niki39 bardzo dobry dietetyk on line 29.11.12, 11:28 Dla mnie i mojej przyjaciółki Kasi bardzo dobry dietetyk on line to Pani Agnieszka Biernat z Gabinetu Dietoterapii. Przyjmuje pn-pt 9-21 po wcześniejszym kontakcie telefonicznym lub na Skype.Pomogła mi w Hashimoto. Ułożyła smaczny i nieskomplikowany jadłospis, na poradach dawała kopniaka i motywowała do zmian, w moimi przypadku było to niezbędne:-) Kasia natomiast korzystała z pomocy Gabinetu Pani Agnieszki Biernat z kuracji przeciw candidzie którą leczyła parę miesięcy wcześniej bezskutecznie,i dopiero u niej wreszcie się udało. Polecam,kobieta na prawdę zna się na rzeczy i bardzo się stara :-) Odpowiedz Link
ana.ania18 Re: bardzo dobry dietetyk on line 25.09.18, 17:32 Mogę polecic Pana Aleksandra z poradni Ikar :) (www.poradniaikar.pl) Jest cieplą serdeczną osobą. Podchodzi indywidualnie do pacjentów. Świetny jest z nim kontakt a przede wszystkim pokazuje, ze dieta to nie kara Odpowiedz Link
maja1223 Re: bardzo dobry dietetyk on line 30.05.19, 13:33 Ja mogę Ci polecić konsultacje dietetyczne na stronie drogerii Natura. Fachowa i konkretna pomoc. Minus 4kg w 1,5 miesiąca. Wchodzisz na ich stronę i tam masz czat :) Wystarczy sprawdzić. Jestem pewna, że będziesz zadowolona :) Odpowiedz Link
ameliaamelkaamelia23789 Re: bardzo dobry dietetyk on line 04.04.26, 08:48 Uważam, że najlepiej jest się zgłosić do dietetyka. Polecam stronę projektzdrowie.info/. Odpowiedz Link
boisfarine Paulina Szczechowicz 05.12.12, 08:42 jest z Poznania ale robi też diety online poradnia-dietetyczna.com.pl/dietetyk-online,7,pl.html Odpowiedz Link
asia_zielona Re: sprawdzony dietetyk on line 08.12.12, 09:49 Polecam dwie Panie dietetyk, które udzielają porad online (są z Wielkopolski): ekoj.pl/katarzyna-koneczna,75.html ekoj.pl/agnieszka-straburzynska,76.html Bardzo profesjonalnie i odpowiedzialnie podchodzą do swojej pracy :) Odpowiedz Link
dieteykdorota Re: sprawdzony dietetyk on line 08.12.12, 20:25 Sprawdzony dietetyk on-line www.twojadobradieta.pl dieta 7-dniowa za 39 zł Tanio i profesjonalnie. Odpowiedz Link
gumoz Re: sprawdzony dietetyk on line 12.02.13, 00:29 www.kwestia-diety.pl, w cenniku nie ma co prawda ze "online", ale wysylaja tez diete w ten sposób, bo ja tak mialam, bo nie jestem z poznania juz, niestety;) ale polecam, fajna dieta! Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: sprawdzony dietetyk on line 17.01.13, 21:08 Bardzo chętnie pomogę. Ułożę dietę, zmotywuję! Jestem doświadczonym dietetykiem z sukcesami. Pomagam przez ułożenie diety on-line albo dojeżdżam do klienta. Nie używam suplementów, a dietę dopasowuję do osoby, uwzględniając jej potrzeby. zapraszam na stronę www.dietetyka.waw.pl, tel. 501 82 99 22 Odpowiedz Link
agnes7nk Re: sprawdzony dietetyk on line 01.02.13, 19:33 www.dietalia.com.pl sprawdzona, rozsądna, bez udziwnień, normalne produkty spożywcze. Dieta na miesiąc koszt 100zł. Odpowiedz Link
kri-s82 Re: sprawdzony dietetyk on line 24.02.13, 17:05 Polecę ten, który mi samemu polecił mój znajomy - dietetyka-online.pl - kontakt bezproblemowy, spełnił moje oczekiwania. Chociaż na pewno jeśli jakaś poważniejsza sprawa związana z chorobą, to warto by było się przebadać porządnie w gabinecie. Odpowiedz Link
mam1977 Re: sprawdzony dietetyk on line 03.04.13, 13:56 ja znalazlam babeczke ktora kocha odchudzac jest pod mailem prawie caly dzien Mowi co zrobic z rzeczy ktore mamy pod reka do jedzenia Daje proste przepisy Ja (tak mi sie wydawalo) ciagle jadlam.....a ona krzyczala ze za malo Idac do niej (on line hehe) uslyszalam ze jestem niedozywiona a tu nadwaga +15kg:) jesli chesz moge ci dac namiar na nia odezwij sie na mail mam1977@gazeta.pl Odpowiedz Link
mam1977 Re: sprawdzony dietetyk on line 20.05.13, 10:41 ja znalazlam babeczke ktora kocha odchudzac jest pod mailem prawie caly dzien Mowi co zrobic z rzeczy ktore mamy pod reka do jedzenia Daje proste przepisy Ja (tak mi sie wydawalo) ciagle jadlam.....a ona krzyczala ze za malo Idac do niej (on line hehe) uslyszalam ze jestem niedozywiona a tu nadwaga +15kg:) jesli chesz moge ci dac namiar na nia odezwij sie na mail do tej Pani megilen9@gmail.com Odpowiedz Link
robert0t Re: sprawdzony dietetyk on line 13.06.13, 16:55 Jeśli interesuje Was sprawdzony dietetyk łódź - polecam dr Kusowską. Pomimo cukrzycy, dałem radę zrzucić 10 kg. www.kusowska.pl/ Odpowiedz Link
robert0t Re: sprawdzony dietetyk on line 19.08.13, 13:38 Ja również mogę gorąco polecić doktor Kusowską. Znajomy mi polecił i nie żałuje, dużo zszedłem z wagi i czuję się wreszcie zdrowo. Podaję linka kontaktowego, jakby ktoś się zdecydował: lekarze.mamzdrowie.pl/joanna-kusowska-internista-diabetolog-kardiolog-lodz - diabetolog łódź. Odpowiedz Link
krzydwi Re: sprawdzony dietetyk on line 20.05.13, 17:15 Polecam www.kwestia-diety.pl Sprawdzony, jest możliwość również diety on-line. Odpowiedz Link
dzidka70 Re: sprawdzony dietetyk on line 12.06.13, 13:48 Ja korzystałam kilkakrotnie z porad online u dr Katarzyny Kowalcze, ustala spersonalizowaną dietę, także jadłospisy, jesli tego chciałam, a nawet listę zakupów do ich zrealizowania:) Można też umówić się na wizytę "klasyczną', ja też wybrałam opcję "zakupy z dietetykiem" i pod jej okiem uczyłam się mądrych zakupów.Polecam, bo babeczka, wie co robi. jej strona internetowa to www.dietoterapia.waw.pl Odpowiedz Link
myszak25 Re: sprawdzony dietetyk on line 02.07.13, 11:30 Cześć Słuchaj jeżeli dla Ciebie to nie problem skorzystac z porady dietetyka przez internet to polecic Ci moge z reka na sercu pewna Pania z Zielonej Góry, dzieki której schudłam 22 kg;) Zdrowo i bezpiecznie było. Dzieki Bogu bez efektu jojo. tylko ze przyjmuje klientow on-line. Ja skorzystalam z jej pomocy chociaz wydawalo mi sie, że internet to nic w porownaniu do reala. Mylilam sie. Jezeli znasz swoje choroby, wage i wymiary ciala to sprawa zalatwiona. Niczym sie nie rózni od wizyty w gabinecie. Odpowiada profesjonalnie na maile i jest sie pod stala opieka... Co najwazniejsze ze cena jest nawet przystepna. Akurat mialam kryzys finansowy, wiec zalezalo mi na oszczednosci. Polecam Pania Hanie z Nowej Soli kolo Zielonej Góry dietetyk online. Podam ci strone. Poczytaj sobie jak cie zainteresuje www.empressa.pl Odpowiedz Link
mam1977 Re: sprawdzony dietetyk on line 08.08.13, 11:32 Czesc wszystkim Udalo mi sie schudnac 20 kg no prawie......moze 18:) Dosyc dlugo to trwalo bo od poczatku roku Ale to troche moja wina...bo mialam kryzysy Dlaczego nikt nei reklamuje diet ze zdrowym odzywianiem? czemu tyle lat mnie karmiono slodkimi gadkami ze miesiac dwa schudne i bajka Ale ja sie pytam co dalej Wiec znalazlam fajna Pania on line co mi tlukla do glowy jak jesc co jesc i kiedy Tak zebym nie czula sie ze jestem na diecie Zebym mogla wychodzic do ludzi i jesc Abym mogla patrzec jak rodzina i dzieci jedza frytki I udalo sie zmienic nawyki zywieniowe Nie myslalam ze to mozliwe I mowei wam nie sa potrzebne diety cud Nie ma co wydawac kasy na ttabletki trujace nas..... Lepiej nauczyc sie jesc zdrowo i chudnac Jedzenie takie nie oznacza liscia salaty na obiad Ja teraz jem wiecej niz kiedys Ale...mam pytanie jak wy sie nauczyliscie uprawiac sport To moja zmora jest Nie umiem sie zmusic Moze sa jakies spospby Nie lubie byc zmeczona i sie meczyc:) jesli ktos chce to podaje mail do osoby ktora mi pomogla megilen9@gmail.com Koszt to chyba ok 100 zl calosc Odpowiedz Link
maniekpi Re: sprawdzony dietetyk on line 21.11.13, 13:44 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
colamonolapluscocacola Re: sprawdzony dietetyk on line 11.12.13, 02:10 Ha! w prawdzie już dzisiaj chwaliłam Panią Olę z Poradni dietetycznej jeszfresh.pl na tym forum ale skoro wpadłam jeszcze na ten temat to pomogę. Otóż poradnia znajduje się w warszawie ale oferuje również usługi Online - serdecznie polecam ze swojego przykładu. Ja schudłam a reszta mojej rodziny też na tym skorzystała. Jest to DOBRY DIETETYK! Odpowiedz Link
ali-cjaa Re: sprawdzony dietetyk on line 20.12.13, 20:27 Ja dostałam chyba 2 lata temu namiar na panią dietetyk, która właśnie udziela porad online. Schudłam wtedy 12 kg i przez te 2 lata waga nie wróciła. Przepisy w jadłospisie super. Szybkie do przygotowania i przede wszystkim było to coś zupełnie innego niż dotychczas jadłam. Polecam serdecznie!! tu macie mail do pani dietetyk dieta.wawa@gmail.com Czasem warto zaryzykować i zmienić coś w swoim życiu:) Odpowiedz Link
dietetyk.beata Re: sprawdzony dietetyk on line 19.01.14, 14:55 Dieta bez cudów, czyli profesjonalne porady świeżo-upieczonej dietetyczki!!! Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, szukając dla siebie zajęcia, które pozwoli mi jednocześnie być matką i realizować się zawodowo jako dietetyk, wymyśliłam – udzielanie porad dietetycznych on-line. Proszę się nie bać słów „świeżo-upieczona”, bo to akurat gwarancja, że podchodzę do sprawy poważnie i profesjonalnie – nie chcę narobić sobie kłopotów na początku kariery zawodowej. Ponadto dietetyka to moja pasja i sama również staram się zdrowo odżywiać, choć nie jest lekko, gdy jest się uzależnionym od czekolady ;-) Moje doświadczenie?? zajęcia i praktyki w takich placówkach jak: szpitale, zakład gastronomiczny, ośrodek pomocy społecznej, żłobek/przedszkole. Ponadto bezpłatna pomoc moim znajomym, którzy byli chętni poddać się moim zaleceniom – ale tutaj niestety potrzebna jest cierpliwość i konsekwencja pacjenta, a z tym gorzej. Może jakby zapłacili to by się stosowali ;-) Napisałam dwie prace dyplomowe na podstawie badań: 1. „Aktywność ruchowa a nadwaga w opinii kobiet” 2. „Żywienie dzieci do 3 roku życia” Dość o mnie, teraz cos na temat mojej usługi! Jak to wygląda?? Na początek wysyłasz do mnie maila o treści np. „Jestem zainteresowana/’ny poradą dietetyczną. Pozdrawiam, Imię i Nazwisko.” W odpowiedzi otrzymasz ankietę, kilka dodatkowych pytań i wszelkie niezbędne informacje o naszej relacji „pacjent – dietetyk”. Otrzymane dane, załączniki, informacje – zweryfikuję, ocenię – jeżeli będę w stanie Ci pomóc wyślę maila akceptującego zlecenie, jeżeli będzie potrzeba poproszę o kolejne dane. I dopiero tutaj zaczynają się koszty – wysyłasz 50zł na moje konto. W odpowiedzi otrzymujesz: - analizę stanu odżywiania, - analizę stanu zdrowia, - wyliczenia (BMI, WHR, Wskaźnik wagowo-wzrostowy Mw) - plan działania (założenia, zmiany) – i tutaj od Ciebie zależy jak dalej potoczy się nasza relacja) Jeżeli jesteś zainteresowana/’ny mailowaniem ze mną zapraszam i proszę o kontakt na maila: dietetyk.beata@interia.pl Odpowiedz Link
1anna9 Re: sprawdzony dietetyk on line 26.07.14, 14:08 Znam dobrego dietetyka i trenera personalnego z Lublina , który ułoży dla Ciebie indywidualny plan żywieniowy biorąc pod uwagę Twoje preferencja smakowe :) Sama korzystam z jego usług i jestem strasznie zadowolona, chudnę i co najważniejsze nie chodzę głodna ! Prowadzi konsultacje on-line :) Szukaj : 4everfit.pl/ lub www.facebook.com/trener4everfit Odpowiedz Link
katrimatri Re: sprawdzony dietetyk on line 11.10.14, 22:01 Ja korzystałam z usług dietetyk online ze strony jeszfresh.pl/oferta/dietetyk-online i jestem bardzo zadowolona. Dietetyk wg mnie naprawdę warty polecenia. Na Facebooku odpowiadają za darmo na pytania związane z dietetyką... www.facebook.com/jeszfresh Odpowiedz Link
maga000 Re: sprawdzony dietetyk on line 17.12.14, 16:18 Korzystałam z konsultacji przez skype z panią Moniką Górzyńską mgorzynska.pl/ dla mnie jest najlepsza. Można jej spokojnie zaufać i opowiedzieć o swoim problemie. Uświadomiła mnie co jest dla mnie wskazane i jak mam planować posiłki. Chciałam po prostu zacząć zdrowiej się odżywiać i mi w tym pomogła. Odpowiedz Link
asia_balba dietetyk 21.01.15, 09:21 Pora się wziąć za siebie. Już nie chodzi o wygląd, figurę modelki tylko dobre samopoczucie, po przepracowanych 8 godzinach przed komputerem. wyszukałam bezpłatne porady na facebookowym pagu pl-pl.facebook.com/PhilipiakMilanoPoland Czy te rady są wiarygodne? Odpowiedz Link
monika1523 Re: dietetyk 21.02.15, 16:39 Co to za porady? W jakich godzinach? Chętnie z korzystałabym. Odpowiedz Link
johanesmax456 Re: dietetyk 22.02.15, 18:48 Co niedziela możesz wziąć udział na profilu Philipiaka Milano na facebooku. Dziś nawet jest spotkanie od godz. 19. Odpowiedz Link
monika1523 Re: dietetyk 23.02.15, 16:34 Czy muszę mieć konto na FB aby uczestniczyć w spotkaniu? Odpowiedz Link
johanesmax456 Re: dietetyk 27.02.15, 09:57 Monia trzeba mieć konto na fb. I jak brałaś udział w zeszłym tygodniu w tym spotkaniu? Odpowiedz Link
monika1523 Re: dietetyk 28.02.15, 20:39 Tak musisz mieć konto. Udział jest prosty , zadajesz pytanie w komentarzach i i to wszystko. Odpowiedz Link
nnop Re: dietetyk 02.04.15, 15:35 jak chcecie schudnac to raz a konkretnie, najlepiej chodzic do gabinetu, kazdy poleca swoja dieteteyczke to ja tez polece pania Ewe Chojnacka z Krakowa z Kościuszki- zreszta jak widac opinie ma niezle www.rankinglekarzy.pl/lekarz/ewa-chojnacka,172813/dietetyk-dietetyk-dzieciecy/krakow/#opinie Odpowiedz Link
wikizub Re: sprawdzony dietetyk on line 03.03.15, 13:16 Ja długo miałam problem ze znalezieniem dobrego dietetyka. Na stałe przebywam za granicą UK, a tutaj służba zdrowia doprowadza mnie do szału. Dietetyk zaproponował mi dietę strażników wagi - zupełnie bez sensu - natomiast moja córeczka choruje na cukrzycę - postanowiłam poszukać dietetyka on-lne dla siebie i córki - tak trafiłam do firmy DOR-DIET i dietetyk Magdaleny Palińskiej. Gorąco Wam polecam!!! Dostepne sa zarówno diety online jak i dla szczęśliwców porady w gabinecie. Mnie bardzo pomogła. W cztery miesiące zgubiłam 15kg, ale to jeszcze nie koniec, a moje dziecko, ma zdrową zbilansowana dietę. Ja nie miałam pojecia, ze dieta w cukrzycy może byc fajna i ciekawa, brakowało mi pomysłów. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link
