zbyleon 18.04.12, 06:50 Ja też znalazłem coś ciekawego na YT: www.youtube.com/watch?v=lkQ1284xNso Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wubecja Re: Poprawność a rebours 18.04.12, 09:46 zbyleon napisał: > Ja też znalazłem coś ciekawego na YT: > www.youtube.com/watch?v=lkQ1284xNso > Podobnie jak Indianie zawłaszczały ziemie, tak kaczki zawłaszczają historię. Być może się okazać, że wygrać z nimi można tylko przez demontaż, żeby najgorsze teorie spiskowe nie stałysie historią. Najlepiej wcielimsie w eurokołchoz, a potem w nwo. Globalnie i do przodu! Odpowiedz Link
zbyleon Re: Poprawność a rebours 19.04.12, 06:23 To o przyszłości mowa, przyszłości eurokołchozu. Odpowiedz Link
wubecja Re: Poprawność a rebours 19.04.12, 09:39 zbyleon napisał: > To o przyszłości mowa, przyszłości eurokołchozu. Dzisiaj o tej przewrotności powiedział Grzechu S., że pisuary wykorzystuja tragedie smoleńską do eliminacji konkurencji politycznej. Odpowiedz Link
zbyleon Re: Poprawność a rebours 19.04.12, 13:34 wubecja napisała: > Dzisiaj o tej przewrotności powiedział Grzechu S., że pisuary wykorzystuja trag > edie smoleńską do eliminacji konkurencji politycznej. Też słuchałem . Żal mi go trochę . Wił się jak przydepnięty robal , aby tylko nie urazić TUSKOWATOŚCI. Odpowiedz Link
wubecja Re: Poprawność a rebours 20.04.12, 12:13 zbyleon napisał: > Też słuchałem . Żal mi go trochę . > Wił się jak przydepnięty robal , aby tylko nie urazić TUSKOWATOŚCI. > Protest! stanowczy! Zdemaskował perfidię wrogów ludu. Pis ma rusofobie wręcz boi się Rosji, Platforma się nie boi i dlatego współpracuje w budowie mostu miedzy wschodem i zachodem, bo to jest geopolityczna rola polskiego regionu dla idei ojczyzny od oceanu do oceanu, a nie mur stawiać tchórzowy między cywilizacjami. Tak też uważa prezydent ustami doradcy tow. Kuzniara. fakty.interia.pl/tylko_u_nas/wywiady/news/kuzniar-pis-to-pozyteczni-idioci,1786025,766 Odpowiedz Link
zbyleon Re: Poprawność a rebours 20.04.12, 14:02 wubecja napisała: > Tak też uważa prezydent ustami doradcy tow. Kuzniara. > fakty.interia.pl/tylko_u_nas/wywiady/news/kuzniar-pis-to-pozyteczni-idioci,1786025,766 Kuźmiar zachowuje się zgodnie ze starym przysłowiem: Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link