i zwalczam je na forum Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:30 Kłamałeś, kłamałeś... Kłamałeś pisząc, że Pascal kłamie móiac, że nie wtrąca się do dyskusji... A on nie wtrąca się... Być może się wtrącał, ale się nie wtrąca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 22:06 brumbak napisał: > absolutnie nie kłamałem i nie kłamię > nie robie tego ani w czasie teraźniejszym ani przeszłym Kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w przyszłości. > brzydze sie kłamstwem i zwalczam je na forum Problem w twoim rozumieniu pojęcia kłamstwa. Dla ciebie kłamstwo to każda opinia poddająca wątpliwość to, w co święcie wierzysz. Na przykład bajeczki Grodeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 09.10.06, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 23:51 misiu-1 napisał: > > Kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz > i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w > przyszłości. >jest dodkładnie odwrotnie: Misiu: kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz > i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w > przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jestem zablokowana przez moderatora 10.10.06, 00:09 wiec musze sie tak bawic Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus aha, ale sa jednak fora, gdzie moderatorzy 09.10.06, 21:20 nie ograniczaja sie do wycinania wypowiedzi tych, ktorych nie lubia, drogi misiu1b.pascalucyberski? Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:52 ggigus napisała: > (znany takze tu pod nickami misiu-1 i cyberski)< Czytając takie teksty można nabrać uzasadnionych podejrzeń, że wegetarianizm jednak nie jest taki zdrowy jak niektórzy chcą nam tu udowodnić. "Ludzie mają niezwykłą potrzebę szukania diabła u innych,żeby nie musieć dostrzegać go w sobie samych." Javier Cercas Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:57 No masz rację... Niektózy są święcie przekonani, że istnieje coś co z pewnością nie istnieje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:22 jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie? nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:25 ggigus napisała: > jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych > sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie? > nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu ------ tak to się rzuca w oczy na pewno ta trójka nicków kooperuje - wymieniaja sie poza forum informacjami, (np. wszyscy przyznali się na forum że znają pesonalia brumbaka...) razem ustalaja taktyke manipulacji tym forum; może to tez byc ktos chory na roztrojenie jaźni :))) - Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:32 Dzieci kochane... uściślijcie zeznania... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:28 ggigus napisała: > jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych > sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie? > nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu W tej kwestii to ja z pascalem wiemy jak jest, a Waćpani możesz co najwyżej "fizolofować" :))) Zabraniać nikt nie będzie - w końcu nawet błaznom wolno :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus tak, cyberski - zanim mnie wytniesz 09.10.06, 21:32 jesli tego samego dnia dwie osoby uzywaja dosc wyszukanego i dziwacznego sformulowania w tym samym kontekscie, nie ma mowy o przypadku musisz bardziej uwazac na to, co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: tak, cyberski - zanim mnie wytniesz 09.10.06, 21:34 A to jest tylko interpretacja faktu, a nie fakt... A ja prosiłem o dowód... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:37 tego samego dnia w tym samym kontekscie w poscie dwu roznych - rzekomo - osob fo mnie - jest dowodem niestety. a co by cie zadowalalo jako dowod, moj drogi cyberskimisiu1b.pascalu? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:41 To jest dowodem na to, że zostało to dwa razy użyte tego samego dnia tym samym kontekscie... Natomiast to, że jest to rzekomo wypowiedź jednej i tej samej osoby mogącej posługiwać się dwoma różnymi nickami - to tylko interpretacja Owszem, mogła to technicznie napisać jedna osoba, ale mogły to też zrobić dwie osoby... I nadal nie ma dowodu na to, że na pewno zrobiła to jedna osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:45 hm, to dosc dtiwne, ze dwie osoby tego samego dnia w ramach roznych dyskusji z jedna uczestniczka ggigus pisza to samo gdyby chodzilo o jakies powszechne sformulowanie, ale nie, stylistyczne dosc dziwne czy mozna sie az tak wypowiedzia moderatora jako szary uczestnik zasugerowac, ze sie powtarza jak papuga w dodadtku w malym odstepie czasu? malo prawdopdobne dlaczego wycinasz watek o chichiro 2 na moderatorke? zazdrosc, cybesrkimisiu1b.pascalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ps a jaki dowod by cie satysfakcjonowal, 09.10.06, 21:46 cyberskopascalumisiu1? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ps a jaki dowod by cie satysfakcjonowal, 09.10.06, 21:52 Taki który nie stanowi interpretacji faktu, a sam jest faktem Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a jakos konkretniej sie da? 09.10.06, 21:54 no napisz chlopie, nie szczyp sie w koncu mozesz wszystko i tak wyciac Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: a jakos konkretniej sie da? 09.10.06, 21:59 To były konkretne kryteria dowodu... Prościej już się nie da... Reszta należy do stawiającego tezę... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no coz, ja pisalam konkretnie 09.10.06, 22:01 skoro ty nie mozesz tez pisac o konkretach, drogi misiu1cyberskib.pascalu, to zakoncze dyskusje, bo nie ma o czym Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:50 Być może dla kogoś jest to dziwne, ale "zdziwienie" konkretnej osoby nie jest jeszcze dowodem... Sytuacje niecodzienne wcale nie są sytuacjami niemożliwymi do zaistnienia... A co do wycinania... Pytanie nie do mnie, ja nie mam tej władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kwestie stylistyczne -pewne sformulowania 09.10.06, 21:53 sa czesciej uzywane, pewne nie i latwo to sprawdzic, np. slownik a co by cie usatysfakcjonowalo jako dowod, moj drogi misiu1 yyy b.pascalu yyy cyberski? dowiem sie?? czekam, czekam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 22:12 Cyberski/misiu/pascal - za tydzień ggigus doda jeszcze Elvisa. Będziemy w komplecie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 09:17 A ja jej trochę zazdroszczę ;) Nie wiem co prawda co brała, ale to widać fajne musi być skoro tak bredzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 11:56 Czuję się pominięta! Dlaczego jeszcze nie ja jestem w tym doborowym towarzystwie? ;) Kiedyś dałam ggigus taką radę, żeby wyjrzała przez okno, bo pewnie tam na miotle latam. Miło widzieć, że z tej rady skorzystała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 12:17 A to musisz w tej sprawie wnioskować do ggigus... Tylko ona jest władna rozszerzyć swoje urojenia... Odpowiedz Link Zgłoś