Gość: AniaF IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.14, 17:52 Interesuja mnie wasze opinie o przychodni Dagis na Odkrytej. Czy jestescie zadowoleni z opieki? Glownie chodzi mi o dermatologa i pediatre. Kogo mozecie polecic. Z gory dziekuje Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: schabowy Re: przychodnia DAGIS IP: *.jmdi.pl 21.09.14, 19:53 byłem tam nawizytach awaryjnie 4 razy z dzieckiem ,tam nie ma pediatry jest lekarz rodzinny to tak jakby autobus naprawiać w serwisie motocyklowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: przychodnia DAGIS IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.09.14, 23:06 jest pediatra...przynajmniej była kiedy ja byłam....rewelacyjna Korzepska-Gawryluk...z dermatologa nie korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: przychodnia DAGIS 22.09.14, 14:35 > byłem tam nawizytach awaryjnie 4 razy z dzieckiem > ,tam nie ma pediatry > jest lekarz rodzinny > to tak jakby autobus naprawiać w serwisie motocyklowym Pediatrów zaliczyłam tam przynajmniej dwóch, ale żadnego w trybie awaryjnym, bo do pediatrów są tam kolejki. W trybie awaryjnym jedynie lekarz rodzinny jest dostępny. Jakość usług średnia, ale moje dziecko jest niepełnosprawne i pod opieką specjalistyczną, tak więc chodzę tam, bo mam blisko a NFZ wymaga skierowań od lekarza rodzinnego lub pediatry, a oni wystawiają je bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaF Re: przychodnia DAGIS IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.14, 14:41 A czy ktos ma tam swojego interniste wybranego i moze polecic? Odpowiedz Link Zgłoś