napoj.chmielowy 14.08.09, 10:58 Oficjalne logo Wojska Polskiego, które jutro będzie zaprezentowane, wygląda tak: Proponuję, w celu poprawienia PR Wojska Polskiego i lepszego odziaływania na umysły (przysłwiowa coca-cola) bardziej je udramatyzować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw.ubek Re: Logo 14.08.09, 11:35 Kolego Napoj, macie talent i artystyczną duszę, proponuję sklećcie jeszcze to a czymś stąd: www.boston.com/bigpicture/2009/08/hiroshima_64_years_ago.html Wyjaśnijcie mi co to za modele koron nasi nasz orzełek? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Logo 14.08.09, 19:18 tw.ubek napisał: > Kolego Napoj, macie talent i artystyczną duszę, proponuję sklećcie jeszcze to > > > > a czymś stąd: > www.boston.com/bigpicture/2009/08/hiroshima_64_years_ago.html > Wyjaśnijcie mi co to za modele koron nasi nasz orzełek? Tak Towarzyszu będzie lepiej WSIz bąbą A mają nie wiele wspólnego, a z kajdankami dużo. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Logo 14.08.09, 19:55 tw.ubek napisał: > Wyjaśnijcie mi co to za modele koron nasi nasz orzełek? Ta jest ulubiona, nikomu jej nie pożycza. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Logo 14.08.09, 20:02 Ta czasami zostaje pożyczona Panu Premierowi. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Logo 14.08.09, 20:05 Ta została podarowana Panu Ministrowi Schetynie Odpowiedz Link
map4 Re: Logo 18.08.09, 11:06 To logo całkiem mi się podoba. Proponuję jednakże zmienić tło. Zamiast czarnego, ponurego i jednostajnego na żółtym i wesołym podkładzie powinien wykwitać grzybek atomowy. Byłaby to jednoznaczna deklaracja aspiracji. W końcu Polska prowadzi dwie wojny jednocześnie, czyli gra w lidze zarezerwowanej dla światowych supermocarstw. Odpowiedz Link