Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy możecie zaproponować coś w podobnej cenie?

22.02.04, 23:07
    mam zamiar kupić Giant Sedona Dx.
    www.giant-bicycles.com/pl/030.000.000/030.000.000.asp?dealerid=&dealercountry=&lYear=2004&bikesection=8800&range=119&model=10046
    A może wiecie o jakimś rowerku w podobnej cenie (mogę go kupić za 1530zł),
    który byłby lepszy?
    Obserwuj wątek
      • uerbe A do czego miałby być ten rower? 24.02.04, 18:24
        Przy całej otoczce (niezaprzeczalnej) dobrej jakości giant robi dośc drogie
        rowery. Dlaczego zatem nie jakiś Author, czy złożenie roweru samemu (rama
        Accent, do tego np. RST Gila, osprzęt SRAMa...)?
      • djtapczan Re: czy możecie zaproponować coś w podobnej cenie 25.02.04, 00:18
        rower do typowej rekreacji, bez jakigoś szaleństwa- ale do lasu (ścieżki) też
        wjade. i musi być w miarę wygodny. zastanawialem się nad authorem, ale na
        gianta mam prawie 170 zl zniżki. i w tej cenie (1530- już nic lepszego sam nie
        wypatrzyłem)
        • uerbe To popatrz tu... 25.02.04, 10:02
          Secesja
          (Kalahari 590sx - 1580zł)
          Velo
          (Author Classic sx - trekking - chyba 1530zł)
          Plus
          (Scott Voltage yz2 - 1520zł)
          • uerbe Jeszcze... 25.02.04, 10:09
            W Twomarku jest Gary Fisher Advance
            (rama alu, widelec rst capa tl, osprzęt c050/alivio) za 1500...
            • uerbe I jeszcze raz... 25.02.04, 10:19
              ...bom zapomniał o Ixie - a tu
              jest Author Basic sx (rama alu, widelec capa tl, osprzęt alivio) za 1450zł, tym samym sklepie
              ale w kontekście Kony (ramka alu, jakiś tam suntour z przodu)... Na MK Bike też możesz zajrzeć, tam mają
              Meridy.
              • djtapczan dzieki UERBE 26.02.04, 00:44
                kilka z tych rowerków brałem pod uwagę ale nie wszystkie przyznam proponowane
                przez Ciebie widziałem. W sumie to wezmę Authora sx, albo tego gianta. wg.
                mojej oceny są najbardziej godne uwagi.
                • uerbe Nie chcę oczywiście niczego sugerować... 26.02.04, 19:00
                  ...ale na Twoim miejscu wziąłbym meridę. W przypadku Gianta płacisz za
                  technologię budowy ramy, specjalnie wielkie osiągnięcie to nie jest, bo
                  eliminuje jedynie potrzebę dodatkowych wzmocnień (a o takich nie ma mowy w
                  przypadku ram xc i crossowych z bądź to bądź dolnej półki cenowej) i polepsza
                  jej wygląd. W Meridzie masz lepszy widelec.

Pozdrower,
      • dokto Re: czy możecie zaproponować coś w podobnej cenie 27.02.04, 20:52
        Nie chciałbym Ci mieszać ale wydaje mi się że widziałem taką sedonę wczoraj za
        1290 czy coś koło tego (Kraków-centrum sportu maks).
        P.
      • mlodyabc Re: czy możecie zaproponować coś w podobnej cenie 01.03.04, 15:20
        Słabiutki ten giant. Jak juz wydajesz przynajmniej te 1500 zł to może wstrzymaj
        sie z miesia dwa i kup cos lepszego do 2 tyś ale i są tansze lepsze. Np mój typ
        kelly's salamander 1699 zł lub tańsze oxygen 1669 zł i quartz 1459 zł.
        kellys.pl/underground/mtbxc/mtbxc.html
        Lub właśnie author basic chyba 1499 zł.
        • uerbe Co do Kelly's... 02.03.04, 18:30
          ...to lepiej się wybrać na Słowację... w temacie Authora podobnie, tylko do
          Czech... Niedaleko, a taniej wykdzie i nie będzie się trzeba użerać z Velo...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka