Dodaj do ulubionych

mam wzwód do środka...wszystko opadło

27.04.06, 07:31
i to facio z Wrocka - wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3309667.html
Obserwuj wątek
    • faux.pas Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 07:38
      Bodajże przedwczoraj w "Faktach" był spory materiał na temat pana Krzysia.
      Jak dla mnie facet jest albo podstawiony przez miłościwie (tfu!) nam panujących, albo jest nieźle pier...ty. Oczywiście obie moje teorie spokojnie mogą współistnieć. smile
      • bonczek_hydroforgroup boje się czytac gazet.... 27.04.06, 07:43
        czasem mnie to po prostu przerasta, że tak jest naprawdę. Utwierdza mnie to
        coraz bardziej w przekonaniu by swoje pociechy jak najdalej stąd wysłać.........
        • cheza_78 Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 09:49
          Nie wiem dlaczego, ale po prostu nie pojmuję takich rzeczy...tzn. że to
          wszystko dzieje się naprawdę, że to nie sen inspirowany Montym Pythonem
          pomieszanym z Kafką na gruncie polskiej rzeczywistości...
          • brezly Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 09:57
            Ja mam wrazenia ze tak naprawde to jak to wszystko ogldamy to jestesmy w ukrytej
            kamerze. Czekam podswiadomie ze sie zaraz wyjasni i ze nas przeprosza.
            • cheza_78 Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 09:58
              Chyba białe myszki z kosmosusmile
            • tsy Re: boje się czytac gazet.... 27.04.06, 11:15
              brezly napisał:

> Ja mam wrazenia ze tak naprawde to jak to wszystko ogldamy to jestesmy w
              ukryte
              > j
              > kamerze. Czekam podswiadomie ze sie zaraz wyjasni i ze nas przeprosza.

Czyżbyś zbliżał się do Wielkiego Oświecenia?
    • tomek854 Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 17:55
      A mi sie za to ten numer podoba:

serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3309115.html
    • robak_wroc Re: mam wzwód do środka...wszystko opadło 27.04.06, 19:51
      fajny "znajomek". nic tylko skreslic jego numer z notesu/komorki, a maile
      zblokowac w obie strony. trzeba byc niekiepskim cymbalem zeby tak zglaszac
      kolegow. szkoda gadac.
    • seledynowa ta choroba to psychoza a dokładniej: 28.04.06, 08:31
      paranoja pieniacza
      pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoiczny
      • faux.pas Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 29.04.06, 12:00
        A ja coraz częściej mam wrażenie, że na żywo biorę udziało w "Roku 1984" Orwell'a... Policja Myśli, Liga Kapusiów, Ministerstwo Miłości, Ministerstwo Prawdy, działania wojenne toczone przeciw wszystkim dookoła...
        • seledynowa Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 30.04.06, 00:35
          Twoje wrażenia są normalne smile
          Tak się dzieje, gdy do władzy dorwą się oszołomy, niekompetentne jednostki i
          ludzi pozbawieni kregosłupa moralnego sad
          Ale miejmy nadzieje, że rychły jest koniec tego jarmarku głupoty i buty smile
          • poloeschatolo Re: ta choroba to psychoza a dokładniej: 30.04.06, 03:16
            seledynowa napisała:

> Twoje wrażenia są normalne smile
            > Tak się dzieje, gdy do władzy dorwą się oszołomy, niekompetentne jednostki i
            > ludzi pozbawieni kregosłupa moralnego sad
            > Ale miejmy nadzieje, że rychły jest koniec tego jarmarku głupoty i buty smile

nie będę siegał w tym momencie do narzędzi bardziej wyrafinowanych niż tzw.
            potoczna opinia podług której można twoją opinię seledynowa podsumować np. tak:

w cuda wierzysz?

albo i tak

nadzieja matką głupich

p.s. mam nadzieję (być może matkę) że nie wziełaś sobie tego do serca

• bonczek_hydroforgroup widziałem orła cień 30.04.06, 09:45
              Na początku byłem oburzony faktem donosicielstwa tym bardziej, że nijak po
              drodze mi z autorem doniesienia do prokuratury. Zobaczyłem jednak fragment
              wywiadu z owym wrocławskim "bohaterem" i jak odjął moja ku niemu niechęć wygasła
              zmienijąc się we współczucie. Otóz gość w asyscie dziennikarzy ubrany jak mój
              teść podczas prac porządkowych na działce /dres !!!/ pełen szczęścia w świetle
              fleszy oznajmia, że ..donosi. Widać, że człek małego pokroju,
              niedowartościowany, zakompleksiony, szukający pogłosu w tego typu chybionych
              akcjach i sam w sobie zagubiony. Po prostu maluczki chcący gdzieś kiedyś
              zaistnieć. To że nie porafi tego w inny sposób to zupełnie odrębna historia.
              Szkodat tylo, że taki motorniczy przejdzie na krótko do historii ogórkowej
              Wrocławia jako spadkobierca najgorszych wartości PRL-u.
              Ja u zycze jak najlepiej - gustu a nade wszystko zakupu jakiegoś przyzwoitego
              odzienia .
              • faux.pas Bonku drogi 30.04.06, 10:11
                Właśnie między innymi z pobudek targających donosicielem wrocławskim, a przytoczonych przez Ciebie wynika moja teoria o "Roku 1984" live.
                Tyle tylko, że u Orwell'a w Lidze Kapusiów działały dzieci, a nie dorośli...
                • bonczek_hydroforgroup Re: Bonku drogi 30.04.06, 18:25
                  a kto powiedział, że on dorosły ? z pewnościa niedojrzały!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka