Dodaj do ulubionych

Dobre programy do mailingu

16.01.14, 17:35
Mam wysyłać regularnie mailing do dość sporej liczby adresów pocztowych. Nikomu zewnętrznie zlecać tego nie zamierzamy. Przydałby się więc jakiś program, który ułatwiłby to zadanie, oczywiście taki, który radziłby sobie z filtrami antyspamowymi. Co byście byli skłonni polecić. Proszę o argumentację.
Obserwuj wątek
    • lavuss Re: Dobre programy do mailingu 20.01.14, 15:01
      tak przy okazji: "Z badania Email Marketing Industry Census 2013 przeprowadzonych przez
      organizację E-consultancy wynika, że dwie trzecie marketeróe (66%) uważa
      email marketing za formę internetowej reklamy z doskonałym lub dobrym
      wskaźnikiem zwrotu z inwestycji (ROI). Email marketing ustępuje
      efektywności jedynie pozycjonowaniu w wyszukiwarkach (SEO)". To o czyms świadczy.
      • bart_34 Re: Dobre programy do mailingu 16.12.14, 15:22
        Z filtrami nieźle radzi sobie Graphic Mail. MA sporo funkcji, integracji i cenowo wychodzi konkurencyjnie w stosunku do freshmaila.
    • malczik23 Re: Dobre programy do mailingu 23.01.14, 17:49
      Nie wiem, czy wspominano już o łatwości obsługi freshmaila i przyjaznym interfejsie. Jak to wygląda w praktyce można zobaczyć tutaj.
    • volande28 Re: Dobre programy do mailingu 27.01.14, 12:40
      Na plus we freshmailu to, ze ma dobry system personalizacji na podstawie j.polskiego. Nie jest to obecne w programach anglojęzycznych. A freshmail poznaje płeć po imionach, dostosowuje odpowiednią formę, łatwiej takie coś się czyta odbiorcom i budzi większe zaufanie.
    • handvelt Re: Dobre programy do mailingu 28.01.14, 10:45
      Skorzystałem z polecanego freshmaila i muszę powiedzieć, że nie zawiodłem się. Rzeczywiście obsługa prosta i czytelna, no i cały czas wgląd w skuteczność i w to, jak to wygląda w praktyce. Przydało się.
    • Gość: Karol Re: Dobre programy do mailingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 21:46
      Polecam bardzo prosty programik do emailingu o nazwie Emailer, mam nieduże bazy danych adresowych i program dobrze sobie radzi z wysyłkami masowymi.

www.emailing.strefa.pl/
      pozdrawiam
      Karol
    • tengelo Re: Dobre programy do mailingu 28.07.14, 22:49
      Nie będę oryginalny - freshmail.com
    • Gość: howle Re: Dobre programy do mailingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 15:53
      wśród moich znajomych jak pytałem to albo używali tego fresh albo admailera. w koncu zdecydowałem się na admailera, też jest dość popularny. wysylka przez zew skrzynki, ma filtry przeciw spamowi. zainstalowalem na serwerze i wysylka nieograniczona
    • Gość: oleks Re: Dobre programy do mailingu IP: *.szczecin.mm.pl 07.09.14, 14:57
      kupiłem Admailera, jakos wyszlo mi nie najdrozej i wysyłka nieograniczona
      • magnol.ka Re: Dobre programy do mailingu 11.10.14, 15:50
        również używam tego programu
    • fluder567 Re: Dobre programy do mailingu 14.10.14, 14:59
      ja korzystałem z frash maila i dał radę
    • sfink-s70 Re: Dobre programy do mailingu 11.01.15, 14:53
      kiedyś wysyłałem admailerem, o tych pozostalych słyszałem, ale nie korzystałem
    • frankthe1st Re: Dobre programy do mailingu 21.02.15, 22:04
      aweber i mailchimp - oba nie do pobicia! Mailchimp do 2 tys. wysyła za darmo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka