Dodaj do ulubionych

niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

21.09.09, 12:59
Nie wiem jak to wyjaśnić,ale to uswiadamianie,to uzdrawianie
działa!tchnę wszystko w zawrotnym tempie,czuję to naprawdę,godzę
się,obym tego nie przerwała...........mam wyjebane napisałam
wczoraj,mam ale na wszystko co złe!!!!!!!!!!i jeśli ktoś pomysli ,ze
mam zryty mózg,ok!!!!!!!!zrobię z tego dobry użytek!!!!kocham to co
czuję,dziękuję Wam bdp,to tak naprawdę wspaniali ludzie,widzą i czują
więcej,przyjmijmy to!!!!!!!!wezmy to,poczujmy,to jest naprawdę swietny
pomysł na nasze udręki!!!!
Obserwuj wątek
    • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 21.09.09, 17:21
      i fuck jeśli jest tak,że nie jest tak jak czuję,to fuck na to,ten czas
      przebudzenia- to jest piękne,mam 25 lat i czuję to pierwszy raz w
      życiu,i fuck warto było!!!!!!!!!!!!dlatego wyłączam się-może to
      następna choroba,to fuck wolę tę,really tę kocham,tej chcę!!!!!!!!!!i
      będę do Was wpadać ,by mówić Wam to!!!!!!!!
      • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.09, 17:45
        i boję się,że na to co czuję ludzie wpadają przed smiercią,ale fuck na
        to, warto
        było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • annarchia Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.09, 18:55
        Może masz okres hipomanii? :P Też miewałam takie...
        • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 21.09.09, 19:23
          wiesz wierzę w to ,że nie,że to co czuję nie opuści mnie,wiem o
          tym,teraz prawdziwe rzeczy nastrajają mnie i na nie właśnie jestem
          wrażliwa,ale przeraża mnie ten cały proces uświadamiania,strasznie dużo
          i szybko,boję się nie zdązę tego wszystkiego poukładać i że naprawdę
          sfiksuję,ale staram się,powoli,wszystko powoli i końcowy efekt będzie
          perfekt!!!!!!!!
    • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 21.09.09, 18:14
      nie bójcie się !!!!!!!!!!piszcie do mnie!!!!!!!ja jestem tu cały
      czas,przynajmniej często przez ten tydzień(wzięłam na ten swój czas
      urlop,hehe)
      • liljah Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.09, 19:17
        Ja nie widze sensu pisac do kogoś, kto odpowiada jednym zdaniem "wal się na ryj"
        • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 21.09.09, 19:26
          te fuck off jest przez te moją ekspresję,sorki wielkie,to nie do
          was,chodzi mi o to by odsunąć wszystkie dziwactwa,i spojrzec na to
          wszystko poprostu,absolutnie to nie do Was!!!!!!!!!!
          • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 21.09.09, 19:33
            i nie na wszystko,pogodzić się z tym,ze na nie wszystko można mieć
            wpływ,zrobię wszystko dla mojego swiata,otoczenia najblizszych mi
            wokół,odstawiam te dziwactwa,zrobie wszystko aby ukoić przewszelki ból
            mych ludzi,jeśli nie będą tego chcieli wziąć,wezmą kiedy indziej,moze
            nie ode mnie i na to tez się zgadzam,rozumiecie nie ważne od kogo się
            to dostanie,żeby wszystko było dobrze,poprostu,szczerze,nie czaruję ja
            to czuję...
            • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 21.09.09, 19:35
              jeśli Was to nie rusza to szczerze ubolewam ,wezmę ten ból..........
        • annarchia Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 21.09.09, 19:57
          liljah napisała:

> Ja nie widze sensu pisac do kogoś, kto odpowiada jednym zdaniem "wal się na ryj
          > "

