Dodaj do ulubionych

sęk w tym...

18.01.12, 16:39
w tym sek,ze czytajac i ogladajac po internecie mozna czegos sie dowiedziec albo wysnuc proste wnioski.wydaje misie ze na 10 urodzinach basenu nie bylo ojca solenizanta,czyli wojta rajkowskiego...pewnie oficjalne zaproszenie zostalo do niego przez organizatorow i obecnego wojta wyslane,ale czy pod wlasciwy adres zamieszkaniawink))no chyba ze byl inny powod nieobecnosci bylego...
Obserwuj wątek
    • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 16.02.12, 14:31
      pan sek chyba zakochal sie.pod niebiosa wyspiewuje i wychwala pania,ktora czego sie dotknie w sukces zamienia.nawet paking przed basenem zapelnia...a moze to nie tylko jej zasluga?moze w tym udzial ma jedna pani lekarz co mieszka tam w okolicy i chorzy korzystaja z basenowego parkingu?wiem,wiem marzy sie sekowi wylot muchy ze stanowiska,a na jej miejsce kogo sie wepchnie?...wink))
    • dorian-jan Re: sęk w tym... 19.02.12, 10:40
      ojciec solenizant pojawia sie raz na cztery lata jak sa wybory, bo co go gmina obchodzi jak nie jest wojtem i kasiorki nie poboera przy szkolnej 2a. nie?
    • osiolek31 Re: sęk w tym... 22.02.12, 11:57
      słuszna uwaga, wszak ojciec solenizant były wójt R. jest mieszkańcem sąsiedniej gminy, a nie gminy Raszyn, swoją drogą, żeby obcego na wójta wybierać
      • dorian-jan Ale tez sek w tym 28.02.12, 09:16
        Oj sasiad sasiad, bo przestane ciebie lubic, chyb troszeczke nasciemniales w swojej relacjiz sadu, bo u seniorow az wrze i tam nikt nie ma watplwosci, ze sad ogolnie was wysmial a nawet podobno skompromitowal tych od rajkowskiego a ty sasiad cos podobno narzozrabiales i wytzucili ciebie z sadu. musle ze nie powinienes sie dawac wciagac w konflikty rajkowskiego i jego radny i tych niedoszlych radnych tylko byc soba. nie daj soba manipilowac bo chyba toba sasiad graja jak pierwszym naiwnym. jak bedziesz soba to bedziesz zbierac nowych zwolennikow, a masz ich juz i tak sporo, a bedzie ich wiecej bo dzialasz dla ludzi
        a jak nie to utoniesz razem z rajkowszcyzna i wisniakami
        • b.brudny_motocykl Re: Ale tez sek w tym 28.02.12, 13:24
          wszystkim zainteresowanym w temacie sprawy sądowej a szczególnie dorianowi-janowi polecam blog tam powiedziałem wszystko a może nawet więcej
    • onzrybie Re: sęk w tym... 19.04.12, 21:56
      ONZRybie: Urodziny Blogera Grzegorza! Wszystkiego Najlepszego!!!
      onzrybie.blog.onet.pl/Urodziny-Blogera-Grzegorza,2,ID465057806,n
      • dorian-jan Re: sęk w tym... 20.04.12, 10:50
        Sasiad sto lat! Troche spoznione ale szczere. Mam pytanie czy bedz w tym roku taka bitwa jak za powiatowego i rajkoskiego? Czy moze to co rklamujesz jest w tym roku zamiast tej bitwy, bo jaktak to kicha jakas
        • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 09.05.12, 07:13
          jak posrednio donosi sek na blogu,"benny hill" w raszynie ozyl.we wsi trwa akcja:zaklep lawke,boisko,posade...wink
          • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 09.05.12, 09:23
            a w 2014 zapraszam do akcji "zaklep radnego" oczywiście by władza najwyższa się nie obraziła to i "zaklep wójta" (nie pomylić klepnij)... informuje że zaklepać ławkę to jeszcze nic ale trzeba za nią "coś dać" tylko takie pomysły na Rybiu... a i chodzą słuchy, że będzie w tej placówce jeszcze śmieszniej... ale jaki kierownik takie żarty... jak nie "głaszczą" tam smoka to ławki na "kartki" PRL w pełnej krasie
            • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 13.05.12, 12:23
              to moze bedzie tam filia muzeum prl?wink
              • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 21.05.12, 16:24
                zapraszam wszystkich do wyjaśnienia sprawy ostatniej dyskoteki na świetlicy środowiskowej na Rybiu... nie pozwólmy zamieść sprawy pod dywanik.

515731.www.blox.pl/html/8519681,1441794,1159.html?8239292
                • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 03.06.12, 17:47
                  kokokokokokokoko,wojt i radni nie sa spoko,
                  zwyzke wody uchwalaja a mieszkancow w d.... maja.
                  dyskoteka na swietliku, siedzi mlodziez jak w kurniku,
                  drzwi zamkniete,wyjsc nie daja,
                  i w histerie popadaja.
                  pani maria izabela z sekiem sie na necie spiera.
                  woda stoi na ulicy,ciezko bedzie isc w spodnicy,
                  wyfrezuje radna droge,to pokaze moze noge.
                  kokokoko sek jest spoko,trzyma glowe wciaz wysoko,opisuje gminne zycie,
                  robi to wrecz znakomicie wink
                  • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 03.06.12, 22:35
                    bardzo dziękuję rozbawiłeś mnie wiedzę że więcej niż patrzysz z boku ale wręcz bardzo blisko jesteś... może jakaś druga zwrotka? coco jumbo i do przodu...
                    • magda1957 Re: sęk w tym... 04.06.12, 16:49
                      No panie Grzegorzu, za ujawnienie tej delikatnie mówiąc śmierdzącej sprawy z POpisowskim sekretarzem, należą się Panu nie dwie a trzy zwrotki Na Cześć. Właśnie przeczytałam na dole oświadczenia, że to wszystko grozi więzieniem. A miało być tak pięknie, uczciwie i super. Zmieniliśmy wójta ale nie standardy. Czy było warto? Mam wątpliwości, czuję się oszukana. Chyba jakaś komisja w radzie powinna to zbadać, radni nie są od kamuflowania ale od kontrolowania wójta.
                      • stoper57 Re: sęk w tym... 13.07.12, 16:14
                        ...że Ligia, zwana Kalliną nie była dziewczęciem z ludu czy niewolnicą..
                        (Rozumiem, że nie była to lektura obowiązkowa mimo Nobla dla autora),
                        a pan Kmicic zdaje się, OJCZYZNĘ równie mocno jak Oleńkę, kochał
                        • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 11.09.12, 07:14
                          seklerze...rob dalej to co robisz.coco jumbo i do przoduwink
                          • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 11.09.12, 08:24
                            czyli co? rozumiem że pisać... a ty patrz na wszystko z boku tak wiec coco jumbo i do przodu... aby w Urzędzie Gminy były buzie same uśmiechnięte a pokój 105 nie straszył pracowników...
                            mam nadzieję, że coco jumbo z twej strony to nie wkręcanie a szczera rada? pozdrawiam
                            • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 11.09.12, 19:40
                              masz moje blogoslawienstwowink
                              • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 27.09.12, 20:18
                                seku.ty na tych kijkach to nie mysl tylko sie rozgladaj.moze jakas panna chodzi tam rowniez.daj szanse innym kobietom.nie zebraj o miloscwink
                                • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 27.09.12, 21:01
                                  nie mów tylko, że jakaś jest zainteresowana? kto by się mną interesował... ok daję szansę tylko jakoś tam żadnej panny nie widziałem... tobie to łatwiej bo ty patrzysz z boku
    • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 28.09.12, 10:21
      nie będę uprzedał faktów ale zapraszam na swój blog kto nie zna jeszcze adresu wtymsek.blox.pl a tam już lada moment dowiecie się w czym jest sęk... bo widać władza sięga dna... nie tego bałtyckiego bo to brodzik w porównaniu z głębią rowu mariańskiego...
      i szczere powiem że nie boję się pisać... a powiem głośno to co wy tylko pod kołdrą szepczecie do ucha drugiej osobie...
    • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 08.10.12, 10:55
      Katarzyna mnie prosiła więc zamieszczam z ciężkim sercem oczywiście...
      wtymsek.blox.pl/2012/10/bardzo-wazne-bo-przed-chwila-mialem-telefon-w.html
      • patrzacy.z.boku Re: sęk w tym... 14.10.12, 22:24
        bedzie sabrina z "duzymi pilkami" na basenie?wink taka atrakcja,ale kiedy i o ktorej godzinie i z jakiej okazji...
        • b.brudny_motocykl Re: sęk w tym... 14.10.12, 22:41
          nic nie wiem ale jak będzie to mi powiedz...
          • stoper57 Re: Seks w tym... 07.12.12, 09:11
            Sękler, jeden z dwu czynnych gminnych "literatów", narzeka w swojej "kronice dziejów Raszyna", na niedostatek wrażeń czy wręcz przeżyć erotycznych, w czasach kiedy do podstawówki chadzał.
            Z jego sławnej (niebawem 100.000 wejść ?) kroniki wynika, że do dzisiaj niewiele się w tej materii zmieniło. Nie tylko u niego.
            Przywoływani "redaktorzy z jajami", to też obraz dziennikarzy pracujących "inaczej", raczej nie głową głową czy długopisem. Mnie się wydaje, że dziennikarz powinien oferować coś więcej, a raczej -coś innego. Ja jednak podstawówkę skończyłem trochę wcześniej niż Sękler, więc dopuszczam możliwość, że program się zmienił - albo programiści. I odbiorcy.
            • patrzacy.z.boku Re: Sęk w tym... 15.06.13, 09:01
              praca.interia.pl/news-kodeks-etyki-lekarskiej-to-mieszanina-frazesow,nId,981870
              no i sek w tym...
              • patrzacy.z.boku Re: Sęk w tym... 09.11.13, 21:34
                w zwiazku z inicjatywami nadawania imion placom,molom i innym,jestem za uchwaleniem sekowej tabliczki,bo..."fajnie byloby sie przejsc po parku i przeczytac niepolityczna tabliczke"wink

