Dodaj do ulubionych

ryko - ban

09.03.07, 12:08
j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów
Obserwuj wątek
    • hurysa1 Re: ryko - ban 09.03.07, 12:14
      poloeschatolo napisała:

> j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów

Znalazłeś sobie Kozła Ofiarnego. Może się kapeńkę zastanów zanim swoje kompleksy
      będziesz upubliczniał.
      • poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 12:29
        hurysa1 napisała:

> poloeschatolo napisała:
        >
        > > j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów
        >
        > Znalazłeś sobie Kozła Ofiarnego. Może się kapeńkę zastanów zanim swoje
        > kompleksy będziesz upubliczniał.

huryso1 prosiłem parokrotnie ryko o precyzję, zdefiniowanie pojęć którymi się
        posługuje i nic.
        odwoływanie się do trzewi. próby wyprowadzania z równowagi. nie podejmowanie
        merytorycznej dyskusji, sprowokowanej przez samego siebie. uniki.

niepotrzebne nam flame wars więc ban
        • sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:40
          Taka technologia rozmowy też istnieje. Masz chyba za mały wachlarz sposobów, bo
          się poddajesz. W Erystyce Schopenhauera można zawsze przeciwnika zdzielić
          szachownicą.
          • poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 12:47
            sztuk6mistrz napisał:

> Taka technologia rozmowy też istnieje. Masz chyba za mały wachlarz sposobów, bo
            > się poddajesz. W Erystyce Schopenhauera można zawsze przeciwnika zdzielić
            > szachownicą.

liczyłem na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=58284312

ale forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=58362537
            • sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:51
              Ja tam lubię tego błazna. Z błaznem nie ma pojedynków, chyba że w konkurencji na
              największego błazna.
            • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:58
              poloeschatolo,

Może nie zauważyłeś tego jeszcze ale płaszczyzna forum służy właśnie też do
              pojedynków... ale jakoś rękawicy nie podejmujesz... hehehe

Twoja ucieczka w stronę etykietek (błazen itp.) zmyli tylko nielicznych tongue_outPP
              • sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 13:01
                Wysil się! I podpisuj jak należy bo tak gadasz sam do siebie czyli coś tam
                mamroczesz pod nosem.
    • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:37
      Hehehe,

Są jak widzę "lepsiejsze" poglądy, "lepsiejsze" uniki, "lepsiejszy" brak
      argumentów i dyskusji.
      W imię "lepsiejszych". Dla mnie nic nie musisz rozwijać, bo "lepsiejsi" nic nie
      muszą, są i to im wystarczy.

A model "lepsiejszej" dyskusji zaprezentowałeś np. w wątku Ekologiści.
      • sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:41
        ryko napisał:

> Hehehe,
        >
        > Są jak widzę "lepsiejsze" poglądy, "lepsiejsze" uniki, "lepsiejszy" brak
        > argumentów i dyskusji.
        > W imię "lepsiejszych". Dla mnie nic nie musisz rozwijać, bo "lepsiejsi" nic nie
        > muszą, są i to im wystarczy.
        >
        > A model "lepsiejszej" dyskusji zaprezentowałeś np. w wątku Ekologiści.

A ty się nie wychylaj bo za cienki jesteś w te klocki.
      • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:42
        ooooo,

Chyba raczej zabolało moje zdanie nt. Michnikowej gazety jako GóWnianego
        szmatławca.

TAK - dla mnie takie jest przesłanie i treść ww. gazety.
        Możesz się z tym nie zgadzać - TWOJE prawo, tak jak moje mieć takie lub inne zdanie.
        • rita78 Re: ryko - ban 09.03.07, 14:21
          mnie ryko opluł juz w pierwszym swoim poscie na tym forum ( zresztą oplucie to
          było niczym nieuzasadione...) omijam ludzi ktorych nie szanuję i ktorzy nie
          szanują mnie dlatego nie wdaje sie w dyskusję z tym panem, zwlaszcza ze poglady
          jego znacznie odbiegaja od moich a nie mam chcęci udowadniac ( co niestety
          czyni ryko) wszystkim że to właśnie moje racje są lepsze i ważniejsze...komarów
          tez nie lubię ale akceptuję ot takie zycie..ale żeby zaraz ban...
          • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 15:03
            Rito,

Zmotywowałaś mnie do sięgnięcia do archiwum... Trzymajmy się faktów (prawdy).

1. Moj pierwszy post był obronie dobrego imienia naszego Prezydenta - dla
            niektórych "obleśnego kurdupla i jego świty" i Ciebie nie dotyczył:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=52511394&a=53160241&v=2&wv.x=0
            2. Oplucie o którym mówisz to było chyba sformułowanie "Choć prezentujesz bardzo
            stadne i bezrefleksyjne reakcje..." - delikatna jesteś, a ja Cię tylko ratowałem
            przed emigracją smile))
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=53554470&a=53596643&v=2&wv.x=0
            3. Co do reszty (szacunek, dyskusja, udowadniania i komary) nie dyskutuję Twoje
            prawo tak sądzić.
            • rita78 Re: ryko - ban 09.03.07, 17:59
              no to teraz ty mnie zmotywowałeśsmile
              Ad.1 ..faktycznie, przyznaję rację nie pierwszy to był post ale jeden z
              pierwszych.
              Ad.2. Tak chodziło mi o stadną i bezrefleksyjną....nie wiem na jakiej podstawie
              za taką mnie uznałeś i to mi się nie spodobało
              Ad. 3. dziękuję...nie będziemy o tym dyskutować bo nie lubię się kłócićsmile
              z natury jestem pokojowo nastawiona zatem wolę z Tobą wirtualne winko wypic niz
              dyskutować na tematy drażliwe...
              pozdro i pokójsmile
              • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 18:01
                rita,

To ja dziękuje i to podwójnie big_grinDD
    • ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 15:45
      Polo,

I jeszcze jedno - przeczytaj sobie nagłówek forum:
      ==============
      Wrocław Bez Cenzury
      Przytulne miejsce dla stałych bywalców Forum Wrocław. Nie ma tutaj znikających
      bez powodu wątków, a założyciel liczy na ostrą, ale merytoryczną i kulturalną
      dyskusję smile
      ==============
      I tak staram się pisać ostro i merytorycznie, nie przekraczając granic dobrego
      smaku.
      • poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 22:49
        ryko napisał:

> Polo,
        >
        > I jeszcze jedno - przeczytaj sobie nagłówek forum:
        > ==============
        > Wrocław Bez Cenzury
        > Przytulne miejsce dla stałych bywalców Forum Wrocław. Nie ma tutaj znikających
        > bez powodu wątków, a założyciel liczy na ostrą, ale merytoryczną i kulturalną
        > dyskusję smile
        > ==============
        > I tak staram się pisać ostro i merytorycznie, nie przekraczając granic dobrego
        > smaku.

Napisałeś - 'merytorycznie"

zostanę przy tym (i swoim)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka