Dodaj do ulubionych

Coś z BIPa

14.02.13, 22:41
"Inwestor zastępczy budowy domu kultury"Czy jest nam potrzebny taki twór(stwór) Pytania nasuwają się same. Panie wójcie czy nie byłoby łatwiej(taniej) sprawować nadzór nad budową przez pańskich urzędników (zatrudnił pan samych fachowców) Wiem że pan wójt dba o swoich pracowników by się nie przepracowali,wiem również że co miesiąc walicie na parter po wypłatę, na którą nie każdy sobie zapracował!!!
Obserwuj wątek
    • b.brudny_motocykl Re: Coś z BIPa 14.02.13, 23:00
      starix teraz będę miał większe problemy więc powiem ostro jak Palikot bo zaczyna mnie to już wkurwiać... dość kurestwa w polityce raszyńskiej a kto twierdzi że jest inaczej to niech powie w mordę jeszcze dostanie w finale sprawy. Nerwy mi puszczają, a niech jutro coś bedzie nie tak to mogę normalnie nie wytrzymać i kurewstwu powiem stanowcze zdecydowane NIE. I to już nie będzie REWOLUCJA... tylko coś więcej, a ci co mnie znają wiedzą co0 będzie jak się zdenerwuje... bo na razie to jeszcze się bawię...
      • patrzacy.z.boku Re: Coś z BIPa 14.02.13, 23:30
        radni napewno nie dopuszcza do zadnego k..estwa.wstrzymaja budowe domu kultury.z opisu w internecie wynika,ze prawie kazda inwestycja budowlana w kraju oparta jest na korupcji.stop budowie domu kultury w raszynie.we wsi juz jest kulturalnie.jest biblioteka i gok,swietlik dla seniorow na spokojnej, jest remiza strazacka albo i dwie...w jaworowej jakas swietlica.jest rynek,czego wiecej trzeba we wsi? jest raj...sorry, rajkowskiego nie ma,wiec jest zar....bisciewink
        • starix62 Re: Coś z BIPa 15.02.13, 00:32
          Radnych to mamy ślepych,nie widzią kolesiostwa nepotyzmu(lechańscy) lenistwa,
          Proponuje wizyte u okulisty.Pani Lechańska czy ja mówie nieprawdę? Może Iwicki, Kowal,coś dopowiedzą.
    • starix62 Re: Coś z BIPa 19.02.13, 19:50
      Pieniądze na"inwestora zastępczego"to strata dla gminy,chyba że trafią w odpowiednie ręce(mogą się przydać w wyborach) Zobaczymy kto wygra przetarg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka