Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    01.06.15, 20:53
    W Decathlon nie mają oddzielnie ram rowerowych i obręczy na koła. Co to za sklep taki jak "fabryka" a nie wszystko jest a rama i obręcze kół to postawa.
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: Decathlon 02.06.15, 08:35
        Myślisz, że zagląda tutaj kierownictwo Decathlona?
        • piotr111981 Re: Decathlon 03.06.15, 10:48
          Zaglądają tu pasjonaci tego sportu, a ludzie "z pasją" pracują w Decathlon. Myślisz że w CV wysyłane do ew. Pracodawcy ktoś zagląda? Jak będzie za mało ludzi wtedy bez CV i żadnego pajacowania...
          • gom1 Re: Decathlon 03.06.15, 10:56
            uthark już Ci odpisał, że Decathlon to "sportowy supermarket". W Tesco na dziale "budowlanym" też robisz awantury, że nie mają paneli podłogowych, a tylko pędzle i rozpuszczalniki?
            • piotr111981 Re: Decathlon 03.06.15, 11:04
              To nie awantury tylko sugestia żeby poprawić jakość usług:) serwis Rowerowy jest tam, więc jednym słowem jakbym im kazał złożyć koło obręcz by się znalazła, ramę wymienić też by była, a sam nabyć nie mogę. Więc czemu nie wymagać więcej od renomowanych sklepów :)
              • uthark Re: Decathlon 03.06.15, 11:12
                A może oni założyli sobie taką jakość usług?

" jakbym im kazał złożyć koło obręcz by się znalazła, r
                > amę wymienić też by była, a sam nabyć nie mogę."

A może to celowe działanie? W ten sposób mogą wygenerować wartość dodaną - zarobią na złożeniu wg zamówienia zamiast pozwolić, żebyś zrobił to za samemu za friko. Do tego felgi mogą mieć w jednym centralnym punkcie (pewnie nie składają ani nie naprawiają na miejscu) zamiast trzymać różne felgi w każdym sklepie, żeby zajmowały miejsce i żeby ktoś raz na ruski rok jakąś kupił. Pamiętaj, że większość ludzi nie będzie bawić się w składanie roweru. Tacy jak Ty to mniejszość rowerzystów.

Naprawdę idź do specjalizowanego sklepu rowerowego, skoro masz specjalizowane wymagania.
                • gom1 Re: Decathlon 03.06.15, 11:15
                  > To nie awantury tylko sugestia żeby poprawić jakość usług

Wracamy więc do pierwszego mojego postu: czemu piszesz tutaj, a nie do kierownictwa Decathlonu?
                  • uthark Re: Decathlon 03.06.15, 11:31
                    Rozumiem, że to pytanie do piotra a nie do mnie :-)
                • azm2 Re: Decathlon 03.06.15, 11:44
                  Sprzedają gotowe rowery, a nie części do składania. Widocznie tak założyli i tego nie zmienisz.

Odwiedź dowolny samodzielny serwis rowerowy. Możesz kupić części do samodzielnego montażu albo zamówić gotowy rower, co wolisz.
                  • uthark Re: Decathlon 03.06.15, 11:48
                    Tak, tak. Dokładnie to piotrowi napisałem :-)
      • uthark Re: Decathlon 02.06.15, 15:18
        A Decathlon to sklep rowerowy czy ogólnosportowy, gdzie rowery są tylko dodatkiem do rancza?
        • piotr111981 Re: Decathlon 02.06.15, 21:33
          Decathlon to sklep sportowy uniwersalny, więc w czym problem?
          • uthark Re: Decathlon 02.06.15, 21:55
            Skoro to sklep ogólnosportowy uniwersalny, to trudno wymagać zaopatrzenia rowerowego i asortymentu jak w specjalistycznym sklepie rowerowym.

• piotr111981 Re: Decathlon 03.06.15, 07:07
              Decathlon kreuje się na sklep wszechstronny. Jak mówił były premier do Pacjentów którzy narzekali? -"biegać, skakać... ". Tak mówił były premier, sam mając służbę zdrowia VIPowską.
              • uthark Re: Decathlon 03.06.15, 09:39
                Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka