no.logo 15.03.06, 09:03 ...jadąc do pracy... Może to nawet nie jest śmieszne, może nawet jest _dosłownie_ niesmaczne... Ale nie mogłem się powstrzymać... tinyurl.com/pqys8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: A takie zdjęcie zrobiłem... 15.03.06, 12:33 Ehhhhh.... A tyle kursow marketingu i tego tam takich... Odpowiedz Link
rita78 Re: A takie zdjęcie zrobiłem... 15.03.06, 12:53 juz kiedys widzialam ten samochod i zalowalam ze nie mialam aparatu przy sobie. to sie nadaje na stronke www.funiaste.net/ - koles prowadzi tam m.in dzial "bogowie marketinga"))) Odpowiedz Link
robak_wroc Re: A takie zdjęcie zrobiłem... 15.03.06, 15:58 sliczne kupska. nastepnym razem poprosze o wersje taka, zebym nie musial glowy krzywic ;p Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: A takie zdjęcie zrobiłem... 15.03.06, 16:56 robak_wroc napisał: > sliczne kupska. nastepnym razem poprosze o wersje taka, zebym nie musial glowy > krzywic ;p > > Ale, żarcie ma przyzwoite. Odpowiedz Link
no.logo Re: A takie zdjęcie zrobiłem... 15.03.06, 17:20 > Ale, żarcie ma przyzwoite. Rzadko tam jadam... yyy... ups... Odpowiedz Link
seledynowa taki wygodny ;-) 16.03.06, 10:33 pewnie chciałby miec te kupska ...na tacy podane Odpowiedz Link
preslaw Biały Kał 17.03.06, 15:37 W okolicach Milicza jest miejscowość o nazwie Biały Kał i podobno znajduje się tam (bądź znajdował) zakład produkujący wędliny i mięsa. Wyobraźcie sobie, za przeproszeniem, jak musi smakować np. kiełbasa z Białego Kału. Odpowiedz Link
brezly Re: Biały Kał 17.03.06, 15:44 Ouj! Juz slysze te rozmowy w osiedlowym sklepiku: kochana, pani mi ukroi ze dwadziescia deko tej tam.... Odpowiedz Link