10.02.22, 07:20
Jak to brzmi, 40+ 😀 a dopiero co bylo 25. No coz, czas leci, a ubrac sie w cos trzeba😜. Choc w sercu mlodosc, to jednak HM, Next I inne sieciowki nie trafiaja juz w moje potrzeby.
Poleccie fajne miejsca gdzie mozna kupic ciekawe i dobrej jakosci ubrania - smart casual & elegant. Chetnie odwiedze Londyn zakupowo, tylko gdzie najlepiej?
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: 40 + 😀 10.02.22, 18:50
      Ja mam ubrania na co dzien i do pracy glownie Marks and Spencer i Next, Bardziej eleganckie z Boden
      • jo.wu Re: 40 + 😀 10.02.22, 22:13
        Dzieki, zerknelam na Boden's website. Kupujesz u nich stacjonarnie czy online? Jak z rozmiarami? Moze sie skusze na pare rzeczy, ale czesto, kiedy zamawiam online, rzeczy sa na mnie za duze 😕 Niby kupuje moj rozmiar (czesto nawet po wymierzeniu z podanej tabeli) a I tak kroj nie pasuje.
        • wiwi1 Re: 40 + 😀 11.02.22, 06:54
          Ja kupuje wszystko online, czasem dwa rozne rozmiary jak nie jestem pewna. Czytam opinie, czesto ludzie pisza, ze ten konkretny model jest za maly lub za duzy. Z Boden nie kazdy kroj sukienek mi pasuje, natomiast wydaje mi sie, ze ich rozmiarowka jest troche mniejsza w porownaniu do innych sieci.
        • aniaheasley Re: 40 + 😀 11.02.22, 20:19
          W JL na Oxford Street Boden ma swoje stoisko.
          • jo.wu Re: 40 + 😀 11.02.22, 21:36
            O! Dzieki, swietnie:) 👍
    • aniaheasley Re: 40 + 😀 10.02.22, 21:40
      Ubrania na dzien, na wieczor, i na noc, do pracy, do parku i do opery - jak czegos nie ma w John Lewis na Oxford Street albo w M&S, to znaczy ze nie byloby mi pisane to miec 😀
      Sportowe ubranka (na joge i jazde na lyzwach) - Decathlon z domieszka Sweaty Betty.
      • jo.wu Re: 40 + 😀 10.02.22, 22:14
        Wybiore sie na Oxford Street w ramach retail therapy:) Dobry pomysl! X
        • ilonka45 Re: 40 + 😀 13.02.22, 01:33
          Tez M&S, troche ostatnio podupadli z ubraniami, uważam, House of Fraser lubię, ale chyba zamknęli? Czasami wpadam do River Island i Zary 🙂 na online bardzo, bardzo rzadko
          • jo.wu Re: 40 + 😀 13.02.22, 19:38
            River Island I Zara to juz nie moja bajka - szczegolnie RI. Czasami tylko wchodze po dodatki albo letnia kiecke.
            Ale w sumie wybiore sie popatrzec, a nuz po pandemii cos sie tam zmienilo.
            • steph13 Re: 40 + 😀 13.02.22, 22:14
              Whistles, Hobbs, Jigsaw, Boden od wielu lat moje ulubione sklepy. Ładne bluzki koszulowe i sweterki w Gant. Na specjalne okazje Toast i LK Bennett. No i nieśmiertelny M&S na codzienne potrzeby.
              • jo.wu Re: 40 + 😀 14.02.22, 14:49
                Dzieki, zerkne!
            • ilonka45 Re: 40 + 😀 14.02.22, 20:56
              Ostatnio w RI kupiłam pare eleganckich sweterków 🙂
    • princesswhitewolf Re: 40 + 😀 21.02.22, 10:38
      Ja kupuje w internecie a potem bawie w odsylanie i wymienianie niestety.

Lubie Jo Browns,
      Peruvian Connections jak maja wyprzedaze
      Kaleidoscope
      Lands End
      Madeleine jak maja wyprzedaze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka