Dodaj do ulubionych

Włącz TV Puls

04.03.07, 22:26
Właśnie leci tam audycja o najnowszej historii - wywiad rzeka z Andrzejem
Kołodziejem (Solidarność + SW).

Polecam gorąco !!!
Obserwuj wątek
    • rita78 Re: Włącz TV Puls 04.03.07, 22:39
      tv puls powiadasz....zaczynam rozumiec...nie włączałam, nie włączę i włączać
      nie będę...wolę TVN
      • ryko Re: Włącz TV Puls 04.03.07, 23:40
        No cóż... ja nie jestem fanatykiem i nie brzydzę się oglądać ciekawych audycji /
        czytać wartościowych rzeczy skądkolwiek są smile))

Nie boję się wykluczenia... hihihihi wink))
        • felerynka Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 12:22
          ryko napisał:
          No cóż... ja nie jestem fanatykiem i nie brzydzę się oglądać ciekawych audycji
          czytać wartościowych rzeczy skądkolwiek są smile))
          ---------------------------

to szybciuchno przełącz na Discovery Channelsmile)
      • no.logo Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 12:50
        Nie przesadzaj, Koleżanko Ma Wieloletnia wink Jak program jest interesujący, to się go ogląda na TV Puls, TVN, Polsacie, TV Urban (jak powstanie), Trwam, TVP, etc.
        Odrzucanie czegoś tylko dlatego, że emituje to akurat taka, a nie inna stacja, jest bez sensu.
        • dyrgosia Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 13:00
          > Odrzucanie czegoś tylko dlatego, że emituje to akurat taka, a nie inna stacja,
          > jest bez sensu.
          >

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Ojcem Założycielem. Istotne jest jaka stacja
          emituje, ponieważ nawet wiadomość,że świeci słońce można przedstawić w różnym
          kontekście. a socjotechniki jakimi posługują się poszczególne stacje, by
          przekazać swoja ideę są przerażające, właśnie dlatego nie oglądam TV, TV Trwam
          itp stacji, ostatnio nawet TVN mnie zniesmacza...
          • no.logo Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 13:02
            Chyba się nie zrozumieliśmy. Oczywiście, że _istotne_ jest jaka stacja emituje. Ale co innego _oglądać_ (pamiętając kto nadaje), a _odrzucać_ bez oglądania (tylko dlatego, że ktoś konkretny nadaje).

Ja tak mam z Wyborczą - czytam codziennie pamiętając kto pisze smile Zresztą ja czytam wszystko wink
            • napoj.chmielowy Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 15:04
              Nie włączyłem. Nie lubię telewizji. Kołodzieja znam w SW byłem. Mam na kompakcie
              akta Kołodzieja i akcji Ośmiornica wyciągnięte z IPN, ale wkurzam się tymi
              programami w Plus (był poprzednio z Kornelem). Przygotowywanie propagandowe
              rocznicy Solidarności Walczącej mnie wkurza. Nie chcę mieć nic wspólnego ani z
              bliźniakami ani z Kurtyką ani z pisem, a zawłaszczają sobie kawałek mojego
              życiorysu.
    • poloeschatolo mam spokój 05.03.07, 16:42
      nie mam tv
      • anu_anu Re: mam spokój 05.03.07, 16:50
        Od jakiś 10 lat nie używam TV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka