ryko 04.03.07, 22:26 Właśnie leci tam audycja o najnowszej historii - wywiad rzeka z Andrzejem Kołodziejem (Solidarność + SW). Polecam gorąco !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: Włącz TV Puls 04.03.07, 22:39 tv puls powiadasz....zaczynam rozumiec...nie włączałam, nie włączę i włączać nie będę...wolę TVN Odpowiedz Link
ryko Re: Włącz TV Puls 04.03.07, 23:40 No cóż... ja nie jestem fanatykiem i nie brzydzę się oglądać ciekawych audycji / czytać wartościowych rzeczy skądkolwiek są )) Nie boję się wykluczenia... hihihihi )) Odpowiedz Link
felerynka Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 12:22 ryko napisał: No cóż... ja nie jestem fanatykiem i nie brzydzę się oglądać ciekawych audycji czytać wartościowych rzeczy skądkolwiek są )) --------------------------- to szybciuchno przełącz na Discovery Channel) Odpowiedz Link
no.logo Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 12:50 Nie przesadzaj, Koleżanko Ma Wieloletnia Jak program jest interesujący, to się go ogląda na TV Puls, TVN, Polsacie, TV Urban (jak powstanie), Trwam, TVP, etc. Odrzucanie czegoś tylko dlatego, że emituje to akurat taka, a nie inna stacja, jest bez sensu. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 13:00 > Odrzucanie czegoś tylko dlatego, że emituje to akurat taka, a nie inna stacja, > jest bez sensu. > Pozwolę sobie nie zgodzić się z Ojcem Założycielem. Istotne jest jaka stacja emituje, ponieważ nawet wiadomość,że świeci słońce można przedstawić w różnym kontekście. a socjotechniki jakimi posługują się poszczególne stacje, by przekazać swoja ideę są przerażające, właśnie dlatego nie oglądam TV, TV Trwam itp stacji, ostatnio nawet TVN mnie zniesmacza... Odpowiedz Link
no.logo Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 13:02 Chyba się nie zrozumieliśmy. Oczywiście, że _istotne_ jest jaka stacja emituje. Ale co innego _oglądać_ (pamiętając kto nadaje), a _odrzucać_ bez oglądania (tylko dlatego, że ktoś konkretny nadaje). Ja tak mam z Wyborczą - czytam codziennie pamiętając kto pisze Zresztą ja czytam wszystko Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Włącz TV Puls 05.03.07, 15:04 Nie włączyłem. Nie lubię telewizji. Kołodzieja znam w SW byłem. Mam na kompakcie akta Kołodzieja i akcji Ośmiornica wyciągnięte z IPN, ale wkurzam się tymi programami w Plus (był poprzednio z Kornelem). Przygotowywanie propagandowe rocznicy Solidarności Walczącej mnie wkurza. Nie chcę mieć nic wspólnego ani z bliźniakami ani z Kurtyką ani z pisem, a zawłaszczają sobie kawałek mojego życiorysu. Odpowiedz Link