Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sigma bc 506 - potrzebna podstawka

06.04.09, 09:12
    witam,
    poszukuje podstawki do licznika sigma bc 506 - znaczy chodzi o ustrojstwo,
    które trzyma prędkościomierz na kierownicy a po drugiej stronie długiego
    kabelka przymocowane jest do widelca ;-) ostatnio przewrócił mi sie rower i o
    ile sam licznik przeżył reszta się rozpitoliła w drobny mak :-(
    jakby kto miał do odstąpienia byłbym dźwięczny.
    kontakt - kultowy[at]o2.pl

g.
    Obserwuj wątek
      • xun_vixx Re: sigma bc 506 - potrzebna podstawka 06.04.09, 13:23
        W lepszych sklepach rowerowycgh powinienes bez problemu kupic sobie podstawke
        luzem do takiego licznika. Ja ze 2 lata temu kupilem sobie podstawke do bardzio
        starej sigmy sport 500 na ursynowie w sklepie gianta przy M ursynow.
        • wieczor89 Re: sigma bc 506 - potrzebna podstawka 12.04.09, 22:30
          No to stary masz niezły wydatek.
          Niestety sama stacja twistlock jest w cenie i najtaniej jak widziałem to
          kosztował 30zł na allegro:
          allegro.pl/item605609585_podstawka_do_licznikow_sigma_po_2002r_twist_lock.html
          A sam licznik jaki masz niewiele drożej kosztuje:
          allegro.pl/item605321372_licznik_sigma_sport_topline_bc_506_gwarancja_wawa.html
          Jeszcze tydzień temu kosztował 36zł, sam wziąłem dwa. I najbardziej się boje, że
          tego twistlock'a mi ukradną na mieście, bo często zostawiam gdzieś swojego
          mieszczucha...
          • kultowy_grzech Re: sigma bc 506 - potrzebna podstawka 15.04.09, 10:30
            faktycznie bez sensu - wczoraj znalazłem licznik za 27 zeta czyli 3 zeta taniej
            niż sama stacja! a pisząc tego posta szczerze mówiąc bardziej liczyłem na kogoś
            kto może wymienił licznik na lepszy model i podstawkę miał na zbyciu ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka