Dodaj do ulubionych

Pytanie do Zaręby!

22.05.15, 09:24
Pani Wójcie, dlaczego z urzędu gminy, którego jest Pan szefem wyszło nieoficjalne zarządzenie kierowane do dyrektorów placówek oświatowych na terenie gminy aby nie zatrudniali Pani Elżbiety Kuczary? Oczywiście na papierze takiego dowodu nie znajdziemy, ale w kręgach związanych z oświatą mówi się o tym otwarcie. Proszę odpowiedzieć co takiego ten zasłużony dla naszej gminy pedagog i nauczyciel panu zrobił, że najpierw w podły sposób ją pan zwolnił z pracy, a teraz uniemożliwia jej pan znalezienie zatrudnienia w raszyńskich szkołach? Przypominam że dla Lechańskiej znalazło się miejsce w SP (mimo że nie prowadzi zajęć z dziećmi). Dlaczego doprowadza pan do izolacji i wykluczenia człowieka, który pracował na rzecz gminy 28 lat, często bezinteresownie? A kulturą będzie zarządzał alkoholik Smolicha, z alkoholikiem Będkowskim w CKR, a w GOK Lechańska ( intrygantka, manipulantka, udająca pobożną, a krzywdząca ludzi na każdym kroku ).... Tymi osobami, zastąpił pan Panią Elę Kuczarę, a ne dorastają jej do pięt. Mieszkańcy was z tego rozliczą.... Oczywiście zaraz się odezwą tłumy fanatyków, mówiących że to jakieś pomówienia itd... ale ja wiem swoje. Jestem pewny w 100% , że jest niepisany zakaz zatrudniania Pani Kuczary! Może tuurodzony, albo zabiegliński, albo lechujarek się do tego odniosą?
Obserwuj wątek
    • starix62 Re: Pytanie do Zaręby! 22.05.15, 12:12
      Tak, zaraz odniosą się ! W stylu ; plujesz jadem albo jesteś chory na umyśle ! A tak na marginesie, to podobną sytuacje ma Sęk. To raszyńska czwarta RP. Nara.
    • tuurodzony Re: Pytanie do Zaręby! 22.05.15, 16:07
      Wywołany się odnoszę. Gdybym był pewny to miałbym własne zdanie.
      • starix62 Re: Pytanie do Zaręby! 22.05.15, 19:11
        A nie mówiłem ! ty, oczywiście masz własne zdanie, tylko zawsze brakuje ci argumentów. Nara.
      • patrzacy.z.boku Re: Pytanie do Zaręby! 22.05.15, 21:06
        a masz tuurodzony wlasne zdanie w kwestii planowanej podwyzki cen wody dla mieszkancow?
        • starix62 Re: Pytanie do Zaręby! 23.05.15, 13:54
          za podwyżką jest na tak, bo sobie podniesie wynagrodzenie ! Nara.
          • sekler Re: Pytanie do Zaręby! 25.05.15, 14:46
            a ja mam tylko takie male pytanie do Zaréby ale do lat to samo... i moze trzeba bardziej stanowczo zapytac?
            panie Zaréba kiedy pan wkoncu kurwa oddasz obiecane ZWROTY ZA KANALIZACJÉ w kamapani wyborczej 2010 roku!!! Ludzie czekajá...
    • nowynaforum_raszyn Re: Pytanie do Zaręby! 08.07.15, 10:58
      Mam kolejne pytanie do Andrzeja Wiesława ( czyt. wójta Gminy Raszyn ): Andrzeju Wiesławie dlaczego traktuje pan Naszą Gminę jak swój prywatny biznes z garsonkami? Ustawia Pan przetargi... Ustawia Pan konkursy, które wygrywają przedstawiciele rodów Lechańskich, Kajperów i Smolichów? U pana Iwickiego na blogu robi się coraz ciekawiej... A te 3 rody we wszystkich wątkach prawie się pojawiająsmile Przecież te ustawki kują w oczy z kilometra, są tak oczywiste! I ponawiam pytanie co maja na pana Lechamscy że ich Pan tak faworyzuje, że ugina się pan pod wszystkimi żądaniami Baby Yagi? Nie wiem czy w historii naszej gminy był taki przypadek żeby jedna osoba ( M. Lechańska ) była w ciągu roku w-ce wójtem, dyr. GOK, oraz dyr. Gimnazjum... Ciekawe czy jak Miss Wioski będzie chciała zostać proboszczem to też jej Pan to umożliwi?
    • tuurodzony Re: Pytanie do Zaręby! 08.07.15, 11:50
      Wywołany się odnoszę - ten temat gucio mnie obchodzi
      • starix62 Re: Pytanie do Zaręby! 08.07.15, 12:06
        i znowu nie masz nic do powiedzenia. U ciebie, to standart. Nara.
      • nowynaforum_raszyn Re: Pytanie do Zaręby! 08.07.15, 13:19
        Ani słowem się do Ciebie teraz nie odniosłemsmile Chyba że jesteś Andrzejem Wiesławem vel. mścicielem, likwidatorem, kłamcą itd...
        • patrzacy.z.boku Re: Pytanie do Zaręby! 14.07.15, 01:36
          w ameryce afera ze clintonowna nie clintonawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka