Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

merida - author

IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 08.09.04, 11:37
    czy jest czlowiek w stanie porownac te dwie firmy ktora jest lepsza?? bo
    czytalam wasze opinie i tak szczerze to nikt do konca nie porownuje ich
    np merida kalahari 500 SX z authorem outset albo jakis innym w porownywalnej
    cenie??
    szczerze to ja juz zglupialam czytajac te wszystkie informacje
    Obserwuj wątek
      • Gość: am Re: merida - author IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:26
        Tak z opisu to Merida bo ma lepszą ramę i amora z przodu.Odrazu niech ci
        wymienią hamulce.Pewnie dobrze byłoby wymienić siodełko.Resztę wymieniaj w
        miarę zużycia lub dopływu gotówki.
        A z obrazka to ten Author jest jakiś taki marketowy.
      • Gość: klijo Re: merida - author IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:58
        Ja mam meridke i jestem bardzo zadowolona.
        Jezdrze z kumplem on ma authora i tez nie narzeka:)
        jednym slowem rowery za ta sama cene tych dwoch marek sa podobnej jakosci
        Ja jednak polecam Meridke:)))
      • Gość: @ktu@lny Re: merida - author IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 18.11.04, 17:45
        Trudno mówić o rowerze na którym się nie jeździło, ale w porównaniu do obecnie
        użytkowanego przeze mnie Gianta, Merida była wyraźnie zwrotniejsza. I chyba
        zwrotność jest cechą charakterystyczną tych rowerów. Aczkolwiek, o ile jest to
        Twój pierwszy rower, prawdopodobnie nie zauważysz różnicy w prowadzeniu maszyny
        tego czy innego producenta. Ważna jest natomiast jakość usług serwisowych w
        Twoim miejscu zamieszkania. Przed zakupem radzę sprawdzić opinie o serwisie
        Meridy i Auhora co pozwoli uniknąć w przyszłości ewentualnych rozczarowań.
        Pozdrawiam.
      • ponury.zniwiarz Re: merida - author 18.11.04, 18:35
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> czy jest czlowiek w stanie porownac te dwie firmy ktora jest lepsza?? bo
        > czytalam wasze opinie i tak szczerze to nikt do konca nie porownuje ich
        > np merida kalahari 500 SX z authorem outset albo jakis innym w porownywalnej
        > cenie??
        > szczerze to ja juz zglupialam czytajac te wszystkie informacje

1. albo sie loguj albo nie pisz z pracy na forum bo mnie krew zalewa jak
        paniusie z urzedow w czasie pracy pisza takie pierdoly na forum.
        2. dobor roweru to kilka kluczowych czynnikow unikalnych dla kazdego z nas i
        kilka mniej waznych w ktorych mozna isc na kompromis. skoro juz jestes z
        chorzowa to w katowicach masz i meride <obok superjednostki> i authora obok
        dworca.
      • Gość: arc Re: merida - author IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.01.05, 13:37
        Polecam Author Basic ASL (jak dla Pań) lub SX.
        Swietny rower, po upuscie, ktory kosztuje 1199pln (Krakow - secesja) jest wart
        swojej ceny!

pozdrawiam
        • ponury.zniwiarz Re: merida - author 22.01.05, 17:30
          zgoda, author basic to niezly rower na poczatek.
          fajny jest tez SOLUTION. w ubieglym roku za 1249pln byl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka