Dodaj do ulubionych

Trójca Święta.

• zbyleon Fala 49 17.05.12, 11:18
      Oj Chmielowy tylko Wasz młody wiek tłumaczy Wasze zachowania.
      Ja jako osobnik starszy od Was o pokolenie przypominam sobie podobne działania z moich lat dziecięcych.
      Szkoda , że nie mieliście szansy słuchania Fali 49 , która w roku Waszych urodzin zmieniła się w Falę 56.
      Głos Wandy Odolskiej to była esencja nienawiści.
      Zastanówcie się po kiego grzyba wchodzicie w buty tej pani i jej kolegi Stefana Martyki.
      • poloeschatolo Re: Fala 49 17.05.12, 12:29
        zbyleon napisał:

> Oj Chmielowy tylko Wasz młody wiek tłumaczy Wasze zachowania.
        > Ja jako osobnik starszy od Was o pokolenie przypominam sobie podobne działania
        > z moich lat dziecięcych.
        > Szkoda , że nie mieliście szansy słuchania Fali 49 , która w roku Waszych
        > urodzin zmieniła się w Falę 56.
        > Głos Wandy Odolskiej to była esencja nienawiści.
        > Zastanówcie się po kiego grzyba wchodzicie w buty tej pani i jej kolegi Stefana
        > Martyki.

może ciemnej dzieciarni zechcielibyście szanowny zbyleonie przybliżyć liczby falowe i czarne charaktery, którymi straszycie?
      • napoj.chmielowy Re: Fala 49 17.05.12, 13:13
        Zbyleonie.
        Zachowujesz się jak Kolejarz. On przeważnie nie czyta postów, na które odpowiada, a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat.
        • zbyleon Re: Fala 49 17.05.12, 14:28
          napoj.chmielowy napisał:

> Zbyleonie.
          > Zachowujesz się jak Kolejarz. On przeważnie nie czyta postów, na które odpowiad
          > a, a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat.

Oszukujesz. Kolejarz czyta pierwsze zdanie , sporadycznie drugie , wkur..ia się i odpisuje.
        • zbyleon Re: Fala 49 17.05.12, 16:28
          napoj.chmielowy napisał:

> Zbyleonie.

> .. , a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat.

Masz pecha . Mam ten kanał i filmy widziałem.
          Tamże widziałem nie gorszy cykl "wiedza i wiara" prowadzony przez Kahn'a.
          Coś mogłem przekręcić w powyższych nazwach .
    • kolejar Wal się... 19.05.12, 08:03
      ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami! Ty sobie linkuj, ale spróbuj uruchomić własny umysł do wypowiedzi banalnej: co Ty na ten temat myślisz. Podpuchy ubeckie już mnie nie biorą i mam nadzieję, że innych forumowiczów tu też przestaną. Gra jest prosta: podsyłamy linka bez komentarza, hołota się wypowiada, a my sobie notujemy dane o każdym dyskutancie bez ujawniania swojego zdania i w ten sposób jesteśmy służbowo czyściutcy. To chwyt szkoleniowy z "firmy", znam, nauczony jestem, ale nie myślałem, że tu tak bezczelnie się bawimy... sad
      • wubecja Re: Wal się... 19.05.12, 08:23
        kolejar napisał:

> ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami!

Towarzyszu, my wubecy musimy razem iść, łączą nas żelazne haki, więc szerzcie defetyzma.
        W jedności siła!!!

• napoj.chmielowy Re: Wal się... 19.05.12, 11:45
        kolejar napisał:

> ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami! Ty sobie linkuj, ale spróbuj uruchomić wła

Nie ubolu tylko agencie

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/zc/xh/dzce/hp6IaT3PZDHkxJJ3XX.jpg

Wiem, że oglądając tv24 nie masz czasu na obejrzenie innych propozycji. Zakonotuj sobie, że tych linków nie wklejam z myślą o Tobie. To jest dla tych, którzy chcą.
        • zbyleon Re: Wal się... 19.05.12, 12:22
          napoj.chmielowy napisał:

> Wiem, że oglądając tv24 nie masz czasu na obejrzenie innych propozycji. Zakonot
          > uj sobie, że tych linków nie wklejam z myślą o Tobie. To jest dla tych, którzy
          > chcą.

Co nie zmienia tego , że można Cię podejrzewać o pewien rodzaj strachu przed ujawnianiem swoich poglądów.
          Czyżbyś znalazł się na etapie ich rekonfiguracji ?
          • napoj.chmielowy Re: Wal się... 19.05.12, 13:13
            zbyleon napisał:

>
            > Co nie zmienia tego , że można Cię podejrzewać o pewien rodzaj strachu
            > przed ujawnianiem swoich poglądów.
            > Czyżbyś znalazł się na etapie ich rekonfiguracji ?

Jestem na etapie degeneracji (móżdżku), jak stwierdziła za 103 zł pewna pani neurolog. Procesu raczej nie uda się powstrzymać. Podejrzewam, że ta narastająca ułomność może powodować coraz mniejszą moją komunikatywność i skrótowość. Trzęsące się ręce nie sprzyjają klepaniu w klawiaturę i czasami pozostaje mi tylko wklejenie linka. Koncert, który zlinkowałem jest fantastyczny, na prawdę warto posłuchać i pooglądać. Trwa prawie 2 godziny, a na koniec chciałoby się jeszcze.
            • napoj.chmielowy Acha 19.05.12, 13:19
              Co do poglądów pozostaję ortodoksyjnym diskordianinem, reprezentując w swoich poglądach coraz doskonalszy MiszMasz.
              • poloeschatolo Re: Acha 19.05.12, 13:37
                napoj.chmielowy napisał:

> Co do poglądów pozostaję ortodoksyjnym diskordianinem, reprezentując w swoich p
                > oglądach coraz doskonalszy MiszMasz.

czy miszmasz jest tożsamy z rach ciach ciach?

p.s.
                dzięki za linka. huun huur tu znałem tylko z nagrań audio, a tu miło było popatrzeć też na ich niezwykły warsztat throat singu
            • zbyleon Re: Wal się.txt 20.05.12, 06:55
              napoj.chmielowy napisał:

> Jestem na etapie degeneracji (móżdżku), jak stwierdziła za 103 zł pewna
              > pani neurolog. Procesu raczej nie uda się powstrzymać. Podejrzewam, że ta naras
              > tająca ułomność może powodować coraz mniejszą moją komunikatywność i skrótowość
              > . Trzęsące się ręce nie sprzyjają klepaniu w klawiaturę i czasami pozostaje mi
              > tylko wklejenie linka. Koncert, który zlinkowałem jest fantastyczny, na prawdę
              > warto posłuchać i pooglądać. Trwa prawie 2 godziny, a na koniec chciałoby się j
              > eszcze.

Patrząc na Twoje wpisy ta degeneracja jest zbliżona do standardowej entropii , której podlega każdy z nas.
              Dla młodzieży może to być zjawisko niezrozumiałe.
              Proponuję Ci przygotowanie zestawu plików-gotowców , które w przyszłości będziesz wklejał do swoich wpisów.
              np: ja.ciebie.tez.txt
              Wracając do tytułowego video . Sympatyczne , szczególnie gdy pomyślę , że to Zappa wciągnął ich na rynek naszej cywilizacji.
              Patrz : Civilization, Phaze III .
              • zbyleon Re: Wal się.txt 20.05.12, 07:03
                Jak widać z powyższego zmiksowałem wątki.
                Miałem na myśli video huun huur tu,
                ale ten z BBC nie najgorszy , te 94% zjednało mi autora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka