napoj.chmielowy 27.06.06, 18:29 Dyskusja stanęła. Nie ma mapa, no.logo, kolejara i innych. Czyżby wakacje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloeschatolo Re: Stagnacja 27.06.06, 22:08 upały. zamiast sorbetu neurony na parze. a poza tym ostatnio tylko mundial i chcac niechcac można zostać kibolkiem... Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup a bonk 29.06.06, 22:24 Morgen Drang nach Breslau !!!!!!!! wroclaw.hydral.com.pl/88746,foto.html Odpowiedz Link
no.logo Re: a bonk 01.07.06, 16:42 Najs foto Nie obili Ci lakieru w Wawie za te naklejki? Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Stagnacja 27.06.06, 22:55 napoj.chmielowy napisał: > Dyskusja stanęła. Nie ma mapa, no.logo, kolejara i innych. Czyżby wakacje? Wakacje Piwko, wakacje... Odpowiedz Link
map4 Re: Stagnacja 29.06.06, 23:26 napoj.chmielowy napisał: > Dyskusja stanęła. Nie ma mapa, no.logo, kolejara i innych. Czyżby wakacje? Ano. Chorwacja, właśnie wróciłem. Ależ było wystrzałowo ! (Zieeeew) A teraz do łóżka podróż odespać marsz ! Odpowiedz Link
no.logo Re: Stagnacja 01.07.06, 16:40 Jestem już. Rzeczywistość zawodowa mnie dopadła i na nic nie mam czasu, poza tym pracuję nad skromnym w założeniach projektem Piątej Władzy, który okazał się pochłaniaczem energii... Ale po weekendzie wracam na dobre. Odpowiedz Link
rita78 Re: Stagnacja 19.07.06, 23:38 no i gdzie te obietnice no.logo? ja tu robote za 7 odwalam ale koniec.wybywam jutro na 4 dni byczyć się w lasach i na jeziorach. wróce i sprawdze Odpowiedz Link
rita78 Re: Stagnacja 20.07.06, 00:09 a tu taaaka lista forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=33241750&v=2&s=0 okcze zalozycielu moze nalezy obecnosc sprawdzić i absencje rozliczyc? Odpowiedz Link
no.logo Re: Stagnacja 20.07.06, 11:56 Pewnie ciężko Ci będzie uwierzyć, ale na liście zapisanych do forum jest mniej więcej 30 RAZY więcej osób, niż tych, którzy kiedykolwiek cokolwiek tu napisali Odpowiedz Link
map4 Re: Stagnacja 20.07.06, 16:59 no.logo napisał: > Pewnie ciężko Ci będzie uwierzyć, ale na liście zapisanych do forum jest mniej > więcej 30 RAZY więcej > osób, niż tych, którzy kiedykolwiek cokolwiek tu napisali ... bo my (piszący) się tu ciągle jakimiś pierdołami typu polityka, kultura, sztuka, gospodarka, obyczaje, prawo, historia i przyszłość zajmujemy zamiast ... bo ja wiem ... komentowaniem nowości w "Niewolnicy Isaurze", "M jak PLebania", "Na złe i na gorsze", "Pięknych młodych i najaranych" czy jak tam się te wszystkie telewizyjne mózgojeby teraz nazywają albo gorącymi nowościami typu z kim puściła się panna Brodzik, dlaczego Ibisz lub też Lis noszą podarte jeansy, za ile kupuje Mandaryna albo inna Doda swojemu Radkowi piwo i w jakim supermarkecie ... My się po prostu interesujemy nie tym, czym interesuje się większość. My jesteśmy mniejszością. Zdrowa większość nas co najwyżej czyta. Albo i sporządza już akty oskarżenia Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup TWA 20.07.06, 21:36 Bo my jak tidabliuej stanowimy Towarzystwo Wzajemnej Adoracji myślące inaczej... Odpowiedz Link
anu_anu Re: TWA 20.07.06, 23:05 Jako "nowa" na tym forum, chcę oświadczyć, że bardzo sobie cenię dwie rzeczy: 1. Że towarzystwo jest myślące, 2. I że jest to myślenie inaczej niż przeciętność. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Wytrysk 21.07.06, 06:23 > Jako "nowa" na tym forum, chcę oświadczyć, że bardzo sobie cenię dwie rzeczy: > 1. Że towarzystwo jest myślące, > 2. I że jest to myślenie inaczej niż przeciętność. Po tym jakże spontanicznym wytrysku wazeliny przyszło mi serdecznie powitac i zyczyć nam byśmy nie byli w niczym przeciętni bez względu na poziom ) Odpowiedz Link
map4 Re: TWA 21.07.06, 08:30 bonczek_hydroforgroup napisał: > Bo my jak tidabliuej stanowimy Towarzystwo Wzajemnej Adoracji myślące inaczej... Bączku - jeszcze trochę i awansujemy do "układu", "kliki" czy też "zorganizowanej grupy przestępczej". Z nami lepiej jest się nie zadawać ... Odpowiedz Link