Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

windstopper - gdzie kupujecie

11.11.06, 19:44
    Witam,
    Gdzie kupujecie bluzy z windstopperem, jakie polecacie.

Majka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gonzo Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.ztpnet.pl 11.11.06, 20:03
        Jak chcę kupić normalnie, kupuję w swoim zaufanym sklepie (Giant) ,gdzie byle
        czego nie sprzedają (Berkner itp). Dobrym pomysłem są też sklepy z bronią (mają
        bardzo fajne wynalazki, nie tylko kurtki, ale koszule, bezrękawniki, kamizelki i
        wszystkie inne kombinacje ze skarpetkami włącznie; jak szkoda Ci pieniędzy lub
        rozsądek nakazuje nie iść na całość, możesz wypatrzyć coś w Second Handach - za
        10-20 zł możesz kupić cacko warte 600-1000zł
      • settembrini Re: windstopper - gdzie kupujecie 14.11.06, 22:44
        od 4 lat uzywam windstoppera mellos'a. nie jest dedykowany dla cyklistow, raczej
        do uniwersalny do turystyki gorskiej. swietnie sie sprawdza w kazdych warunkach.
      • vorontzow Re: windstopper - gdzie kupujecie 21.11.06, 22:38
        Biemme - to świetna marka, ale nieco kosztowna. W swojej kamizelce przejeździłem
        już 4 sezony i żadnego śladu zużycia ;)
        • lakers2 Re: windstopper - gdzie kupujecie 23.11.06, 18:21
          Witam
          popieram poprzednika Biemme jest super.Moja zona i ja jezdzimy od poczatku
          sezonu w ich kurtkach.
          polecam sklep www.hike.pl/sklep/index.html.
          Tam znajdziesz ich odziez.
          pozdrawiam
          lakers2
          • Gość: pierro Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:48
            lakers, chyba się pomyliłeś, byłem w tym sklepie www.hike.pl, ale Biemme tam
            nie mają. Mają dużo Berknera i to się zgadza, Berkner robi świetne ubranka za
            dobrą(akceptowalną na moja kieszeń )kasę. Spdobała mi się taka koszulka Action
            z polarowym golfem, a to przez to ,że ciągle mam kłopoty z gardziołem a w
            polarze jest mi za gorąco i na rowerze i na nartach.
            • hjuston Re: windstopper - gdzie kupujecie 27.11.06, 20:37
              ja kupuje w sklepie REI www.rei.com

houston.blox.pl
              • Gość: mik Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:30
                a ja w www.hike.pl
                rei jest w Ameryce a Ameryka na końcu świata
        • Gość: ulaa Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:22
          Witam.Kupiłam windstoperek Atomica, drogi był bardzo, ale sprawdza się świetnie.Nie straszny mu deszcz, wiatrzysko, itd.Jest bardzo lekki i swietnie dopasowany do figury, bardzo go lubię.Mąż ma natomiast Biemma, i Hannah.Polecam wszystkie firmy.Na rower są wystarczające.
      • Gość: ewka Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 21:14
        Kupiłam chlopakowi koszulkę z windproofem, wybrałam Berknera bo ma też ten
        materiał na rękawach. Czy to dobrze ,że windproof jest na rękawach , pytam bo
        nie wszystkie koszulki są tak uszyte?
        Myślę, że się ucieszy
        Wesołych Świąt
        • Gość: ewka Re: windstopper - gdzie kupujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:52
          no i się ucieszył :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka