Dodaj do ulubionych

Auchan Modlińska się poprawia...

21.07.10, 11:31
Nie ma co tylko narzekać na duży okoliczny hipermarket.

Ostatnio wg. mnie wprowadzili parę dobrych zmian:
- odnowienie wózków sklepowych (są czyste, mają nieklekoczące kółka
tzn. jadą prosto bez wysiłku)
- przebudowa układu drogowego tak, ze piesi nie przebiegają już
przez jezdnię poza przejściem (co było kiedyś niebezpiecznym
utrapieniem)
- zmiększenie ilości kasjerek(ów), co w skali kilku lat zmniejszyło
kilkukrotnie kolejki

Żeby nie było wątpliwości - nie jeztem w ŻADEN zposób związany z tym
sklepem, no może poza tym że bywam tam od lat (ale nie tylko tam) na
zakupach, takich żywnościowych na parę dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ttt Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 13:31
      ja ostatnoi tam byłem i szybko stamtąd wyszedłem... nic ciekawego nie ma...
      asortyment w koszach jak na bazarze albo w szmat-shopie...nędza...
      • Gość: ktosia Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: 94.75.82.* 21.07.10, 14:21
        Ja osobiscie tysiac razy wole auchan niz carrefour /Glebocka/ do ktorek ostatnio
        zajrzalam. Tam to dopiero jest syf,na podlodze w lodowkach itd. Z lodowek
        leciala strumieniem woda,przez co zrobilo sie ogromne bajoro. A w momencie gdy
        spadl deszcz z dachu lecialo wprosta na artykuly spozywcze.Smacznego:)

Co do auchan to faktycznie w koncu czyste i normalnie jezdzace! wozki.
        Czekam jeszcze na podjazd dla wozkow.
        A i czystos w przemierzalniach zostawia jeszcze wiele do zyczenia.
        • Gość: podroznik Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 14:36
          Przymierzalnie akurat brudzą klienci. Pewnie są sprzatane raz dziennie.
          • Gość: goska w. Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: 188.33.75.* 21.07.10, 14:55
            Tak,wozki sa super,to duzy plus dla Auchan.
            Poza tym lubie ten hipermarket.Nie polecam tylko odzieży.
          • Gość: ktosia Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: 94.75.82.* 21.07.10, 18:42
            Taaa pewnie klienci podczas przymierzania gubia koty z kurzu:)
    • Gość: iga Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.chello.pl 23.07.10, 00:21
      Rzeczywiście, poprawiło się.

Jakiś czas temu (chyba jesienią) przy kasie dostaliśmy ankiety do wypełnienia i
      sprawę wózków też tam poruszaliśmy.
      Poza tym asortyment chyba jest większy, jakość żywności dobra.
      Jest dużo lepiej niż w Carrfurze Wileńska! Tam to teraz jest KOSZMAR!

Zachowanie niektórych klientów w tego typu sklepach, pozostawiających towar
      gdzie popadnie, rozrzucających go w poszukiwaniu czegoś i nie sprzątnięcie po
      sobie = świadczy o klientach! Kultury ci u nas niedostatek, niestety.
      Jak widzę matkę z n.p. czwórką dzieci, która pozwala im na wszystko, na
      bezrozumne buszowanie między regałami, to zastanawiam się jaki przykład ona daje
      dzieciom, co im chce przez to wpoić? czego nauczyć? No, ale teraz niektóre matki
      takie są.
      • Gość: ktosia Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: 94.75.82.* 23.07.10, 13:30
        Mnie najbardziej wkurza jak Ktos wcisnie miedzy polki produkty spozywcze
        wymagajace lodowki.
        Przelezy taki produkt pol dnia,albo i wiecej,pozniej zapewne laduje spowrotem do
        lodowki,a potem na Nasze stoly.
        I na dziale kapci zawsze jest balagan,bo ludzie mierza pare sztuk,ale nie laska
        ich spowrotem odwiesic.
        A juz nie moge zrozumiec rodzicow ktorzy gubia swoje dzieci.
    • Gość: X Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.acn.waw.pl 23.07.10, 22:30
      Bida z nędzą! Chciałem kupić dla kota nerki - nie ma! Serce wołowe? Nie ma!
      Serce wieprzowe? Też nie ma! Za to są ceny przy kasach delikatnie mówiąc różne
      od tych na półkach ... był już zresztą o tym wątek. Wolę jechać do Carrefoura
      przy Wileńskiej.
      • Gość: Y Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:35
        No popatrz, a mój kot nie lubi nerek!
        Jeśli chodzi o serca wołowe, to rzeczywiście rzadko bywają, ale w Carrefourze
        przy Światowida są i tam jeżdżę, bo jest w ogóle bardziej kameralnie niż w
        Wileńskiej .
        • Gość: misia Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 20:58
          zawsze sie zastanawiam- jak to jest, ze ludzie swoim kotkom i pieskom kupuja czyste miesko, a sami jedza jakies puszki, parowki i wedliny o zawartosci miesa 30 % (reszta algi, skrobia ziemniaczana, soja, wypelniacze itd)

to tak jak w wiem co jem na tvn style, kiedy kasia bosacka udowodnila ze pasztet dla kota ma... wiecej miesa niz... pasztet dla ludzi a do tego- jest tanszy :)
    • sibeliuss Re: Auchan Modlińska się poprawia... 13.08.10, 16:17
      Czemu Auchan nie rozbuduje obiektu, galeria handlowa byłaby żyłą
      złota.
      • Gość: pepco Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.ardo.com.pl / 192.168.150.* 04.01.11, 11:46
        nigdzie nie ma idealnie, ale ja bardzo lubię Oszołoma! bo to taki market, że nie zmęczysz się nim jak np. w Carfie na WIleńskim... tam nie znoszę robić zakupów!
      • Gość: Adams Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.jmdi.pl 04.01.11, 22:25
        Auchan rozbudują jak tylko zacznie się budowa TESCO przy gminie. Konkurencja zrobi swoje.
        • Gość: pepco Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.ardo.com.pl / 192.168.150.* 05.01.11, 10:53
          Jak to TESCo przy gminie???!!! Gdzie w którym miesjcu kiedy???
        • Gość: ... Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:44
          A po co nam dwa Tesco w takiej bliskiej odległości?
          No, chyba, że przeniosą to stojące obok Piotra i Pawła.
    • sibeliuss Re: Auchan Modlińska się poprawia... 09.01.11, 17:17
      Jest to jedyny market, który wygląda tak samo jak w momencie otwarcia. Szkoda, że w takim miejscu nikt nie pomyślał nad rozbudową galerii handlowej. Czy nie miałaby wzięcia?
    • Gość: były klient oszą Re: Auchan Modlińska się poprawia... IP: *.centertel.pl 04.12.11, 01:59
      kody kreskowe z cenami (na półkach) nie zgadzają się z kodami umieszczonymi na towarach a ceny towaru po sprawdzeniu nie zgadzają się z cenami z półek (zawsze są wyższe) to nie jedyny ale wystarczający dowód, że mają w d%$pie klienta,
      oczywiście można iść do punktu obsługi klienta i zażądać zwrotu ale trzeba odstać swoje w kolejce a następnie nie dać się zbyć przez chamskich pracowników a raczej pracownice ... scenki rodem z PRL... to już nie ten sam Auchan co kiedyś....
      Na szczęście bliżej jest Kaufland, Lidl, PiP, Biedronki... a farncuzikom pokazuję środkowy palec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka