dzikaafryka 13.08.07, 21:57 czy byliście w szczecinie na finale regat? cuuuudna impreza, pokaże wam jak sie bawiliśmy, pokaże wam nasze city: www.cezaryskorka.pl 3 galeria Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoj.chmielowy Aby link był automatem 13.08.07, 22:13 dzikaafryka napisała: > czy byliście w szczecinie na finale regat? > cuuuudna impreza, > pokaże wam jak sie bawiliśmy, > pokaże wam nasze city: > www.cezaryskorka.pl > 3 galeria Pozwoliłem sobie O Dzikaafryko na małą poprawkę (nie wiem czy dobrą bo nie wiem co oznacz 3 galeria) www.cezaryskorka.pl Odpowiedz Link
felerynka Re: Aby link był automatem 14.08.07, 09:00 łza w oku marzeniem jest moim by tak Szczecin wyglądał jak wtedy ale nie spotkałam Ciebie Dzika! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 14.08.07, 21:02 to do Was Szczecinianki Odpowiedz Link
arek5001 Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 14.08.07, 21:09 Hurtem Sztukmistrz!! Wpadniemy jak piraci i zrobimy abordaż ich cnót..) Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 14.08.07, 22:26 ech. ..wy tylko o jednym , łobuzy ) powiedzcie lepiej jak wam sie podobają foty Odpowiedz Link
kolejar Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 15.08.07, 02:24 Od pierwszego pobytu uznałem Sz za jedno z najpiękniejszych, a może najpiękniejsze miasto świata. Nie żartuję. Nawet kiedyś chciałem zostać marynarzem (motorzystą na bulk-carrierze - od Diesla Sulzer, czy Burmeister&Wein wielkiego jak kamienica...). Byłem kiedyś na Vulcanie - dawno, jako gówniarz jak budowali chemikaliowce dla Norwegii i niszczyciele min typu "Mewa" dla Sowietów. Czy można się przewieźć zwykłą łajbą - nie wodolotem z Sz do Św z zawinięciem do Stepnicy? Jako dzieciak zaliczyłem to z ROZKOSZĄ! Łajba żeglowała po Zalewie trochę ponad 3 godziny - i tak krócej od obecnego pośpiesznego PKP na tej relacji. Odpowiedz Link
felerynka Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 15.08.07, 12:59 kolejar napisał: > Od pierwszego pobytu uznałem Sz za jedno z najpiękniejszych, a może > najpiękniejsze miasto świata. Nie żartuję. Machiner nie podlizuj się , wal śmiało co chcesz? powiedzmy sobie że piękne to ono było...podczas regat, a teraz cóż, śmieci..smród..i szara rzeczywistość czyli dziury uliczne-pękła mi sprężyna jadę na wymianę. i tyle pięknego.Jak zawsze zostały nam wspomnienia, które zamierzam pielęgnować podczas snów Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 18.08.07, 00:06 Szczecin jest piękny, ze znacznej odległości... Odpowiedz Link
arek5001 Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 15.08.07, 13:10 dzikaafryka napisała: > ech. ..wy tylko o jednym , łobuzy ) > powiedzcie lepiej jak wam sie podobają foty Fotki Rewelacja i nic dodać nic ująć.. Szczecinianki zdecydowanie smaczniejsze od paprykarzu.. Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami... 15.08.07, 20:23 ..i na pewno ładniej pachną Odpowiedz Link
beatrix13 Re: finały regat :)) 15.08.07, 22:21 a ja polecam te okiem zyggiego widziane fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,67199231.html Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: finały regat :)) 16.08.07, 23:15 ojej , za duzo ich i za szczegółowe jak dla mnie Odpowiedz Link
censorship Re: finały regat :)) 18.08.07, 19:22 Nie znalazłam nic z czarnymi poszarpanymi żaglami. Nie ma już prawdziwych piratów. Ersatz, ersatz i kosmonautyka. Odpowiedz Link