A kto i kiedy tak Ci napisał??? Autor wątku..?
    • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 21.09.09, 19:42
      i widzicie moją walkę,bo opisuję mnie wiecej co czuję....ja poprostu
      staję na nogi,i czuję ,ze nie można tego zniszczyc tak poprostu....
      • liljah Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.09, 21:02
        Anarchia, tak, Stefanczanka.
        • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 21.09.09, 22:18
          nie, nie mówię tego,uczę się jak wyrażać głębię tego co czuję uwierz
          mi,raz to wychodzi lepiej raz gorzej,jak bym miała wszystko w dupie to
          by nie miało sensu,wtedy to naprawdę bym była pokręcona i nie wiem czy
          Ty liljah sprzeciwiasz się dla samego sprzeciwu i mnie rozumiesz badz
          się starasz i szczerze mnie to obchodzi...tak ,właśnie to czuję..
          • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 21.09.09, 22:32
            i czuję to wszystko całym ciałem,myslałam ,ze się autentycznie uduszę
            dzisiaj,to było straszne,poprostu chcę powiedzieć -godzę się ztym
            wszystkim-ciężko jest strasznie-ale dam radę,czuję to już i tu....
            • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 21.09.09, 23:10
              i jutro to powiem mojemu ojcu(pierwszy raz w życiu),by mu ulżyć,by nie
              czuł się winny,by mógł spokojnie żyć,wtedy i ja będę
              spokojniejsza..........rozumiecie to???sama wychodzę z tego piekełka,to
              w końcu ja znam się najlepiej!tylko dajcie mi więcej otuchy,co?
              please.............
              • elzbieta007 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 21.09.09, 23:23
                Tak czytam ten wątek, czytam, czytam... Co to za bełkot?
                Wiesz z grubsza, o co Ci chodzi?

• stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 21.09.09, 23:27
                  dla mnie to najważniejsze w życiu dla Ciebie bełkot,nie lubię gdy
                  ludzie chcą dowalić,bo to nie o to chodzi,ale fajnie,ze się
                  odezwałaś.............................................................
                  • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 21.09.09, 23:38
                    i nie rozumiem dlaczego Wy nie rozumiecie,powinnam być na forum z inną
                    chorobą czy jak?czy wogóle pisanie z ludzmi których się tak naprawdę
                    nie zna nie ma sensu poprostu,nie znacie mnie i poprostu nie
                    rozumiecie,różnica jest taka ,że ja staram się zrozumieć Was,a Wy mnie
                    nie i ok kupuję to,rozumiem.
                    • elzbieta007 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 22.09.09, 00:27
                      > i nie rozumiem dlaczego Wy nie rozumiecie
                      No właśnie. Więc wytłumacz, o co Ci chodzi w tym wątku. Wydajesz się być pełna
                      euforii, ale nie wiadomo, czego ta euforia dotyczy. Jeśli chcesz nam coś
                      przekazać, to napisz, co to takiego. Z samego zachwytu, że wiesz, nie wynika dla
                      nas, czym jest to, Co wiesz i czym się zachwycasz.
                      • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 22.09.09, 12:08
                        Wiem,że właśnie startuję do lepszego życia,godzę się z tym co było i
                        jak było,a to musiał by Wam opisać specjalista.
                        • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 22.09.09, 13:05
                          też wydaję mi się ,ze każdy z nas jest inny,nie wiem czy forum jest
                          dobrym miejscem na pisanie o szczegółach z mego zycia,dlatego daje
                          wam tylko ogólniki.wydawało mi się ,ze ludzie z bpd mają poczucie
                          wstydu i lęku zaczerpniętego z dzieciństwa,to z tym się godzę właśnie
                          i myślałam ,ze to zrozumiecie,i chciałabym Wam dać choć mały bodziec
                          do większego optymizmu,do wyjścia dalej,bo narazie stoicie w miejscu,
                          opisując choc troszeczkę,widocznie to jest za mało.gdy pisałam
                          wczesniej o sobie,podobał Wam się mój ból,gdy piszę,że boli już dużo
                          mniej-odwracacie się i to też rozumiem.
                          • fokreses Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.09, 19:48
                            już tylko LOBOTOMIA Ci pomoże!... hehehehehehe
                            • stefanszczanka5 Re: niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.09, 21:47
                              fokreses napisał:

> już tylko LOBOTOMIA Ci pomoże!... hehehehehehe

Cóż za humor,Dobre,hehehehhehehehe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka