malyszon1 19.05.13, 20:57 Jeśli ktoś chciałby skorzystać z porad online to zapraszam na www.dietek.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniekpi Re: dietetyk online 21.11.13, 13:51 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
gola_wiola Re: dietetyk online 19.10.18, 13:18 bardzo dobry dietetyk online www.akademiazz.com.pl/oferta/dietetyk-online Odpowiedz Link
aga12309 Re: dietetyk online 16.02.19, 16:34 bardzo dobry dietetyk onlina i skutezcny a przy okazji nie jest drogi to www.bodydietann.online Odpowiedz Link