acek2004 16.05.06, 18:01 jakos mam wrazenie, ze to przed czym uciekalismy z forum grecja i cypr, dopadlo nas i tutaj.. czy to tylko moje wrazenia ??? pozdr acek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecja-ellada Re: wrazenia personalne... 16.05.06, 20:42 acek2004 napisał: > > jakos mam wrazenie, ze to przed czym uciekalismy z forum grecja i cypr, > dopadlo nas i tutaj.. czy to tylko moje wrazenia ??? Zastanawiałam się dziś w biurze nad forum i nad tymi pytaniami co tu się mnożą. I podjełam (a właściwie przypomniałam sobie coś z zimy - że miałam wywalać takie posty, co prawda to nie trole... ale... stawiam kropki, bo nie chce by osoby, które szukają jakiejś pomocy tu na forum, bo sobie nie radzą w szukaniu na zagranicznych stronach, ale co Nas to ? Tylko czy one tu więcej zajrzą, czy bedą z Nami rozmawiały (pisały) ? Według mniw - nie bedą. Dlatego biore się do pracy. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: wrazenia personalne... 07.06.06, 09:24 grecja-ellada napisała: >.... że miałam wywalać takie posty, co prawda to nie trole... ale... stawiam kropki, bo nie chce by osoby, które szukają jakiejś pomocy tu na forum, bo sobie nie radzą w szukaniu na zagranicznych stronach, ale co Nas to ? Tylko czy one tu więcej zajrzą, czy bedą z Nami rozmawiały (pisały) ? Według mniw - nie bedą. Dokladnie identyczne wrazenia mam z naszego forum (Polki-w-Gr), ktore wspoladministruje od jakiegos czasu. Tez coraz czesciej mamy zgloszenia takich osob. OK. Nic one nie zawinily, szukaja pomocy/info takiej czy innej. Wpuszczamy. I co? Jest dla mnie jasne, ze jak sie wchodzi w nowe towarzystwo to wypadaloby sie przedstawic. Pomijajm fakt, ze nie dopisuja sie do watkow zapoznawczych przyszpilonych dla jasnosci na widoku ale moze choc kilka slow o sobie a nie od razu bo ja chce to czy tamto. Po drugie i najbardziej wkurzajace jest to, ze prawie zawsze nie interesuja sie swoimi watkami! Ludzie czasami cos odpowiedza, doradza, podadza bardziej wartosciowe linki. Ze autor przeczyta jestem niemal pewna ale zeby tak choc slowko, dziekuje. Rece opadaja... Tak sie chcialam wspol-wyzalic tutaj. Dzieki. Odpowiedz Link
chiara76 Re: wrazenia personalne... 07.06.06, 09:54 bachula_gr napisała: > grecja-ellada napisała: > > >.... że miałam wywalać takie posty, co prawda to nie trole... ale... stawi > am > kropki, bo nie chce by osoby, które szukają jakiejś pomocy tu na forum, bo > sobie nie radzą w szukaniu na zagranicznych stronach, ale co Nas to ? Tylko czy > > one tu więcej zajrzą, czy bedą z Nami rozmawiały (pisały) ? Według mniw - nie > bedą. > > Dokladnie identyczne wrazenia mam z naszego forum (Polki-w-Gr), ktore > wspoladministruje od jakiegos czasu. Tez coraz czesciej mamy zgloszenia takich > osob. OK. Nic one nie zawinily, szukaja pomocy/info takiej czy innej. > Wpuszczamy. I co? > Jest dla mnie jasne, ze jak sie wchodzi w nowe towarzystwo to wypadaloby sie > przedstawic. Pomijajm fakt, ze nie dopisuja sie do watkow zapoznawczych > przyszpilonych dla jasnosci na widoku ale moze choc kilka slow o sobie a nie od > > razu bo ja chce to czy tamto. > Po drugie i najbardziej wkurzajace jest to, ze prawie zawsze nie interesuja sie > > swoimi watkami! Ludzie czasami cos odpowiedza, doradza, podadza bardziej > wartosciowe linki. Ze autor przeczyta jestem niemal pewna ale zeby tak choc > slowko, dziekuje. > > Rece opadaja... > Tak sie chcialam wspol-wyzalic tutaj. Dzieki. heh, mam tak czasem na Japonii, ale z dumą przyznaję, że nieczęsto. Nie wiem, czy kraj już tak rzadko odwiedzany, że kiedy ktoś spyta, to na ogół jednak te odpowiedzi czyta i nawet podziękuje, czy coś innego (srogość Adminki... JA zawsze , jak o coś pytam , dodaję tradycyujne "z góry dziękuję za odpowiedzi" i już milej, nie?? Odpowiedz Link