Dodaj do ulubionych

5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy foru

04.10.06, 21:31
mowicze?
Obserwuj wątek
    • chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 04.10.06, 23:08
      Po zniknieciu wczesniejszego postu az strach sie wypowiadac... Cenzor tylko
      czyha...
      • zamyslona4 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 01:11
        chihiro2 napisała:

> Po zniknieciu wczesniejszego postu az strach sie wypowiadac... Cenzor tylko
        > czyha...

o jezu.. sledze na biezaco i nie zauwazylam... co wycial?
        • chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 10:19
          Byl caly watek dotyczacy rocznicy, kilka wpisow sie pojawilo i w ciagu zaledwie
          kilku godzin skasowano caly watek. Nie mam pojecia czemu...
    • brumbak [...] 05.10.06, 17:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ollaboga77 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 17:43
      dlaczego brumbak jest wiecznie usuwany???

• brumbak [...] 05.10.06, 18:34
      • b.pascal Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 18:56
        Brumbak nie jest usuwany. Cenzurowane lub usuwane są jedynie jego wpisy, jeśli
        łamią Regulamin. :)
        • ollaboga77 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 05.10.06, 19:06
          Czy TY Paskalu jesteś TYm Paskalem z tv tymn Francuzem? ;)
        • cyberski Pascl, pozwól żyć! ;))) 06.10.06, 16:45
          No odpuść trochę Brumbakowi...
          Jak już uważasz, że trzeba, to kauj go po 24 godzinach...
          dwunastu, no dobra - sześciu...
          No nie bądź nyta, no!!!
          Pozwól innym się nacieszyć :))))
    • brumbak [...] 05.10.06, 20:43
    • mwookash Kolejnych pięciu i większej wyrozumiałości :-) 06.10.06, 15:13
      Kochajmy zwięrzęta (w tym ludzi)
      • brumbak Re: Kolejnych pięciu i większej wyrozumiałości :- 07.10.06, 22:29
        mwookash napisał:

a o co niby chodzi w tym poście ?

jeszcze wiekszej ???
        • mwookash Ja rozumiem 11.10.06, 16:24
          że Tobie nie należy życzyć pomnożenia wyrozumiałości bo efekt nie będzie
          ciekawy. Ale mógłbyś sobie dodać wyrozumiałości.

PS Gdybyś dalej nie rozumiał:
          zero razy coś równa się zero
          zero plus coś równa się coś
          ;-)
    • are.1 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 10:45
      Rekleksje sa takie, ze wegetarianizm nie lagodzi obyczjaów. Widac to nawet w tym
      watku, gdzie duzo postow polecialo.
      • brumbak [...] 08.10.06, 15:49
        • chihiro2 Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 16:41
          Zgadzam sie, brumbaku, lepszy opiekun by sie przydal. Ktory zamiast jedynie
          usuwac posty, bardzo wybiorczo, wnosilby tez cos ciekawego do dyskusji.
          • b.pascal Re: 5 lat forum wege - jakies refleksje, drodzy 08.10.06, 18:44
            Zadaniem opiekuna nie jest wnoszenie ciekawych akcentów do dyskusji, ale
            pilnowanie przestrzegania Netykiety i Regulaminu. :)
            • ggigus alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 10:56
              (znany takze tu pod nickami misiu-1 i cyberski)
              sa fora - np. feminizm, gdzie moderatorzy wnosza duzo ciekawego do dyskusji
              w koncu bywasz na forum feminizm jako misiu-1, wiec tematyke nie jest Ci obca
              pozdrowka
              • cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 12:16
                Hmmm...
                Nie wiedziałem, że zostałem moderatorem tego forum...
                No, ale jak zwykle niewiele wiem więc proszę o jakiś dowód na mój "awans".
              • b.pascal Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:17
                ggigus napisała:

> sa fora - np. feminizm, gdzie moderatorzy wnosza duzo ciekawego do dyskusji

Są też fora, np. Wgetarianizm, na których moderatorzy ograniczają się do
                wypełniania swoich obowiązków. :)
                • brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 20:59
                  b.pascal napisał:

>
                  >
                  > Są też fora, np. Wgetarianizm, na których moderatorzy ograniczają się do
                  > wypełniania swoich obowiązków. :)
                  >
                  Kłamiesz pascal ( uwaga wg jabbura - wyrażenie się o kims Klamiesz nie jest
                  obraxliwe- patrz forum o moderacji) zreszta w tym przypadku to szczera prawda że
                  pascal kłamie..:)))
                  wystarczy sprawdzic jak potraktował caprice
                  jak wespół z nickiem miś złamał podstawowoa zasade Agory ochrony prywatności
                  zabawiał się w w wyciąganie prywatnych danych internauty na forum
                  fe, b. brzydko
                  kłamczuchu
                  • ollaboga77 Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:02
                    O rany!
                    Skoro ktoś Wam. Nam nie pasuje a mamy demokracje to przecież można by powołac
                    kogoś kompetentniejszego. Widze że chohiro jest od dawna vege i sporo wie !!
                  • cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:18
                    Z żalem informuję, że w tej kwestii b.pascal nie kłamie...
                    Pisał on bowiem o czasie teraźniejszym, a Ty Brumbaku o czasie przeszłym...
                    • brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:22
                      cyberski napisał:

> Z żalem informuję, że w tej kwestii b.pascal nie kłamie...
                      > Pisał on bowiem o czasie teraźniejszym, a Ty Brumbaku o czasie przeszłym...
                      • cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:25
                        Od samego początku...
                        Co nie zmienia faktu, że kłamałeś Brumbaku pisząc, że Pascal kłamie (w kwesti wyżej wspomnianej)
                        • brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:26
                          cyberski napisał:

> Od samego początku...
                          > Co nie zmienia faktu, że kłamałeś Brumbaku pisząc, że Pascal kłamie (w kwesti w
                          > yżej wspomnianej)
                          .............
                          absolutnie nie kłamałem i nie kłamię
                          nie robie tego ani w czasie teraźniejszym ani przeszłym
                          brzydze sie kłamstwem i zwalczam je na forum
                          • cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 21:30
                            Kłamałeś, kłamałeś...
                            Kłamałeś pisząc, że Pascal kłamie móiac, że nie wtrąca się do dyskusji...
                            A on nie wtrąca się...
                            Być może się wtrącał, ale się nie wtrąca :))))
                          • misiu-1 Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 22:06
                            brumbak napisał:

> absolutnie nie kłamałem i nie kłamię
                            > nie robie tego ani w czasie teraźniejszym ani przeszłym

Kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz
                            i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w
                            przyszłości.

> brzydze sie kłamstwem i zwalczam je na forum

Problem w twoim rozumieniu pojęcia kłamstwa. Dla ciebie kłamstwo to każda
                            opinia poddająca wątpliwość to, w co święcie wierzysz. Na przykład bajeczki
                            Grodeckiej.
                            • brumbak [...] 09.10.06, 22:30
                            • brumbak Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 23:51
                              misiu-1 napisał:

>
                              > Kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz
                              > i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w
                              > przyszłości.
                              >jest dodkładnie odwrotnie:
                              Misiu:
                              kłamałeś wielokrotnie i bez śladu obrzydzenia. Kłamałeś kiedyś, kłamiesz teraz
                              > i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będziesz kłamał w
                              > przyszłości.
                              • znana.jako.ggigus jestem zablokowana przez moderatora 10.10.06, 00:09
                                wiec musze sie tak bawic
                • ggigus aha, ale sa jednak fora, gdzie moderatorzy 09.10.06, 21:20
                  nie ograniczaja sie do wycinania wypowiedzi tych, ktorych nie lubia, drogi
                  misiu1b.pascalucyberski?
              • m.rycho Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:52
                ggigus napisała:

> (znany takze tu pod nickami misiu-1 i cyberski)<
                Czytając takie teksty można nabrać uzasadnionych podejrzeń, że wegetarianizm
                jednak nie jest taki zdrowy jak niektórzy chcą nam tu udowodnić.
                "Ludzie mają niezwykłą potrzebę szukania diabła u innych,żeby nie musieć
                dostrzegać go w sobie samych."
                Javier Cercas
                • cyberski Re: alez drogi moderatorze b.pascalu! 09.10.06, 18:57
                  No masz rację...
                  Niektózy są święcie przekonani, że istnieje coś co z pewnością nie istnieje :)))))
                  • ggigus alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:22
                    jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych
                    sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie?
                    nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu
                    • brumbak Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:25
                      ggigus napisała:

> jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych
                      > sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie?
                      > nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu
                      ------
                      tak to się rzuca w oczy
                      na pewno ta trójka nicków kooperuje - wymieniaja sie poza forum informacjami,
                      (np. wszyscy przyznali się na forum że znają pesonalia brumbaka...)
                      razem ustalaja taktyke manipulacji tym forum;
                      może to tez byc ktos chory na roztrojenie jaźni :)))

-
                      • cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:32
                        Dzieci kochane...
                        uściślijcie zeznania...
                    • cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 21:28
                      ggigus napisała:

> jesli jednego i tego samego dnia posiadacze dwoch nickow uzywaja tych samych
                      > sformulowan, to jest to troche dziwne, co nie?
                      > nie, nie chce mi sie podawac cytatu, cyberskimisiu1b.pascalu

W tej kwestii to ja z pascalem wiemy jak jest, a Waćpani możesz co najwyżej "fizolofować" :)))
                      Zabraniać nikt nie będzie - w końcu nawet błaznom wolno :))))
                      • ggigus tak, cyberski - zanim mnie wytniesz 09.10.06, 21:32
                        jesli tego samego dnia dwie osoby uzywaja dosc wyszukanego i dziwacznego
                        sformulowania w tym samym kontekscie, nie ma mowy o przypadku
                        musisz bardziej uwazac na to, co piszesz
                        • cyberski Re: tak, cyberski - zanim mnie wytniesz 09.10.06, 21:34
                          A to jest tylko interpretacja faktu, a nie fakt...
                          A ja prosiłem o dowód...
                          • ggigus dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:37
                            tego samego dnia w tym samym kontekscie w poscie dwu roznych - rzekomo - osob
                            fo mnie - jest dowodem
                            niestety.
                            a co by cie zadowalalo jako dowod, moj drogi cyberskimisiu1b.pascalu?
                            • cyberski Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:41
                              To jest dowodem na to, że zostało to dwa razy użyte tego samego dnia tym samym kontekscie...
                              Natomiast to, że jest to rzekomo wypowiedź jednej i tej samej osoby mogącej posługiwać się dwoma różnymi nickami - to tylko interpretacja
                              Owszem, mogła to technicznie napisać jedna osoba, ale mogły to też zrobić dwie osoby...
                              I nadal nie ma dowodu na to, że na pewno zrobiła to jedna osoba...
                              • ggigus Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:45
                                hm, to dosc dtiwne, ze dwie osoby tego samego dnia w ramach roznych dyskusji z
                                jedna uczestniczka ggigus pisza to samo
                                gdyby chodzilo o jakies powszechne sformulowanie, ale nie, stylistyczne dosc dziwne
                                czy mozna sie az tak wypowiedzia moderatora jako szary uczestnik zasugerowac, ze
                                sie powtarza jak papuga w dodadtku w malym odstepie czasu?
                                malo prawdopdobne
                                dlaczego wycinasz watek o chichiro 2 na moderatorke?
                                zazdrosc, cybesrkimisiu1b.pascalu??
                                • ggigus ps a jaki dowod by cie satysfakcjonowal, 09.10.06, 21:46
                                  cyberskopascalumisiu1?
                                  • cyberski Re: ps a jaki dowod by cie satysfakcjonowal, 09.10.06, 21:52
                                    Taki który nie stanowi interpretacji faktu, a sam jest faktem
                                    • ggigus a jakos konkretniej sie da? 09.10.06, 21:54
                                      no napisz chlopie, nie szczyp sie
                                      w koncu mozesz wszystko i tak wyciac
                                      • cyberski Re: a jakos konkretniej sie da? 09.10.06, 21:59
                                        To były konkretne kryteria dowodu...
                                        Prościej już się nie da...
                                        Reszta należy do stawiającego tezę...
                                        • ggigus no coz, ja pisalam konkretnie 09.10.06, 22:01
                                          skoro ty nie mozesz tez pisac o konkretach, drogi misiu1cyberskib.pascalu,
                                          to zakoncze dyskusje, bo nie ma o czym
                                • cyberski Re: dziwaczne sformulowanie 09.10.06, 21:50
                                  Być może dla kogoś jest to dziwne, ale "zdziwienie" konkretnej osoby nie jest jeszcze dowodem...
                                  Sytuacje niecodzienne wcale nie są sytuacjami niemożliwymi do zaistnienia...

A co do wycinania...
                                  Pytanie nie do mnie, ja nie mam tej władzy...
                                  • ggigus kwestie stylistyczne -pewne sformulowania 09.10.06, 21:53
                                    sa czesciej uzywane, pewne nie
                                    i latwo to sprawdzic, np. slownik
                                    a co by cie usatysfakcjonowalo jako dowod, moj drogi misiu1 yyy b.pascalu yyy
                                    cyberski?
                                    dowiem sie??
                                    czekam, czekam i nic
                      • misiu-1 Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 09.10.06, 22:12
                        Cyberski/misiu/pascal - za tydzień ggigus doda jeszcze Elvisa. Będziemy w
                        komplecie. :-))
                        • cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 09:17
                          A ja jej trochę zazdroszczę ;)
                          Nie wiem co prawda co brała, ale to widać fajne musi być skoro tak bredzi ;)
                          • emka_waw Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 11:56
                            Czuję się pominięta! Dlaczego jeszcze nie ja jestem w tym doborowym
                            towarzystwie? ;)

Kiedyś dałam ggigus taką radę, żeby wyjrzała przez okno, bo pewnie tam na
                            miotle latam. Miło widzieć, że z tej rady skorzystała :)))
                            • cyberski Re: alez dogi cyberskib.pascalu i misiu1 10.10.06, 12:17
                              A to musisz w tej sprawie wnioskować do ggigus...
                              Tylko ona jest władna rozszerzyć swoje urojenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka