seraszyn 19.11.06, 22:27 Przeczytajcie inne oblicze naszego byłego wójta: fusion.pl/oczko/index.php?k=6 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia748 Re: Piotr Iwicki muzyk 19.11.06, 22:49 przeczytałam,wzruszyłam się i pytam -gdzie sie zagubił ten sympatyczny młody człowiek? I myślę,że zrobiliśmy mu 4 lata temu krzywdę wybierając go na Wójta.Dobrze,że przed nami druga tura wyborów i możemy mu tą krzywde wynagrodzić- nie wybierając go na Wójta -zwrócimy mu wolność.Bedzie ludzki,miły i wolny jak ptak słuchając Bacha. Odpowiedz Link
kabaniarz Re: Piotr Iwicki muzyk 20.11.06, 16:44 kasia748 napisała: > przeczytałam,wzruszyłam się i pytam -gdzie sie zagubił ten sympatyczny młody > człowiek? I myślę,że zrobiliśmy mu 4 lata temu krzywdę wybierając go na > Wójta.Dobrze,że przed nami druga tura wyborów i możemy mu tą krzywde > wynagrodzić- nie wybierając go na Wójta -zwrócimy mu wolność.Bedzie ludzki,miły > > i wolny jak ptak słuchając Bacha. WÓDKI, WÓDKI dać tej osobie o kobiecym nicku!!!! Odpowiedz Link
kasia748 Re: Piotr Iwicki muzyk 20.11.06, 16:47 dzięki za poczęstunek ale ja nie pije.A jak sądzisz czy nie mam racji? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 00:20 ooo...niektore watki sa jakby omijane przez osoby nominowane w konkursie... Odpowiedz Link
psycholog1001 Re: Piotr Iwicki muzyk 22.11.06, 09:41 Pana Iwickiego nikt nie zmuszał do niczego, nie uprawiaj "polityki" pod pŁaszczykiem "humanitarnej pomocy". Jesteś wstrętna z tym rozdwojonym jezykiem. Odpowiedz Link
muszka61 Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 14:23 kasiu nie dosyc uwaznie czytałas ten wywiad - bo pominęłaś bardzo istotny wątek o utraconych 10 latach z życia rodziny. podziwiam podobnie jak i ty jego działalność muzyczną, rozliczne pasje - tymbardziej że odniósł sukces. jako człowiek starszy dojrzalszy pewnie ocenił co jest dla niego istotniejsze i realizuje sie teraz również na innym polu, będąc jednocześnie blisko rodziny i nie rezygnując do końca z drugiego zawodu. czy byłby bardziej ludzki i miły gdyby był wolny... - to ja tobie poradze kasiu - ...słuchaj trochę więcej muzyki w końcu łagodzi obyczaje. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 14:32 a mnie najbardziej zafrapowal jeden punkt.... ----- *jakie stosujecie gumy?wulkanizator Odpowiedz Link
kasia748 Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 16:20 w takim razie jeszcze raz bardzo proszę NIE WYBIERAJMY GO NA WÓJTA niech nie traci nastepnych 4 lat,niech odzwyczai się od znieważania ludzi,niech wróci na łono rodziny bo tam odzyska /może/ludzką twarz.Może jego żonie i dzieciom uda się na powrót zrobic z niego człowieka takiego jakim był 4 lata temu,życzę im tego z całego serca. Odpowiedz Link
muszka61 Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 18:03 tylko proszę nie padaj na kolana przed wyborcami Odpowiedz Link
raszynstraszyn Re: Piotr Iwicki muzyk 21.11.06, 14:39 do patrzacy z boku-czy chodzi o wątek leśny? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Piotr Iwicki muzyk 22.11.06, 22:25 raszynstraszyn napisała: > do patrzacy z boku-czy chodzi o wątek leśny? ------ raczej o punkt(szeroko pojmowany) z ktorego sz.majewski zrobil show-taki o oczach i owsie... *dobrze kojarzymy-biuro matrymonialne Odpowiedz Link
kabaniarz Re: Piotr Iwicki muzyk 24.11.06, 23:29 podobno piotruś posiada niezwykłe umiejętności grania na flecie, organizuje niedługo kapele, chciałbym go zobaczyć z największą przyjemnością w kapeli, przy bębenkach, czy z to z fletem w ustach, ma radość byłaby o tyle większa, że nie musiałbym go widzieć na stanowisku szefa Raszyna Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Piotr Iwicki muzyk 06.05.07, 23:28 --- *kto organizuje teraz koncerty w kosciele?... Odpowiedz Link