rysinska.k 26.02.08, 15:18 Witam Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ ludzie z tych samych miast mogą mogli skonsultować się ze sobą co do konkretnego lekarza w danym mieście i zalecanych badań,czy dalszego leczenia Ja się lecze w ŚCO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysinska.k Re: W jakim mieście w CO leczycie się 26.02.08, 15:20 Ja się leczę w ŚCO u dr hab. Józefa Starzewskiego - ca colii uteri Odpowiedz Link
devilyn Re: W jakim mieście w CO leczycie się 26.02.08, 18:34 Ja jestem pod opieką Klinikii Ginekologii i Onkologii Operacyjnej Kobiet i Dziewcząt w Szczecinie- dr Kośmider i Prof. Rzepka-Górska. Odpowiedz Link
kortyzol Re: W jakim mieście w CO leczycie się 26.02.08, 19:24 Leczyłem się od sierpnia 2006r w CO Bydgoszcz-Fordon.Teraz mam tylko badania kontrolne. Leczę się Selolem od lutego 2007r. Odpowiedz Link
agni-76 Re: W jakim mieście w CO leczycie się 28.02.08, 11:10 Mój mąż jeździ na chemię do ŚCO i podczas pobytu na oddziale za każdym razem jest pod opieką innego lekarza. Odpowiedz Link
rysinska.k Re: W jakim mieście w CO leczycie się 28.02.08, 15:24 Ja też byłam leczona chemią dokładnie cisplatyną, w ŚCO na chemioterapii znam dr Materny- dośc mlody lekarz ale bardzo sympatyczny pozdrawiam i życzę zdrowia Twojemu mężowi Odpowiedz Link
agni-76 ŚCO 29.02.08, 09:42 dr Materny przyjmował męża pierwszym razem, potem dr Kucharczyk, dr Knapińska, dr Kulińska Bierze R-CHOP Pozdrawiam Odpowiedz Link