matheos2 27.07.06, 09:29 Prawdopodobnie wszyscy forumowicze udali się do Grecji, bo taka cisza zapanowała w sieci...Halo, mkoże ktoś jest i wpomniałby o swoim wyjeździe do Hellady??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amigo50 Cisza. Cisza, która się wzmaga... 27.07.06, 21:14 ...to było ze Słonimskiego. W tym skwarze tutaj sam bym tego nie wymyślił. A co tu wspominać kiedy do wyjazdu jeszcze 348 godzin? ( Odpowiedz Link
q3a1 Re: Cisza. Cisza, która się wzmaga... 28.07.06, 08:26 Ja odliczam już 288-mą godzinę q3a Odpowiedz Link
matheos2 Re: Cisza. Cisza, która się wzmaga... 28.07.06, 09:01 Mnie zostało jeszcze 130.5, to na prawde jeszcze.... Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Cisza 28.07.06, 14:27 matheos2 napisał: > Prawdopodobnie wszyscy forumowicze udali się do Grecji, bo taka cisza > zapanowała w sieci... Powiem wiecej... niektorzy to nawet wrocili juz DO GRECJI po tropikalnym miesiacu pod Wawelem Roznice klimatyczne okupuja katarem do pasa i kaszelkiem, ale przynajmniej w nocy da sie spac bo temperatury ponizej 30 stopni czego w tym roku w lipcu nie mozna by powiedziec o Krakowie )) Co to sie powyprawialo? Odpowiedz Link
matheos2 Re: Cisza 28.07.06, 15:54 Dojdzie do tego, że będziemy jeździć do Grecji dla ochłody, chi, chi... Odpowiedz Link
amigo50 Re: Cisza 29.07.06, 00:15 Tak, będziemy tam jeździć żeby się ochłodzić, na polskim Bałtyku i w polskich portach będzie więcej jachtów niż tam, i woda w morzu będzie u nas czystsza, i... ...co to się ludziom od tych upałów porobiło? ) Odpowiedz Link
amigo50 Re: Cisza 01.08.06, 04:46 ...a zanim tak będzie to namawiałem i namawiam na pływanie po greckich wodach i informuję, że udalo mi się (w końcu!) zmontować I część relacji z ubiegłorocznego rejsu. Gdyby, mimo upałów, chciało się komuś zajrzeć, to zapraszam: www.amigo1.ao.pl/ Rzecz jest zupełnie świeża, choć dotyczy roku ubiegłego. Odpowiedz Link
gacek95 cisza pozorna 01.08.06, 08:23 Obejrzałam Twoje zdjęcia i aż przytkało mnie z zazdrości- a właśnie jem śniadanie przed monitotrm ze stronami o Grecji(taka choroba przedwyjazdowa(a wyjazd we wrześniu- to dopiero choroba Odpowiedz Link
matheos2 Re: Cisza 01.08.06, 11:08 No to zrobiłeś chłopie ucztę. Super jestem pod wrażeniem, czekam na nastepne. Mnie zostało 35 h.jeszcze.... Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Cisza 01.08.06, 22:19 Piękne zdjęcia! Och jak miło tak sobie wieczorkiem wrzucić taki wyspiarski pokaz slajdów Pozdrawiam! Tomek Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Cisza 28.07.06, 15:54 bachula_gr napisała: Powiem wiecej... niektorzy to nawet wrocili juz DO GRECJI po tropikalnym > miesiacu pod Wawelem Wczoraj w pogodzie słyszałam takie zdanie: Turyści polscy wyjeżdżają do kurortów Morza Śródziemnego, by zaznać ochlody. Byłam zaskoczona Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Cisza 28.07.06, 16:31 grecja-ellada napisała: > Turyści polscy wyjeżdżają do kurortów Morza Śródziemnego, by zaznać ochlody. > Byłam zaskoczona No mnie juz chyba nic nie zaskoczy. Swiat zwariowal i tyle Same temperatury to jedno a wilgotnosc powietrza to inna sprawa. Przez pierwszy tydzien w Krakowie w ogole nie moglismy spac a klimatyzacji ani odrobine... Tylko pranie schlo jak oszalale. Odpowiedz Link