poloeschatolo 09.03.07, 12:08 j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurysa1 Re: ryko - ban 09.03.07, 12:14 poloeschatolo napisała: > j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów Znalazłeś sobie Kozła Ofiarnego. Może się kapeńkę zastanów zanim swoje kompleksy będziesz upubliczniał. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 12:29 hurysa1 napisała: > poloeschatolo napisała: > > > j.w. bez rozwijania ogólnie znanych szczegółów > > Znalazłeś sobie Kozła Ofiarnego. Może się kapeńkę zastanów zanim swoje > kompleksy będziesz upubliczniał. huryso1 prosiłem parokrotnie ryko o precyzję, zdefiniowanie pojęć którymi się posługuje i nic. odwoływanie się do trzewi. próby wyprowadzania z równowagi. nie podejmowanie merytorycznej dyskusji, sprowokowanej przez samego siebie. uniki. niepotrzebne nam flame wars więc ban Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:40 Taka technologia rozmowy też istnieje. Masz chyba za mały wachlarz sposobów, bo się poddajesz. W Erystyce Schopenhauera można zawsze przeciwnika zdzielić szachownicą. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 12:47 sztuk6mistrz napisał: > Taka technologia rozmowy też istnieje. Masz chyba za mały wachlarz sposobów, bo > się poddajesz. W Erystyce Schopenhauera można zawsze przeciwnika zdzielić > szachownicą. liczyłem na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=58284312 ale forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=58362537 Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:51 Ja tam lubię tego błazna. Z błaznem nie ma pojedynków, chyba że w konkurencji na największego błazna. Odpowiedz Link
ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:58 poloeschatolo, Może nie zauważyłeś tego jeszcze ale płaszczyzna forum służy właśnie też do pojedynków... ale jakoś rękawicy nie podejmujesz... hehehe Twoja ucieczka w stronę etykietek (błazen itp.) zmyli tylko nielicznych PP Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 13:01 Wysil się! I podpisuj jak należy bo tak gadasz sam do siebie czyli coś tam mamroczesz pod nosem. Odpowiedz Link
ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:37 Hehehe, Są jak widzę "lepsiejsze" poglądy, "lepsiejsze" uniki, "lepsiejszy" brak argumentów i dyskusji. W imię "lepsiejszych". Dla mnie nic nie musisz rozwijać, bo "lepsiejsi" nic nie muszą, są i to im wystarczy. A model "lepsiejszej" dyskusji zaprezentowałeś np. w wątku Ekologiści. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ryko - ban 09.03.07, 12:41 ryko napisał: > Hehehe, > > Są jak widzę "lepsiejsze" poglądy, "lepsiejsze" uniki, "lepsiejszy" brak > argumentów i dyskusji. > W imię "lepsiejszych". Dla mnie nic nie musisz rozwijać, bo "lepsiejsi" nic nie > muszą, są i to im wystarczy. > > A model "lepsiejszej" dyskusji zaprezentowałeś np. w wątku Ekologiści. A ty się nie wychylaj bo za cienki jesteś w te klocki. Odpowiedz Link
ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 12:42 ooooo, Chyba raczej zabolało moje zdanie nt. Michnikowej gazety jako GóWnianego szmatławca. TAK - dla mnie takie jest przesłanie i treść ww. gazety. Możesz się z tym nie zgadzać - TWOJE prawo, tak jak moje mieć takie lub inne zdanie. Odpowiedz Link
rita78 Re: ryko - ban 09.03.07, 14:21 mnie ryko opluł juz w pierwszym swoim poscie na tym forum ( zresztą oplucie to było niczym nieuzasadione...) omijam ludzi ktorych nie szanuję i ktorzy nie szanują mnie dlatego nie wdaje sie w dyskusję z tym panem, zwlaszcza ze poglady jego znacznie odbiegaja od moich a nie mam chcęci udowadniac ( co niestety czyni ryko) wszystkim że to właśnie moje racje są lepsze i ważniejsze...komarów tez nie lubię ale akceptuję ot takie zycie..ale żeby zaraz ban... Odpowiedz Link
ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 15:03 Rito, Zmotywowałaś mnie do sięgnięcia do archiwum... Trzymajmy się faktów (prawdy). 1. Moj pierwszy post był obronie dobrego imienia naszego Prezydenta - dla niektórych "obleśnego kurdupla i jego świty" i Ciebie nie dotyczył: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=52511394&a=53160241&v=2&wv.x=0 2. Oplucie o którym mówisz to było chyba sformułowanie "Choć prezentujesz bardzo stadne i bezrefleksyjne reakcje..." - delikatna jesteś, a ja Cię tylko ratowałem przed emigracją )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=53554470&a=53596643&v=2&wv.x=0 3. Co do reszty (szacunek, dyskusja, udowadniania i komary) nie dyskutuję Twoje prawo tak sądzić. Odpowiedz Link
rita78 Re: ryko - ban 09.03.07, 17:59 no to teraz ty mnie zmotywowałeś Ad.1 ..faktycznie, przyznaję rację nie pierwszy to był post ale jeden z pierwszych. Ad.2. Tak chodziło mi o stadną i bezrefleksyjną....nie wiem na jakiej podstawie za taką mnie uznałeś i to mi się nie spodobało Ad. 3. dziękuję...nie będziemy o tym dyskutować bo nie lubię się kłócić z natury jestem pokojowo nastawiona zatem wolę z Tobą wirtualne winko wypic niz dyskutować na tematy drażliwe... pozdro i pokój Odpowiedz Link
ryko Re: ryko - ban 09.03.07, 15:45 Polo, I jeszcze jedno - przeczytaj sobie nagłówek forum: ============== Wrocław Bez Cenzury Przytulne miejsce dla stałych bywalców Forum Wrocław. Nie ma tutaj znikających bez powodu wątków, a założyciel liczy na ostrą, ale merytoryczną i kulturalną dyskusję ============== I tak staram się pisać ostro i merytorycznie, nie przekraczając granic dobrego smaku. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: ryko - ban 09.03.07, 22:49 ryko napisał: > Polo, > > I jeszcze jedno - przeczytaj sobie nagłówek forum: > ============== > Wrocław Bez Cenzury > Przytulne miejsce dla stałych bywalców Forum Wrocław. Nie ma tutaj znikających > bez powodu wątków, a założyciel liczy na ostrą, ale merytoryczną i kulturalną > dyskusję > ============== > I tak staram się pisać ostro i merytorycznie, nie przekraczając granic dobrego > smaku. Napisałeś - 'merytorycznie" zostanę przy tym (i swoim) Odpowiedz Link