napoj.chmielowy 17.05.12, 01:34 Historia Boga w trzech częściach Historia Boga EP01.(Zycie, wszechświat i cała reszta) Historia Boga EP02.(Nie ma innego Boga prócz Boga) Historia Boga EP03.(Wiara i nauka) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyleon Fala 49 17.05.12, 11:18 Oj Chmielowy tylko Wasz młody wiek tłumaczy Wasze zachowania. Ja jako osobnik starszy od Was o pokolenie przypominam sobie podobne działania z moich lat dziecięcych. Szkoda , że nie mieliście szansy słuchania Fali 49 , która w roku Waszych urodzin zmieniła się w Falę 56. Głos Wandy Odolskiej to była esencja nienawiści. Zastanówcie się po kiego grzyba wchodzicie w buty tej pani i jej kolegi Stefana Martyki. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Fala 49 17.05.12, 12:29 zbyleon napisał: > Oj Chmielowy tylko Wasz młody wiek tłumaczy Wasze zachowania. > Ja jako osobnik starszy od Was o pokolenie przypominam sobie podobne działania > z moich lat dziecięcych. > Szkoda , że nie mieliście szansy słuchania Fali 49 , która w roku Waszych > urodzin zmieniła się w Falę 56. > Głos Wandy Odolskiej to była esencja nienawiści. > Zastanówcie się po kiego grzyba wchodzicie w buty tej pani i jej kolegi Stefana > Martyki. może ciemnej dzieciarni zechcielibyście szanowny zbyleonie przybliżyć liczby falowe i czarne charaktery, którymi straszycie? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Fala 49 17.05.12, 13:13 Zbyleonie. Zachowujesz się jak Kolejarz. On przeważnie nie czyta postów, na które odpowiada, a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat. Odpowiedz Link
zbyleon Re: Fala 49 17.05.12, 14:28 napoj.chmielowy napisał: > Zbyleonie. > Zachowujesz się jak Kolejarz. On przeważnie nie czyta postów, na które odpowiad > a, a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat. Oszukujesz. Kolejarz czyta pierwsze zdanie , sporadycznie drugie , wkur..ia się i odpisuje. Odpowiedz Link
zbyleon Re: Fala 49 17.05.12, 16:28 napoj.chmielowy napisał: > Zbyleonie. > .. , a Ty nie obejrzałeś filmów i się wymądrzasz na ich temat. Masz pecha . Mam ten kanał i filmy widziałem. Tamże widziałem nie gorszy cykl "wiedza i wiara" prowadzony przez Kahn'a. Coś mogłem przekręcić w powyższych nazwach . Odpowiedz Link
kolejar Wal się... 19.05.12, 08:03 ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami! Ty sobie linkuj, ale spróbuj uruchomić własny umysł do wypowiedzi banalnej: co Ty na ten temat myślisz. Podpuchy ubeckie już mnie nie biorą i mam nadzieję, że innych forumowiczów tu też przestaną. Gra jest prosta: podsyłamy linka bez komentarza, hołota się wypowiada, a my sobie notujemy dane o każdym dyskutancie bez ujawniania swojego zdania i w ten sposób jesteśmy służbowo czyściutcy. To chwyt szkoleniowy z "firmy", znam, nauczony jestem, ale nie myślałem, że tu tak bezczelnie się bawimy... Odpowiedz Link
wubecja Re: Wal się... 19.05.12, 08:23 kolejar napisał: > ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami! Towarzyszu, my wubecy musimy razem iść, łączą nas żelazne haki, więc szerzcie defetyzma. W jedności siła!!! Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Wal się... 19.05.12, 11:45 kolejar napisał: > ...Ubolu z Twoimi zasranymi linkami! Ty sobie linkuj, ale spróbuj uruchomić wła Nie ubolu tylko agencie Wiem, że oglądając tv24 nie masz czasu na obejrzenie innych propozycji. Zakonotuj sobie, że tych linków nie wklejam z myślą o Tobie. To jest dla tych, którzy chcą. Odpowiedz Link
zbyleon Re: Wal się... 19.05.12, 12:22 napoj.chmielowy napisał: > Wiem, że oglądając tv24 nie masz czasu na obejrzenie innych propozycji. Zakonot > uj sobie, że tych linków nie wklejam z myślą o Tobie. To jest dla tych, którzy > chcą. Co nie zmienia tego , że można Cię podejrzewać o pewien rodzaj strachu przed ujawnianiem swoich poglądów. Czyżbyś znalazł się na etapie ich rekonfiguracji ? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Wal się... 19.05.12, 13:13 zbyleon napisał: > > Co nie zmienia tego , że można Cię podejrzewać o pewien rodzaj strachu > przed ujawnianiem swoich poglądów. > Czyżbyś znalazł się na etapie ich rekonfiguracji ? Jestem na etapie degeneracji (móżdżku), jak stwierdziła za 103 zł pewna pani neurolog. Procesu raczej nie uda się powstrzymać. Podejrzewam, że ta narastająca ułomność może powodować coraz mniejszą moją komunikatywność i skrótowość. Trzęsące się ręce nie sprzyjają klepaniu w klawiaturę i czasami pozostaje mi tylko wklejenie linka. Koncert, który zlinkowałem jest fantastyczny, na prawdę warto posłuchać i pooglądać. Trwa prawie 2 godziny, a na koniec chciałoby się jeszcze. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Acha 19.05.12, 13:19 Co do poglądów pozostaję ortodoksyjnym diskordianinem, reprezentując w swoich poglądach coraz doskonalszy MiszMasz. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Acha 19.05.12, 13:37 napoj.chmielowy napisał: > Co do poglądów pozostaję ortodoksyjnym diskordianinem, reprezentując w swoich p > oglądach coraz doskonalszy MiszMasz. czy miszmasz jest tożsamy z rach ciach ciach? p.s. dzięki za linka. huun huur tu znałem tylko z nagrań audio, a tu miło było popatrzeć też na ich niezwykły warsztat throat singu Odpowiedz Link
zbyleon Re: Wal się.txt 20.05.12, 06:55 napoj.chmielowy napisał: > Jestem na etapie degeneracji (móżdżku), jak stwierdziła za 103 zł pewna > pani neurolog. Procesu raczej nie uda się powstrzymać. Podejrzewam, że ta naras > tająca ułomność może powodować coraz mniejszą moją komunikatywność i skrótowość > . Trzęsące się ręce nie sprzyjają klepaniu w klawiaturę i czasami pozostaje mi > tylko wklejenie linka. Koncert, który zlinkowałem jest fantastyczny, na prawdę > warto posłuchać i pooglądać. Trwa prawie 2 godziny, a na koniec chciałoby się j > eszcze. Patrząc na Twoje wpisy ta degeneracja jest zbliżona do standardowej entropii , której podlega każdy z nas. Dla młodzieży może to być zjawisko niezrozumiałe. Proponuję Ci przygotowanie zestawu plików-gotowców , które w przyszłości będziesz wklejał do swoich wpisów. np: ja.ciebie.tez.txt Wracając do tytułowego video . Sympatyczne , szczególnie gdy pomyślę , że to Zappa wciągnął ich na rynek naszej cywilizacji. Patrz : Civilization, Phaze III . Odpowiedz Link
zbyleon Re: Wal się.txt 20.05.12, 07:03 Jak widać z powyższego zmiksowałem wątki. Miałem na myśli video huun huur tu, ale ten z BBC nie najgorszy , te 94% zjednało mi autora. Odpowiedz Link