Gość: artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:30 mam do wyboru meride matts 300 albo kellisa quartc disc niewiem ktory wybrac....slyszaem ze kelisy sa slabe amoze jeszcze mam wybrac inna marke w tym przedziae cenowym czyi 2000. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lewocz Re: co wybrac za rower? 24.03.05, 07:05 Ubiegłoroczą edecję Ligi Bike Board wygrał Mirosław Bieniasz na rowerze firmy Kelly's. Na swojego też nie narzekam :)) A co do " słyszałem" to ja słyszałem, że po świętach ma byc koniec świata. Poczytaj lepiej jakiś magazyn rowerowy, portale rowerowe, grupy dyskusyjne. Przejrzyj kilka testów i nie wierz w jakieś "słyszałem" Pozdrówka Piotr F. Link Zgłoś
bad-biker Re: co wybrac za rower? 24.03.05, 17:17 lewocz napisał: > Ubiegłoroczą edecję Ligi Bike Board wygrał Mirosław Bieniasz na rowerze firmy > Kelly's. > Na swojego też nie narzekam :)) ja na swojego też nie :-) spox rama a i osprzęt za te pieniądze miał git w porówaniu do innych :-p (kelly's magnus 2003) nie wiem jak z tegorocznymi modelami:/ pozdr. 79 Link Zgłoś
Gość: roswell Re: co wybrac za rower? IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:32 ja w zeszłym roku kupiłem rower 'Gary Fisher Wahoo' został zakupiony po sezonie wiec kosztował tylko 1300 zł (wczesniej 1700). Jest trwały i ma naprawde dobry osprzet w porównaniu do jego ceny Link Zgłoś
uerbe Kup Kellysa 01.04.05, 11:45 Ale bierz normalnego Quartza - zaoszczędzisz 400zł i nie odczujesz różnicy w jakości hamowania (wiem, bo składałem, sprawdzałem... i sprzedaję te rowery). Link Zgłoś
el_gato_con_botas Re: co wybrac za rower? 01.04.05, 11:57 z uporem maniaka bede radzil jedno: wsiadz na rower, przejedz sie, popedaluj ostro z buta i zobacz, ktory Ci lepiej pasuje... rower to nie rzezba nowoczesna, ktora ma tylko ladnie wygladac, albo miec fajne elementy, ale srodek lokomocji, ktory powinien byc jak najlepiej zgrany z uzywajacym go czlowiekiem... sprawdz, ktora geometria ramy lezy Ci najbardziej i ten bierz :-) pzdr Link Zgłoś