nowynaforum_raszyn
22.05.15, 09:24
Pani Wójcie, dlaczego z urzędu gminy, którego jest Pan szefem wyszło nieoficjalne zarządzenie kierowane do dyrektorów placówek oświatowych na terenie gminy aby nie zatrudniali Pani Elżbiety Kuczary? Oczywiście na papierze takiego dowodu nie znajdziemy, ale w kręgach związanych z oświatą mówi się o tym otwarcie. Proszę odpowiedzieć co takiego ten zasłużony dla naszej gminy pedagog i nauczyciel panu zrobił, że najpierw w podły sposób ją pan zwolnił z pracy, a teraz uniemożliwia jej pan znalezienie zatrudnienia w raszyńskich szkołach? Przypominam że dla Lechańskiej znalazło się miejsce w SP (mimo że nie prowadzi zajęć z dziećmi). Dlaczego doprowadza pan do izolacji i wykluczenia człowieka, który pracował na rzecz gminy 28 lat, często bezinteresownie? A kulturą będzie zarządzał alkoholik Smolicha, z alkoholikiem Będkowskim w CKR, a w GOK Lechańska ( intrygantka, manipulantka, udająca pobożną, a krzywdząca ludzi na każdym kroku ).... Tymi osobami, zastąpił pan Panią Elę Kuczarę, a ne dorastają jej do pięt. Mieszkańcy was z tego rozliczą.... Oczywiście zaraz się odezwą tłumy fanatyków, mówiących że to jakieś pomówienia itd... ale ja wiem swoje. Jestem pewny w 100% , że jest niepisany zakaz zatrudniania Pani Kuczary! Może tuurodzony, albo zabiegliński, albo lechujarek się do tego odniosą?