norwey33 Re: sprawdzony dietetyk on line 03.05.15, 22:28 Ja polecam polskidietetyk.eu, właśnie dla osób które mieszkają za granicą, co prawda ja z Oslo ale wszyscy tam chwalą. Odpowiedz Link
filipek_ania Dietetyk online lub we wrocławiu 14.04.15, 17:40 Polecam , zapoznajcie się z opiniami www.znanylekarz.pl/radoslaw-bernat/dietetyk/wroclaw Ania Odpowiedz Link
dietetykgorzow Re: sprawdzony dietetyk on line 22.04.15, 20:11 Witam serdecznie. Z całego serca polecam Poradnie Dietetyczną Naturalnie Dla Zdrowia Pani Kamili Dulęby-Dziębowskiej na ulicy Sikorskiego w Gorzowie Wlkp. Trzeba się umawiać telefonicznie. Miałam problemy w wysokim poziomem cukru, po zastosowaniu diety Pani Kamili schudłam prawie 20kg!!! (bez ćwiczeń-gdybym je dodatkowo stosowała to efekty byłyby szybsze), a cukier mam w normie. Jest to dietetyk z doświadczeniem, ogromną wiedzą i ceną odpowiednią na kieszeń zwykłego człowieka. Raz zainwestowane pieniążki zaowocują rewelacyjnym stanem zdrowia i super figurą. Nie trzeba stosować żadnych dodatkowych suplementów (co polecają inni dietetycy w Gorzowie-robią na tym kasę), a witaminy zostaną dostarczone dla naszego organizmu poprzez profesjonalnie dobraną dietę przez Panią Kamilę. Jeszcze raz BARDZO POLECAM! WARTO!!! Odpowiedz Link
kkilim Re: sprawdzony dietetyk on line 03.06.15, 17:29 ja znalazlam panią dietetyczkę, która ułożyła mi jadłospis przy wrzodach żołądka. naprawdę godna polecenia. wypełniłam ankietę na ich stronie i w ciągu chyba 5 czy 6 dni miałam gotową dietę specjalną. Ich strona to: eatbefit.pl Odpowiedz Link
dietetyka.dietetyk Re: sprawdzony dietetyk on line 25.06.15, 09:32 Bardzo serdecznie polecam Ci dietetyk-dietetyka-krakow.eu/! Uzyskasz fachową, darmową poradę poprzez wiadomość na adres mailowy :) Odpowiedz Link
je.am Re: sprawdzony dietetyk on line 07.07.15, 22:30 gorąco polecam panią Agnieszkę Biernat www.dieta.eko.org.pl świetna specjalistka, korzystałam z konsultacji na skype i jestem bardzo zadowolona z efektów! Szczególnie cenię to, że skutecznie zmieniła moje nastawienie do jedzenia. Teraz wiem jak się odżywiać , by być zdrową i? szczupłą:) Odpowiedz Link
iwonam80 Re: sprawdzony dietetyk on line 28.07.15, 14:55 Zerknij tutaj. Osobiście korzystałam i polecam: Trener personalny Albert Kośmider Odpowiedz Link
anuula89 Re: sprawdzony dietetyk on line 17.08.15, 11:04 Znajdźcie na facebooku centrum żywienia i dietetyki Jabłuszko w galerii ursynów , mają też opcje online :) ja jestem mega zadowolona Odpowiedz Link
zuzi87 Re: sprawdzony dietetyk on line 17.10.15, 10:20 Ja polecam panią Paulinę. Jej strona www.dietetyka-medyczna.pl. Dzięki diecie ułożonej na podstawie ankiety schudłam 7 kg i mam w planach zrzucić jeszcze kilka kilogramów. Dania łatwe, bez dziwnych produktów i szybkie, co mi bardzo odpowiada. Polecam :) Odpowiedz Link
iron-woman Re: sprawdzony dietetyk on line 17.10.15, 16:45 Witam. Jestem dietetykiem po studiach licencjackich, cukrzykiem i amatorem kulturystyki ;) Z mojej strony wymagam szczerości. Oferuję współpracę online. Gdyby była Pani zainteresowana zapraszam do kontaktu przez bloga www.facebook.com/Ironwoman-1409192416055588/ Odpowiedz Link