agacan10 29.09.06, 20:16 CZESC DZIEWCZYNY CZY KTOS Z OXFORDU LUB OKOLIC CAluje aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poleczka2 Re: OXFORD!!! 29.09.06, 22:14 Mieszkam w okolicy, napisz na priva jak chcesz. Odpowiedz Link
agacan10 Re: OXFORD!!! 29.09.06, 23:56 czesc mam na imie aga i mieszkam w abingdon pod oxfordem 2 lata , wczesniej 5 lat mieszkalam w oxfrodzie gdzie studiowalam. mam 28 lat i jestem w ciazy za 10 dni powinnam rodzic. napisz prosze gdzie mieszkasz pozdrawiam aga Odpowiedz Link
kasia693 Re: OXFORD!!! 30.09.06, 21:31 Pozdrawiam z Oxfordu, wyszlam tutaj za maz , jestem polozna i pracuje w John Radcliffe Womens Center na sali porodowej , milo byloby spodkac przyszle mamy jesli chcecie sie ze mna skontaktowac to piszcie na katarzynarussell@hotmail.com Odpowiedz Link
viaappia Re: OXFORD!!! 30.09.06, 22:40 Wlasnie wrocilam z Oxfordu i jestem w podlym nastroju. Maz jest tam na zjezdzie absolwentow Exeter College a ja dobrodusznie po imprezie dla calych rodzin wzielam naszych chlopcow i 2 synow przyjaciol na sleepover do domu (Bucks.). Zaparkowalismy na Park & ride wiec musielismy zlapac autobus. Czekalismy POLTOREJ godziny w ulewnym deszczu przemoczeni do suchej nitki. Chlopcy byli oczywiscie zachwyceni a ja przysieglam sobie ze moja noga tam wiecej nie postanie. Aha, w pewnym momencie kolo przystanku przechodzily 2 Polki z wozkiem. Moze to forumowiczki? pozdrawiam Odpowiedz Link