ja4466cek 24.04.13, 22:24 Szukam dietetyka, który ma doświadczenie w pracy z anorektyczkami poparte sukcesami. Miasto: Warszawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniekpi Re: Szukam dietetyka pracującego z anorektyczkami 21.11.13, 13:54 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
majenkir Re: 21.11.13, 14:26 maniekpi napisał: > Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii l > ekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. > To samo tyczy się cukrzycy. Nie wstydzisz sie takie bzdury pisac? Odpowiedz Link
maniekpi Re: 21.11.13, 15:21 Do majenkir Bardzo proszę o wyrażanie się jaśniej i do rzeczy! Odpowiedz Link