majka732 11.11.06, 19:44 Witam, Gdzie kupujecie bluzy z windstopperem, jakie polecacie. Majka Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gonzo Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.ztpnet.pl 11.11.06, 20:03 Jak chcę kupić normalnie, kupuję w swoim zaufanym sklepie (Giant) ,gdzie byle czego nie sprzedają (Berkner itp). Dobrym pomysłem są też sklepy z bronią (mają bardzo fajne wynalazki, nie tylko kurtki, ale koszule, bezrękawniki, kamizelki i wszystkie inne kombinacje ze skarpetkami włącznie; jak szkoda Ci pieniędzy lub rozsądek nakazuje nie iść na całość, możesz wypatrzyć coś w Second Handach - za 10-20 zł możesz kupić cacko warte 600-1000zł Link Zgłoś
settembrini Re: windstopper - gdzie kupujecie 14.11.06, 22:44 od 4 lat uzywam windstoppera mellos'a. nie jest dedykowany dla cyklistow, raczej do uniwersalny do turystyki gorskiej. swietnie sie sprawdza w kazdych warunkach. Link Zgłoś
vorontzow Re: windstopper - gdzie kupujecie 21.11.06, 22:38 Biemme - to świetna marka, ale nieco kosztowna. W swojej kamizelce przejeździłem już 4 sezony i żadnego śladu zużycia ;) Link Zgłoś
lakers2 Re: windstopper - gdzie kupujecie 23.11.06, 18:21 Witam popieram poprzednika Biemme jest super.Moja zona i ja jezdzimy od poczatku sezonu w ich kurtkach. polecam sklep www.hike.pl/sklep/index.html. Tam znajdziesz ich odziez. pozdrawiam lakers2 Link Zgłoś
Gość: pierro Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:48 lakers, chyba się pomyliłeś, byłem w tym sklepie www.hike.pl, ale Biemme tam nie mają. Mają dużo Berknera i to się zgadza, Berkner robi świetne ubranka za dobrą(akceptowalną na moja kieszeń )kasę. Spdobała mi się taka koszulka Action z polarowym golfem, a to przez to ,że ciągle mam kłopoty z gardziołem a w polarze jest mi za gorąco i na rowerze i na nartach. Link Zgłoś
hjuston Re: windstopper - gdzie kupujecie 27.11.06, 20:37 ja kupuje w sklepie REI www.rei.com houston.blox.pl Link Zgłoś
Gość: mik Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:30 a ja w www.hike.pl rei jest w Ameryce a Ameryka na końcu świata Link Zgłoś
Gość: ulaa Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:22 Witam.Kupiłam windstoperek Atomica, drogi był bardzo, ale sprawdza się świetnie.Nie straszny mu deszcz, wiatrzysko, itd.Jest bardzo lekki i swietnie dopasowany do figury, bardzo go lubię.Mąż ma natomiast Biemma, i Hannah.Polecam wszystkie firmy.Na rower są wystarczające. Link Zgłoś
Gość: ewka Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 21:14 Kupiłam chlopakowi koszulkę z windproofem, wybrałam Berknera bo ma też ten materiał na rękawach. Czy to dobrze ,że windproof jest na rękawach , pytam bo nie wszystkie koszulki są tak uszyte? Myślę, że się ucieszy Wesołych Świąt Link Zgłoś
Gość: ewka Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:52 no i się ucieszył :) Link Zgłoś