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,14874048,Rodzi_sie_kult_Lecha_Kaczynskiego__Park__tablice_.html#TRrelSST
                • stoper57 Sęk w tym...drugim kręgu 10.12.13, 08:29
                  przeświadczony o swojej misji i przez to o środkach, które (jego) cel uświęcają bloger S. wziął się za poniewieranie tragicznych wydarzeń z naszej historii najnowszej. Zdaje się uznał, że jego rozumienie dowcipu spodoba się i zostanie zaakceptowane przez czytających blog.
                  Naczelna, we własnym mniemaniu, raszyńska wyrocznia postanowiła rozprawić się z mitami, przekłamaniami o katastrofie smoleńskiej. Najpierw przez jej wykpiwanie. Można i tak, jak widać. Zwłaszcza, jeśli samemu do tej pory nie udało się wydobyć poza pierwszy krąg (myślowy), bo żadne zachęty - pull up - skutku nie przyniosły. Nieloty, do których blogera z powodu małej czy też żadnej "lotności", muszę zaliczyć, też mają swoje miejsce na tym świecie. Pod warunkiem, że za wszelką cenę nie chcą udawać orłów, sokołów czy nawet wróbli. Wszystkiego co od ziemi odrywa się, nawet z trudem.
                  Ja swoje odwiedziny na blogu zawieszam do nieodwołania i postaram się, pozbawiony egzotycznego plotkarstwa i pianotwórstwa - znaleźć coś ciekawszego....
                  A to nie będzie trudne
                  • patrzacy.z.boku Re: Sęk w tym...drugim kręgu 11.12.13, 07:20
                    oj stoper,stoper,nigdy nie mow nigdywinkjak ktos raz nozke zanuzyl w raszynskim bagienku to wracac bedzie.vide wojtowie,kazdy chce do raszyna wrocic.nawet jak jeden czy drugi do norwegii jedzie czy gdziekolwiekwink
                    • patrzacy.z.boku Re: urzednicy w tym...drugim kręgu;) 25.01.14, 19:26
                      zawzial sie urzednik przeciw drzewkom seka,
                      na tabliczke w parku tez zapewne steka.
                      o foteczki zrobil sprawe dynamiczna,
                      choc przeciez osoba jest raczej publiczna.
                      skad ta niechec straszliwa?
                      wszak 3 lata temu,
                      pomagal sek w wyborach vice valecznemu.
                      niech sie nie okaze o boze moj drogi,
                      ze sprawily to jedne zgrabne damskie nogi.
                      moze o monike ktos tu jest zazdrosny,
                      i nie da zasadzic przyslowiowej sosny wink
                      • patrzacy.z.boku Re: urzednicy w tym...drugim kręgu;) 31.03.14, 17:42
                        kobieta.wp.pl/kat,65524,title,Tak-zacheca-sie-Dunczykow-do-prokreacji,wid,16503500,wiadomosc.html?ticaid=112779
                        w min 1:11 spotu jest ow most z klodkamiwink
                        • patrzacy.z.boku Re: urzednicy w tym...drugim kręgu;) 11.04.14, 22:36
                          zbliza nam sie dziewietnasty,
                          beda zyczenia i toasty:
                          by sikorki nie zginely,
                          i"boskiego" diably wziely.
                          rosly dobrze drzewka w parku,
                          wsio chodzilo jak w zegarku...
                          do jesieni grzes wytrzymaj,
                          i do pracy w gminie dymaj.
                          z alkomatem tam w drzwiach stoj,
                          zapisz sie do partii ch....
                          a z okazji bitwy,
                          skladane beda kwiaty od ....
                          nie bedzie rekonstrukcji bitwy?
                          co za czasy...
                          austerie zakryja pewnie nowe banderasy...

*opcjonalnie:
                          czy na raszynie rzadza...
                          • patrzacy.z.boku ... 08.06.14, 11:41
                            dedykacja dla sekawink
                            www.youtube.com/watch?v=YT1iisPO4rk&list=RDYT1iisPO4rk#t=0
                            • babayaga0 Re: ... 09.06.14, 19:58
                              Piosenka ładna, ale jak to moja psiapsiółka mawia, jemu to chyba trzeba balonów dmuchania, komarów bzykania, rur przepychania i masła ubijania? wink Jednym słowem z piasku baby, takiej namacalnej...
                              • patrzacy.z.boku Re: ... 13.06.14, 19:46
                                czyli ze ta plaza za basenem to prezent od pani kasi dla seka?wink
    • zorroczarny Re: sęk w tym... 09.06.14, 16:47
      A po co maiłby być tam ten szkodnik?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka