rita78 24.11.06, 17:06 nareszcie...koszmarny i ciezki tydzien...wlasnie wstawilam bigos mam zamiar nicnierobic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: oglaszam weekend 24.11.06, 18:10 ja idę tam: www.wrocek.pl/miejsca/pokaz/507/RClubpogadać Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 24.11.06, 18:13 ja ostatnio najmilej i najchetniej spedzam czas w domu..chyba sie starzeję ale jakos nie ciagnie mnie do ludzi...kilka tygodni temu zrobilismy sobie nocny wypad do miasta i nie bawi mnie ten klimat...strasznie sie zrobilo trendy a ja zwykla baba jestem choc na dobry koncert to bym poszla...dzisiaj planuje wieczor filmowy Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: oglaszam weekend 24.11.06, 18:26 To tez wybieram się do miejsca, które prowadzi mój znajomy, a na zewnątrz nawet szyldu nie ma. Potrafi wyprosić takich co to chcą trendy i inne mendy. Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 24.11.06, 20:39 znam ten klub...kiedys chodzilam tam pograc w bilard Odpowiedz Link
anu_anu Re: oglaszam weekend 25.11.06, 16:38 Tydzień mnie nie było, pognali mnie do Warszawki a później do Katowic. Zatem na dziś zaplanowałam grabienie liści na ogrodzie. Ale paskudztwo jest mokre i nie chce się palić... Odpowiedz Link
hurysa1 Re: oglaszam weekend 24.11.06, 19:23 rita78 napisała: > nareszcie...koszmarny i ciezki tydzien...wlasnie wstawilam bigos > mam zamiar nicnierobic To strasznie trudna sprawa. nie robić nic gdy bigos stoi na gazie. Może pójdziemy na kompromis i będziesz nic nie robić oprócz zamieszania czasem tego bigosu? :-} Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 24.11.06, 20:38 eeee huryso...robienie bigosu to dla mnie relaks...nie robic nic to dla mnie oznacza nie pisac orzeczen, opinii, diagnoz, planow i wskazowek dla rodzicow...stwierdzilam ostatnio ze zbyt duzo roboty do domu biore i nie mam czasu dla wlasnego dziecka bo poswiecam sie zbytnio innym dzieciom...bigos bedzie slodkim odpoczynkiem od pracy, moge go mieszac od czasu do czasu w przerwie w nicnierobieniu lub zabawie z wlasnym dzieckiem...( a mieszac musze rzadko bo bigos robie w szybkowarze...dopiero potem musze michlac... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz oglaszam koniec weekendu 26.11.06, 15:39 no dobra zostało jeszcze parę godzin, ale będę pierwszy, który to ogłosił Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: oglaszam koniec weekendu 27.11.06, 01:33 rita78 napisała: > buuuuu Nie płacz. Będzie nowy. Odpowiedz Link
lillalu Re: oglaszam koniec weekendu 27.11.06, 11:59 Ja tam się cieszę że już jest koniec tego wariackiego weekendu... Przynajmniej mogę sobie zrobić detox i dopisać kolejne 4 słowa w mojej pracy magisterskiej Odpowiedz Link
map4 Re: oglaszam weekend 27.11.06, 15:24 A to w ogóle był jakiś weekend ? Nie zauważyłem. Odpowiedz Link
lillalu Hej Rita! 30.11.06, 10:33 Pojutrze znowu weekend)) Imprezujesz? A może w dzisiejszy andrzejkowy wieczór masz wolne? Odpowiedz Link
rita78 I kolejny weekend 01.12.06, 17:26 kocham to slowo wywczas.... lillalu niestety ja nudna kobita chyba...ostatnio najbardziej sie ciesze jak moge poweekendowac w domu przez tv lub z ksiazka..kocyk, dziecko sie bawi, piez ogrzewa nogi....taka domatorka Odpowiedz Link
hurysa1 Re: oglaszam weekend 01.12.06, 20:04 rita78 napisała: > nareszcie...koszmarny i ciezki tydzien...wlasnie wstawilam bigos > mam zamiar nicnierobic Kiedyś - dawno, dawno temu też miałam podobny zamiar. Nic z niego nie wyszło, ale kciuki trzyman. Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 01.12.06, 21:34 hurysa chodz o bigos czy nic nierobienie w tym tygodniu odpuszczam bigos...mam zapasy a nicnierobic bede chyba bo mi jakis kurcz w szyje wlazl Odpowiedz Link
hurysa1 Re: oglaszam weekend 01.12.06, 21:49 rita78 napisała: > hurysa chodz o bigos czy nic nierobienie > w tym tygodniu odpuszczam bigos...mam zapasy > a nicnierobic bede chyba bo mi jakis kurcz w szyje wlazl Chodziło mi o nicnierobienie. Z tym kurczem coś zrób (kurcze są strasznie nieprzyjemne). Odpowiedz Link
anu_anu Re: oglaszam weekend 01.12.06, 22:10 Na kurcz warto łyknąć magnez. W czekoladzie jest najlepszy - bo naturalny Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 01.12.06, 22:42 kurcz coraz gorszy jest cholera...na boki moge jeno potakiwac nie da rady....troszke sie stresuje...po glowie kolacze mi upiorna myśl...ugryzienie kleszcza w czerwcu...sztywnosc karku...aaa Odpowiedz Link
lillalu Re: oglaszam weekend 02.12.06, 10:18 A ja wczoraj oglądałam zajebisty film ,,40-letni prawiczek",piłam martini i było milutko Rita, domatorką można być całe życie, ale może dasz się kiedyś wyciągnąć do kina? Pozdro! Odpowiedz Link
lillalu Re: oglaszam weekend 03.12.06, 21:42 Po raz pierwszy od 5 lat sobotę postanowiłam spędzić w domowych pieleszach. A za ścianą sąsiedzi zrobili mega imprezę. Wata w uszach nie pomogła. Kurde mol! Odpowiedz Link
rita78 kolejny jakis za krotki 10.12.06, 17:47 kurcze normalnie przestane lubic te weekendy bo za krotkie sa...zawsze w sobote zalatwiam milion spraw domowo jakis tam, w niedziele obowiazkowy dlugi spacer , basen, odpoczynek i niestety wieczne poczucie ze jutro juz koniec... Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: kolejny jakis za krotki 10.12.06, 19:42 Od lat wydaje mi się, że poniedziałek poeinien być albo zlikwidowany, albo zreformowany. Odpowiedz Link
rita78 Re: oglaszam weekend 10.12.06, 22:19 np w holandii w poniedzialki wiekszosc sklepow otwierana jest ok 14...oni juz reformuja te poniedzialki Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: oglaszam weekend 11.12.06, 18:39 Weekend to dla mnie taka wańka-wstańka - bo ledwo wstanę już się przewracam Odpowiedz Link
rita78 łubudubu! 15.12.06, 16:19 ostatni weekend przed ostatnimi 4 dniami pracy i 10 dniami wolnego..jupiii chwala temu co wymyslil weekendy))) Odpowiedz Link
rita78 Re: łubudubu! 15.12.06, 19:13 ide na piwo dziecko sprzedalam na dziewczece pijama party u kolezanki....milego piatku Odpowiedz Link
rita78 oł je:) 12.01.07, 10:51 zmywam sie do pracy na jakies 4-5 godzin i zaczynam weekend...planow porzadkowo- relaksacyjnych sporo wiec juz sie ciesze jeszcze 10 dni roboczych i olewka...ferie sie zaczynaja a po feriach... wiosna! Odpowiedz Link
rita78 :(( fine:((( 11.02.07, 21:20 koniec ferii..a było mi tak cudnie przez te 2 tygodnie......jutro czas do pracy... ...od dziś będę miała wyłącznie bardzo COOLturalne sygnaturki... Odpowiedz Link
rita78 Re: :(( fine:((( 12.02.07, 21:01 no wiem i bardzo mi was szkoda...zuczki...ale za to wy moze macie ciszej w pracy...tak ku pocieszeniu Odpowiedz Link
anu_anu Re: :(( fine:((( 12.02.07, 21:06 No to akurat chyba też nie... I jeszcze dłużej jestem w pracy... Ale i tak lubię swoja pracę. Choć takie ferie to fajna sprawa. Nawet lepsza niż sesja na studiach Odpowiedz Link