napoj.chmielowy 29.03.07, 22:28 Jest źle i trzeba to sublimować w poezji. Może ktoś ze mną sobie posublimuje? stoi w oddali dali na hali i trzyma chuja z nierdzewnej stali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: Sublimacja 29.03.07, 22:33 napoj.chmielowy napisał: > Jest źle i trzeba to sublimować w poezji. Może ktoś ze mną sobie posublimuje? > > stoi w oddali > dali na hali > i trzyma chuja > z nierdzewnej stali a inni mali tak się bali kolana poobijali i chuja wyssali Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Sublimacja 29.03.07, 22:41 sztuk6mistrz napisał: > napoj.chmielowy napisał: > > > Jest źle i trzeba to sublimować w poezji. Może ktoś ze mną sobie posublim > uje? > > > > stoi w oddali > > dali na hali > > i trzyma chuja > > z nierdzewnej stali > a inni mali > tak się bali > kolana poobijali > i chuja wyssali > potem nasrali w kształcie mandali przy tym śpiewali pieśń młodych drwali Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Wybacz Sztuk6mistrzu 29.03.07, 23:07 ale trochę poprawię (dla rytmu) stoi w oddali dali na hali i trzyma chuja z nierdzewnej stali a jacyś mali to tak się bali że aż kolana poobijali chuja wyssali potem nasrali w kształcie mandali przy tym śpiewali pieśń młodych drwali Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Sublimuję dalej 29.03.07, 23:19 stoi w oddali dali na hali i trzyma chuja z nierdzewnej stali a jacyś mali to tak się bali że aż kolana poobijali chuja wyssali potem nasrali w kształcie mandali przy tym śpiewali pieśń młodych drwali już się nie bali lecz zwariowali i smak nasienia wciąż smakowali śmiał się z nich dali stojąc na hali oni mu dupy pokazywali Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Sublimuję dalej 29.03.07, 23:39 napoj.chmielowy napisał: > > stoi w oddali > dali na hali > i trzyma chuja > z nierdzewnej stali > a jacyś mali > to tak się bali > że aż kolana poobijali > chuja wyssali > potem nasrali > w kształcie mandali > przy tym śpiewali > pieśń młodych drwali > już się nie bali > lecz zwariowali > i smak nasienia > wciąż smakowali > śmiał się z nich dali > stojąc na hali > oni mu dupy pokazywali *widząc gajową w balii *permanentnie ochujali *perwersyjnie wyjebali *gajowemu na hali Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Z tą gajową 29.03.07, 23:59 to chyba trochę przesadziłaś. Skąd ona, do kurwy maci, wzięła się na tej hali gdzie tak zupełnie nieporuszony stoi sobie Salvadore Dali? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Z tą gajową 30.03.07, 00:14 no wiesz ,skoro Dali to i gajowa,a może i płonąca żyrafa będzie się pasła, jak surrealizm to pełną gębą Chmielciu ja lubię bujać na poziomie abstrakcji Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Z tą gajową 30.03.07, 00:23 beatrix13 napisała: > no wiesz ,skoro Dali to i gajowa,a może i płonąca żyrafa będzie się pasła, > jak surrealizm to pełną gębą Chmielciu > ja lubię bujać na poziomie abstrakcji > > Masz niewątpliwą rację, ale ja mam jeden odpał rytm i mi się rozwalił. Pomyślę i zaproponuję. OK? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Z tą gajową 30.03.07, 00:31 jasne,niech bedzie w tym odpale dalej,oby długo i wytrwale rymowali na hali górale Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Pro Pozycja 30.03.07, 00:37 stoi w oddali dali na hali i trzyma chuja z nierdzewnej stali a jacyś mali to tak się bali że aż kolana poobijali chuja wyssali potem nasrali w kształcie mandali przy tym śpiewali pieśń młodych drwali już się nie bali lecz zwariowali i smak nasienia wciąż smakowali śmiał się z nich dali stojąc na hali oni mu dupy pokazywali widząc gajową tę z wyspy bali strasznie przyćpali i ochujali a gajowemu wręcz przyjebali Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Idę spać 30.03.07, 01:37 Myślałem, że sobie dłużej posublimuję, ale (chyba) Beatrix obraziła się o Gajową. To niech sobie ten Dali stoi i trzyma, gajowa w zwiewnych szatkach niech przeskakuje z balii na wyspę Bali, a Gajowego wcale nie żałuję. Idę spać. Sen jakiś sobie przyśnię. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Idę spać 30.03.07, 08:31 ja tez poszłam spać , nie mam w zwyczaju obrażać się, mnie śniły się hordy gajowych kopulujących z płonącymi zyrafami ,a wokół krążące oczy,Dali wdarł się w mój sen z właściwa sobie bezpretensjonalnością, klkanaście lat temu ubawiłam się czytając jego Dzienniki,niezły odlot Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Pro Pozycja 30.03.07, 08:34 ....... > widząc gajową > tę z wyspy bali > strasznie przyćpali > i ochujali > a gajowemu > wręcz przyjebali >z dziką siłą > do tej z balii >wszyscy się dobrali >używając swoich ze stali Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Pro Pozycja 30.03.07, 12:52 napoj.chmielowy napisał: ... > chuja wyssali > potem nasrali > w kształcie mandali > przy tym śpiewali > pieśń młodych drwali > już się nie bali > lecz zwariowali > i smak nasienia > wciąż smakowali > śmiał się z nich dali > stojąc na hali > oni mu dupy pokazywali > widząc gajową > tę z wyspy bali > strasznie przyćpali > i ochujali > a gajowemu > wręcz przyjebali choć był jak Kali któremu Mohamed Ali chuja ze smakiem walił Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Pro Pozycja 30.03.07, 13:39 Nie udało mi się Dalim wysublimować tej chandry, którą mam. We śnie zaatakowały mnie diabły i wbijały szpilki w wątrobę. Jest źle, spróbuję sublimować na inną nutę. wiatr od morza mokro wieje melancholia ściele się nic na świecie się nie dzieje kocham cię ach kocham cię Odpowiedz Link
felerynka Re: Pro Pozycja 30.03.07, 16:02 może dziś mi się uda z Wami nie spać) przebudzeni" jak pączek Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Pro Pozycja 30.03.07, 19:11 czyli bawimy się krótką formą? a może erotyki? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Pro Pozycja 30.03.07, 19:16 beatrix13 napisała: > czyli bawimy się krótką formą? > a może erotyki? > > Erotyki! Wspaniale! Zaczynam: ssam kobietę którą głowa boli nie dalej niż za popołudnie nie dalej boli ją boli Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Pro Pozycja 30.03.07, 19:52 napoj.chmielowy napisał: > > Erotyki! Wspaniale! Zaczynam: > > ssam kobietę którą głowa boli > nie dalej niż za popołudnie > nie dalej boli ją boli Przeczytałem co napisałem i zrozumiałem - potrzebny jest erotyk, ale radosny, jakieś takie święto wiosny... Odpowiedz Link
felerynka Re: Pro Pozycja 30.03.07, 20:11 Napój, po tym ból głowy mija, więc ciągnij facet, ciągnij robie kawe) Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Pro Pozycja 30.03.07, 20:57 jego boli dowoli w niewoli, a namiętności pęta rozpalają się od skręta Odpowiedz Link