21.12.07, 16:11
Jest to specjalny wątek dla fanów fioletowych, ultravioletowych i różowych,
które pragną podziwiać swych ulubieńców, którzy lubią sex telefon, lovecluby i
sztukę pinkową, którym sytuacja pęcznieje z dnia na dzień i oczekują
przesilenia z całym zespołem ptsd, ivhv, i korsakowa, którzy tego potrzebują
jak powietrza, by żyć między wzlotem i upadkiem, w maksymalnym napięciu wśród
zjaw duchów i urojeń, bo człowiek ma prawo robić co chce.
Piszcie tu i tylko tu, aż do upadłego, jeśli nie macie nic lepszego.
Obserwuj wątek
    • o.retyrety Re: Fioletowa 21.12.07, 16:17
      Na początek moja galeria - niech się schowa SKS i hippy
      www.eroticno.com/product_info.php?cPath=22_29&products_id=467&osCsid=074c16fca4ef305f2d
      • napoj.chmielowy Re: Fioletowa 21.12.07, 16:55
        o.retyrety napisała:

> Na początek moja galeria - niech się schowa SKS i hippy
        > <a
        href="www.eroticno.com/product_info.php?cPath=22_29&products_id=467&osCsid=074c16fca4ef305f2d"
        target="_blank">www.eroticno.com/product_info.php?cPath=22_29&products_id=467&osCsid=074c16fca4ef305f2d</a>

E tam... Tylko vagina i vagina. Wam kobietom nic innego w głowie. Z okazji
        Bożego Narodzenia znalazłbyś jakieś odpowiednie perfumy dla penisa.
    • kolejar Re: Fioletowa 21.12.07, 17:17
      o.retyrety napisała:

> Jest to specjalny wątek dla fanów fioletowych, ultravioletowych i różowych...

Fanem fioletowych pewnie jestem, chyba jednak muszę się przyznać. Do wielu
      innych rzeczy też, ale - na IHVH! - nie te sex-telefony i love-cluby!
      Chwilowo jednak muszę zająć się czymś innym niż pisanie tu. Później coś pewnie
      przyjdzie do głowy, może coś ciekawego się wydarzy?
      • tsy Re: Fioletowa 21.12.07, 21:23
        Ja bordzo polubiłem Seledynową, ale ona od dłuższego czasu nie pojawia się ani
        na WBC ani na forum ogólnym. Kolejarzu dlaczego Fioletowa jest Fioletowa? Czżbyś
        ją bijał i nick pochodzi od koloru siniaków?
        • kolejar Re: Fioletowa 21.12.07, 22:09
          tsy napisał:
          Kolejarzu dlaczego Fioletowa jest Fioletowa? Czżbyś
          ją bijał i nick pochodzi od koloru siniaków?

Zwariowałeś? Czy ja kogokolwiek bijam, a w szczególności kobiety? A odwrotnie,
          to może się i zdarzyło. A Fioletowa jest fioletowa od włosów po buty - taki styl
          i stąd ksywa (dość powszechna). Siniaki jednak też ma - teraz już chyba powoli
          żółte. To od tego wypadku na squacie. Ona jednak cudownie się ratowała.
          Świadkowie myśleli, że walnęła wprost bańką, a ona tymczasem na głowie miała
          tylko średniego guza, ale ramię i noga dość posiniaczone. Uczyli mnie kiedyś
          tzw. padów - ona zaprezentowała całkiem niezły poziom.
          • kolejar Re: Fioletowa 21.12.07, 22:23
            kolejar napisał:
            A Fioletowa jest fioletowa od włosów po buty - taki styl i stąd ksywa (dość
            powszechna).

To ja to wprost jednak wysypię... No, ja tu piszę teraz o... no, to jest
            Fioletowa II po prostu. Taki dziwaczny zbieg okoliczności. Ile jest w Polsce
            Fioletowych? A ile we Wr? We Wr pewnie tylko jedna, ale ta jest
            pianistką-polonistką (USz - nie UWr) nie z tej Ziemi (Śląskiej). To jest
            Księstwo Pomeranii!
    • kolejar Ściek religijny 22.12.07, 05:14
      Pomyślałem sobie, że ten wątek chyba ma być w sumie takim ściekiem
      religijno-duchowym. A bluzgać wszystkim byle z asystencją Świętego Ducha!
      To ja z asystencją wyleję sobie oburzenie na tą pohankę - niby "Hurysę", co w
      wątku Polo-bałwochwalczym odezwała się w obronie tego nabzdyczonego bufona. Ona
      - kretynka! - myślała, że ja swoje zdjęcia chcę promować w konkurencji z nim! A
      ja tam ani jednego nie zrobiłem - buahaha - ale KOMPROMITACJA - nawet zajrzeć do
      linka się nie chciało, tylko krytyka z góry w ciemno. A ja Fioletową promować
      chciałem - też nie autorkę zdjęć. Na Waszym skorumpowanym pijacko SKS-ie
      taaakiej cudownej Damy nie było...
      • hurysa1 Re: Ściek religijny 22.12.07, 11:17
        Naprawdę Kolejarzu powinieneś zacząć się modlić do Swojego Boga. Nie jest z Tobą
        zbyt dobrze. To jest fatalny stan psychiczny gdy jest się bardzo słabym i
        rozdaje ciosy na lewo i na prawo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka