Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co wybrac za rower?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:30
    mam do wyboru meride matts 300 albo kellisa quartc disc niewiem ktory wybrac....slyszaem ze kelisy sa slabe amoze jeszcze mam wybrac inna marke w tym przedziae cenowym czyi 2000.
    Obserwuj wątek
      • lewocz Re: co wybrac za rower? 24.03.05, 07:05
        Ubiegłoroczą edecję Ligi Bike Board wygrał Mirosław Bieniasz na rowerze firmy
        Kelly's.
        Na swojego też nie narzekam :))
        A co do " słyszałem" to ja słyszałem, że po świętach ma byc koniec świata.
        Poczytaj lepiej jakiś magazyn rowerowy, portale rowerowe, grupy dyskusyjne.
        Przejrzyj kilka testów i nie wierz w jakieś "słyszałem"

Pozdrówka
        Piotr F.
        • bad-biker Re: co wybrac za rower? 24.03.05, 17:17
          lewocz napisał:

> Ubiegłoroczą edecję Ligi Bike Board wygrał Mirosław Bieniasz na rowerze firmy
          > Kelly's.
          > Na swojego też nie narzekam :))

ja na swojego też nie :-)
          spox rama a i osprzęt za te pieniądze miał git w porówaniu do innych :-p
          (kelly's magnus 2003)

nie wiem jak z tegorocznymi modelami:/

pozdr.
          79
      • Gość: roswell Re: co wybrac za rower? IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:32
        ja w zeszłym roku kupiłem rower 'Gary Fisher Wahoo' został zakupiony po sezonie
        wiec kosztował tylko 1300 zł (wczesniej 1700). Jest trwały i ma naprawde dobry
        osprzet w porównaniu do jego ceny
      • uerbe Kup Kellysa 01.04.05, 11:45
        Ale bierz normalnego Quartza - zaoszczędzisz 400zł i nie odczujesz różnicy w
        jakości hamowania (wiem, bo składałem, sprawdzałem... i sprzedaję te rowery).
      • el_gato_con_botas Re: co wybrac za rower? 01.04.05, 11:57
        z uporem maniaka bede radzil jedno: wsiadz na rower, przejedz sie, popedaluj
        ostro z buta i zobacz, ktory Ci lepiej pasuje...
        rower to nie rzezba nowoczesna, ktora ma tylko ladnie wygladac, albo miec fajne
        elementy, ale srodek lokomocji, ktory powinien byc jak najlepiej zgrany z
        uzywajacym go czlowiekiem...
        sprawdz, ktora geometria ramy lezy Ci najbardziej i ten bierz
        :-)
        pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka