abri 09.01.10, 16:20 Moze ktoras z Was ma i poradzi mi na co zwracac uwage przy kupnie. Najchetniej kupilabym uzywany. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plain-vanilla Re: cross trainer 10.01.10, 15:12 Wejdź na stronę Argosu. Tam jest Cross Trainer na wyprzedaży za 60 funtów. Bardzo dużo recenzji od ludzi, którzy kupili. Mogą się okazać istotne. Jak np. to, że rączki mogą być za krótkie, że nie ma podpórki, na której możesz oprzeć ręce, kiedy się zmęczą i poracować tylko nogami, że monitor za nisko. I co mnie trochę odstraszyło od zakupu to fakt, że maszyna jest bardzo głośna i sąsiedzi mogą narzekać, jeśli nad kimś mieszkasz oczywiście. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: cross trainer 10.01.10, 15:31 Ja kupilam sobie rok temu.Wszyscy mi odradzali,ze mi sie znudzi po kilku uzyciach.Oczywiscie jak to,mi? chcialam sie odchudzac! Teraz ,za wstydem przyznam,ze sprzedalam na car boot sale ,bo zagracal korytarz;P Ale zapal mialam ogromny,oczywiscie kilka dni:) Odpowiedz Link