bonczek_hydroforgroup 27.04.06, 07:31 i to facio z Wrocka - wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3309667.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faux.pas Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 07:38 Bodajże przedwczoraj w "Faktach" był spory materiał na temat pana Krzysia. Jak dla mnie facet jest albo podstawiony przez miłościwie (tfu!) nam panujących, albo jest nieźle pier...ty. Oczywiście obie moje teorie spokojnie mogą współistnieć. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup boje się czytac gazet.... 27.04.06, 07:43 czasem mnie to po prostu przerasta, że tak jest naprawdę. Utwierdza mnie to coraz bardziej w przekonaniu by swoje pociechy jak najdalej stąd wysłać......... Odpowiedz Link
cheza_78 Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 09:49 Nie wiem dlaczego, ale po prostu nie pojmuję takich rzeczy...tzn. że to wszystko dzieje się naprawdę, że to nie sen inspirowany Montym Pythonem pomieszanym z Kafką na gruncie polskiej rzeczywistości... Odpowiedz Link
brezly Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 09:57 Ja mam wrazenia ze tak naprawde to jak to wszystko ogldamy to jestesmy w ukrytej kamerze. Czekam podswiadomie ze sie zaraz wyjasni i ze nas przeprosza. Odpowiedz Link
tsy Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 11:15 brezly napisał: > Ja mam wrazenia ze tak naprawde to jak to wszystko ogldamy to jestesmy w ukryte > j > kamerze. Czekam podswiadomie ze sie zaraz wyjasni i ze nas przeprosza. Czyżbyś zbliżał się do Wielkiego Oświecenia? Odpowiedz Link
tomek854 Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 17:55 A mi sie za to ten numer podoba: serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3309115.html Odpowiedz Link
robak_wroc Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 19:51 fajny "znajomek". nic tylko skreslic jego numer z notesu/komorki, a maile zblokowac w obie strony. trzeba byc niekiepskim cymbalem zeby tak zglaszac kolegow. szkoda gadac. Odpowiedz Link
seledynowa ta choroba to psychoza a dokładniej: 28.04.06, 08:31 paranoja pieniacza pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoiczny Odpowiedz Link
faux.pas Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 29.04.06, 12:00 A ja coraz częściej mam wrażenie, że na żywo biorę udziało w "Roku 1984" Orwell'a... Policja Myśli, Liga Kapusiów, Ministerstwo Miłości, Ministerstwo Prawdy, działania wojenne toczone przeciw wszystkim dookoła... Odpowiedz Link
seledynowa Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 30.04.06, 00:35 Twoje wrażenia są normalne Tak się dzieje, gdy do władzy dorwą się oszołomy, niekompetentne jednostki i ludzi pozbawieni kregosłupa moralnego Ale miejmy nadzieje, że rychły jest koniec tego jarmarku głupoty i buty Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 30.04.06, 03:16 seledynowa napisała: > Twoje wrażenia są normalne > Tak się dzieje, gdy do władzy dorwą się oszołomy, niekompetentne jednostki i > ludzi pozbawieni kregosłupa moralnego > Ale miejmy nadzieje, że rychły jest koniec tego jarmarku głupoty i buty nie będę siegał w tym momencie do narzędzi bardziej wyrafinowanych niż tzw. potoczna opinia podług której można twoją opinię seledynowa podsumować np. tak: w cuda wierzysz? albo i tak nadzieja matką głupich p.s. mam nadzieję (być może matkę) że nie wziełaś sobie tego do serca Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup widziałem orła cień 30.04.06, 09:45 Na początku byłem oburzony faktem donosicielstwa tym bardziej, że nijak po drodze mi z autorem doniesienia do prokuratury. Zobaczyłem jednak fragment wywiadu z owym wrocławskim "bohaterem" i jak odjął moja ku niemu niechęć wygasła zmienijąc się we współczucie. Otóz gość w asyscie dziennikarzy ubrany jak mój teść podczas prac porządkowych na działce /dres !!!/ pełen szczęścia w świetle fleszy oznajmia, że ..donosi. Widać, że człek małego pokroju, niedowartościowany, zakompleksiony, szukający pogłosu w tego typu chybionych akcjach i sam w sobie zagubiony. Po prostu maluczki chcący gdzieś kiedyś zaistnieć. To że nie porafi tego w inny sposób to zupełnie odrębna historia. Szkodat tylo, że taki motorniczy przejdzie na krótko do historii ogórkowej Wrocławia jako spadkobierca najgorszych wartości PRL-u. Ja u zycze jak najlepiej - gustu a nade wszystko zakupu jakiegoś przyzwoitego odzienia . Odpowiedz Link
faux.pas Bonku drogi 30.04.06, 10:11 Właśnie między innymi z pobudek targających donosicielem wrocławskim, a przytoczonych przez Ciebie wynika moja teoria o "Roku 1984" live. Tyle tylko, że u Orwell'a w Lidze Kapusiów działały dzieci, a nie dorośli... Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Re: Bonku drogi 30.04.06, 18:25 a kto powiedział, że on dorosły ? z pewnościa niedojrzały! Odpowiedz Link