Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do admina - wątek z Primoris Travel itd

23.03.10, 15:28
    czy mozna go skasować? albo chociaż przeniesc do ABC Narty to może
    pojawi sie tam w końcu cos nowego?

do użytkowników forum - prosba, nie podbijajcie tego spamerskiego
    wątku

co z ideą społecznego admina? upadła?
    Obserwuj wątek
      • robak_58 Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd 23.03.10, 19:03
        Heh, ten wątek ma coraz silniejsze przerzuty ... jak nowotwór. Na skiforum też już się zalęgło :((.
        Jedno, jedyne w Polsce
        • Gość: agatulka Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 23.03.10, 19:13
          Szok! Widac PT bardzo cieniutko przedzie zeby sie do takich metod posuwac. Az mi
          sie nie chce wierzyc zeby ludzie byli tak malo inteligetni zeby dawac sie na to
          nabrac.
        • jabolkn Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd 23.03.10, 21:00
          robak_58 napisał:

> Heh, ten wątek ma coraz silniejsze przerzuty ... jak nowotwór. Na skiforum też
          > już się zalęgło :((.
          > Jedno, jedyne w Polsce
          >

i nie ma się co dziwić komercja ciągnie do komercji
          >
          • wote Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd 30.03.10, 19:43
            Evangelizator... zdecydowałem to zostawić i napisałem dlaczego.
            • ortodox Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd 03.04.10, 12:31
              "Faktycznie zostawiamy jako przykład max kreatywności pracowników biur podroży
              :)mam nadzieję, że nikt myślący nie potraktuje tego jako rzetelną relację ;)"
              Widać jakiś kolektyw? tak zdecydował ... że zostawimy na środku podwórka wielka
              i śmierdzącą kupę, jako przykład ( wzorzec ) brudu i smrodu. Mamy nadzieję, że
              nikt myślący nie potraktuje tej kupy jak dekoracji i nikomu ona nie będzie
              przeszkadzać.
              Widać, z myślących pozostał tu tylko wote, a przynajmniej tak mu się wydaje.
              pozdrawiam :P
              • wote Re: do admina - wątek z Primoris Travel itd 05.04.10, 19:45
                Niezawodny stróż ładu i porządku, szeryf przyzwoitości i dozorca dobra forum
                przywołał cytat... na wieki wieków pamiętane to będzie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka